הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
הצלחתי לצלם רק סט אחד, יותר מדי אנשים פימפמו בייספס היום :\

להתייחס רק לחזרה שלישית

להתייחס רק לחזרה שלישית

- אני נכנס עם פיסוק רחב מדי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כול אתה בקושי שומר גב, אם אתה לא מצליח עם 60 קילו אני לא יודע איך אתה מסתדר בדדליפט.
אתה צריך יותר להתיישר לפני המשיכה.
ותנסה למשוך יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
הגב שלי ישר, גם בדדליפט של מעל 100 קילו הוא ישר, זאת הזווית (מלמעלה)

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון הוא די גבולי אבל בעליון זה נראה כאילו אתה אפילו לא מנסה.
אף פעם לא אכפת לי מהעליון, במיוחד בהורדה של המוט. התחתון חזק בפשיטה וקשיח. אם נורא מעניין אותך תטייל ביוטיוב שלי ותראה דוגמאות לדדליפט עם משקל כמעט פי2 וגב פלטה

בחזרה השלישית אני מגיע להתיישרות מלאה אם אני לא טועה, תנסה לשחק עם הפאוז

אני חייב להסכים עם תומר בעניין הזה. הלורדוזה בחלק הלומברי היא סבירה-גבולית (פשיטה גדולה יותר היתה עוזרת), בקשר לחלק העליון של הגב השאלה היא כמה תנועתיות קיימת בחלק הטורקלי מלכתחילה (על פניו נראה שניתן לשטח את הקיפוזה באזור קצת יותר).
גב קשיח הוא הכרח אבל זה לא אמור לבוא על חשבון תנוחות אחרות עם יתרונות גדולים יותר (במיוחד כשמדובר במשקל שהוא בערך 55%-60%).

• פותח/ת השרשור
לא, אני פשוט מתחיל איתו נמוך ומגיע לסטאפ הנכון אחרי שהוא עולה קצת למעלה, בחייאת.
חתכתי לישון ~~

אתה מזיז את הרגליים יותר מדי לצדדים,אתה אמור בעיקרון כמעט ולא לזיז את הרגליים ,אולי 3-4 סנטים לצדדים לא יותר ,לא ראיתי יותר מדי פעולה של התאומים ,באמיתי אתה אמור לרדת עד הסוף עם המוט ,אתה תכבר תבין את זה במשקלים כבדים יותר ,שהטכניקה הזאת שלך לא תעבוד בסוף,אתה חייב להגיע מתחת למוט במצב שאתה כבר כמעט עשית את הסקוואט עד הסוף ולרדת איתו למטה ואז לעלות...

אתה מזיז את הרגליים יותר מדי לצדדים,אתה אמור בעיקרון כמעט ולא לזיז את הרגליים ,אולי 3-4 סנטים לצדדים לא יותר ,לא ראיתי יותר מדי פעולה של התאומים ,באמיתי אתה אמור לרדת עד הסוף עם המוט ,אתה תכבר תבין את זה במשקלים כבדים יותר ,שהטכניקה הזאת שלך לא תעבוד בסוף,אתה חייב להגיע מתחת למוט במצב שאתה כבר כמעט עשית את הסקוואט עד הסוף ולרדת איתו למטה ואז לעלות...

קודם כול הוא צריך לפתוח רגליים, כמה שנוח לו ועדיף רחב.
הוא עושה power clean הוא לא מחפש לרדת למטה אלה לתפוס אותו למעלה.

יש שאלה איך שנוח ואיך שנכון ,שיעשה איך שנוח .
בסוף הוא גם יבין שכאשר יהיה משקל כבד הוא יהיה חייב לעשות את זה ,כי במצב כזה הוא לא יספיק לרדת מתחת למוט אלא רק כאשר הוא יעשה דיפ סקוואט .אבל שיהיה.

סה"כ ניראה טוב !!! כל הכבוד על ההתמדה !

טוב, כמו שביקשת, אני מתייחס רק לחזרה השלישית.
תקפיא את הסירטון בשניה ה- 37 ואתה תראה שהתחלת למשוך עם הידיים כשהגב שלך עדיין נוטה קדימה.
יש מצב שהטעות הזאת מקלקלת לך את התנועה של הגב (את ה extention ואת ה shrug).
לדעתי (וזאת רק דיעה), תנסה להרחיב טיפה את האחיזה. זה עוזר קצת "לנטרל" את הידיים. בנוסף, יש מצב שעד שאתה מגיע ל jumping point אתה כבר ישר מדי (בגב) ןפסיכולוגית זה גורם לך לנסות להוסיף כוח לתנועת המשיכה עם הידיים (מה שבהמשך מקלקל את התנועה של הגב). שוב, הרחבה של האחיזה תביא את המוט ל jumping point כשאתה יותר מכופף קדימה וככה תוכל להכניס יותר כוח עם ה extention של הגב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לך תגיד לו שהוא מרים את התחת מוקדם מדי: YouTube - Mikhail Koklyaev Dead lift 405 kilos.( IPF barbell) תדאג שאתה מקליט את זה. אני רוצה לראות את התגובה.

מה הקשר? יש סירטונים שהPL מרימים בכלל עם גב מקושת לגמרי - נו ו?

בדדליפט שתומר הביא פה של קורן, הוא באמת עולה עם התחת מוקדם מידי.

מה הקשר? יש סירטונים שהPL מרימים בכלל עם גב מקושת לגמרי - נו ו?

בדדליפט שתומר הביא פה של קורן, הוא באמת עולה עם התחת מוקדם מידי.

הוא עולה קודם עם התחת, כי הוא מתחיל עם התחת נמוך ואז הוא פשוט חייב להביא אותו למצב התחלתי נכון. לא רואה עם זה שום בעיה. תומר סתם מחפש מה להגיד.

הוא עולה קודם עם התחת, כי הוא מתחיל עם התחת נמוך ואז הוא פשוט חייב להביא אותו למצב התחלתי נכון. לא רואה עם זה שום בעיה. תומר סתם מחפש מה להגיד.

קורן ענה לי ועניתי לו ב"טוב".
אם הוא עושה ככה זה סבבה אבל זה נראה כאילו הוא מתחיל לנתק את המוט מהרצפה כשהוא מרים את התחת.

בחזרה ה2 וה4 דווקא זה לא נראה כאילו הטכניקה כ"כ טובה

כל הכבוד קורן, הדרך עוד ארוכה אבל הפאור קלין שלך השתפר פלאים. תמשיך ככה, אני הייתי ממשיך לעבוד עוד על הטכניקה אבל זה בחירה שלך. ד''א זה לא מפריע לעשות PC כשמישהו עובר לך מול הפנים?😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית