עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא אכפת לי מהעליון, במיוחד בהורדה של המוט. התחתון חזק בפשיטה וקשיח. אם נורא מעניין אותך תטייל ביוטיוב שלי ותראה דוגמאות לדדליפט עם משקל כמעט פי2 וגב פלטההגב התחתון הוא די גבולי אבל בעליון זה נראה כאילו אתה אפילו לא מנסה.
לא, אני פשוט מתחיל איתו נמוך ומגיע לסטאפ הנכון אחרי שהוא עולה קצת למעלה, בחייאת.
חתכתי לישון ~~
אתה מזיז את הרגליים יותר מדי לצדדים,אתה אמור בעיקרון כמעט ולא לזיז את הרגליים ,אולי 3-4 סנטים לצדדים לא יותר ,לא ראיתי יותר מדי פעולה של התאומים ,באמיתי אתה אמור לרדת עד הסוף עם המוט ,אתה תכבר תבין את זה במשקלים כבדים יותר ,שהטכניקה הזאת שלך לא תעבוד בסוף,אתה חייב להגיע מתחת למוט במצב שאתה כבר כמעט עשית את הסקוואט עד הסוף ולרדת איתו למטה ואז לעלות...
לך תגיד לו שהוא מרים את התחת מוקדם מדי: YouTube - Mikhail Koklyaev Dead lift 405 kilos.( IPF barbell) תדאג שאתה מקליט את זה. אני רוצה לראות את התגובה.
מה הקשר? יש סירטונים שהPL מרימים בכלל עם גב מקושת לגמרי - נו ו?
בדדליפט שתומר הביא פה של קורן, הוא באמת עולה עם התחת מוקדם מידי.
הוא עולה קודם עם התחת, כי הוא מתחיל עם התחת נמוך ואז הוא פשוט חייב להביא אותו למצב התחלתי נכון. לא רואה עם זה שום בעיה. תומר סתם מחפש מה להגיד.
הוא עולה קודם עם התחת, כי הוא מתחיל עם התחת נמוך ואז הוא פשוט חייב להביא אותו למצב התחלתי נכון. לא רואה עם זה שום בעיה. תומר סתם מחפש מה להגיד.