הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני מרים 65.5 כל צד בחופשה ברומניה

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד
European Junior & Under 23 Weightlifting Championships - Bucharest ROU

חזרתי היום מרומניה עם שאר הנבחרים [ ולנטין גנסין עד 77 , ערדאת סולטן עד 94 ]
מאליפות אירופה לנוער ו עד 23 .

גיליתי שמצלמים כל הרמה אז אפשר לשתף אותכם .

115

122 פסול

122

130
פה היה 2 שופטים נגד 1 אין לי מושג למה השופטת האמצעית פסלה לי, אמרו לי שעזבתי את המשקולת למעלה ולא ליוויתי אותה , בכל מקרה זה ממש לא נראה ככה. היו כמה כאלה שנפסלו בגלל זה בתחרות .

140
עם כזה קלין גבוה חובה הנפה 140 ..

145
הייתה לחיצה ענקית , ממש הרגשתי את זה אבל שיחקתי אותה כאילו לא קרה כלום .[זה לא עבד ..]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
למה אתה לא דוחק עם רגל אחת קדימה כמו שנהוג בתחרויות?

זה לא נהוג זה טכניקה , ולא נוח לי לדחוק במספריים .
גם אתה וגם דני עושים power jerk נכון?
יש סיבה לזה???

וכבוד על המשקל, תותח אתה.

עושים פאוור גרק כי זה משקל קל מידי , כשעוברים למשקל גבוה יותר , אני אוטומטית ישב יותר נמוך כי יהיה קשה למשוך את זה כל כך גבוה , חוץ מזה זה גם פסיכולוגי , תראה את ה 140 ותראה את ה 145
140 לקחתי יותר מחצי כריעה - לוגית 145 הייתי צריך לקחת לחצי , אבל פסיכולוגית לא חשבתי ש 145 משקל כל כך קל כמו 140 אז לקחתי אותו עד הסוף .

לחיצה מעל הראש, overhead press, עם הברכיים נעולות לאורך כל התנועה ( כלומר אין סוג של תנופה כלשהי).

ובנץ' פרס? למרות שבטח אתה עושה את זה פעם ב.... אם בכלל

---------- התגובה התווספה ב 11:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:21 ----------

1993 בתחרות שקלתי 103.75

103??????????????
איזה גובה אתה לעזאזל?

• פותח/ת השרשור
מילטרי אני עובד בערך 70 4X4
בנץ' אני לא עושה הרבה כי כל פעם שאני מנסה לעבוד על חזה יש לי כאבים מטורפים בביספס .
אתה אומר שאני רזה ?
אני 192 בערך ..

מילטרי אני עובד בערך 70 4X4
בנץ' אני לא עושה הרבה כי כל פעם שאני מנסה לעבוד על חזה יש לי כאבים מטורפים בביספס .
אתה אומר שאני רזה ?
אני 192 בערך ..

זה שאתה 192 מסביר את זה. וכן אתה נראה רזה למישהו ב103 קילו

כבוד. משקל רציני בלי ספק.. אבל זה לא נראה כאילו זה המקסימום שלך.. היו לך שיאים יותר טובים או שכרגע זה הכי רחוק שהגעת?

• פותח/ת השרשור
השיאים אישיים שלי יותר גבוהים אבל לא בהרבה , כרגע אני תקוע די הרבה זמן עם איזה מחסום פסיכולוגי שאני סוףסוף מצליח כבר לעבור .

ממתי צריך סיבה בשביל להתאמן ?

מה הקשר?
אני שואל אם אתה רוצה לעשות בנץ' ורוצה ללמוד את הטכניקה או שסתם רשמת את זה off the record.
כי אם אתה רוצה אז הייתי אומר לך שתעלה סירטון ונראה את הטכניקה שלך כי זה כנראה משהו שאפשר לסדר.

• פותח/ת השרשור
בטכניקה אני לא צריך עזרה .
אמרתי את זה כי הוא שאל אותי ספציפית לגבי בנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית