הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על התוכנית (ab)

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
a:
חזה:
לחיצת חזה 3X6
פרפר 3X12
כתפיים:
מילטרי פרס 3X8
יד אחורית:
מקבילים 3X12

B:
רגליים :
סקוואט 3X5
פשיטת רגליים במכונה 2X12
גב:
מתח 3X6 (בתוספת משקל)
חתירה בכבל 3X12
יד קידמית:
כפיפות מרפקים במוט 3X12

פעמיים בשבוע אחרי האימון ריצה קצב בינוני קל 15 -20 דקות

החלוקה של השרירים הזאת היא הכי נוחה לי מבחינת התאוששות
מה אתם אומרים על התוכנית

לדעתי אם אתה מתאמן שכבר באמת מיצה את הפוטנציאל שלו כמתאמן מתחיל ועכשיו צריך יותר גירוי לשרירים אז ניראה לי שאין פה מספיק גירוי. תמיד כולם אומרים יותר מדי נפח, פה לפי דעתי זה פחות מדי. תרגיל אחד לכתפיים, עוד 2 סטים לרגליים, זה כמות תרגילים שעובדים איתם ב FBW...

2 דברים:

1. לפני הכל הייתי מחליף את הסדר: קודם אימון ואחר כך ריצה, הסיבה היא שאחרי ריצה הגוף עייף ותרגילים שדורשים טכניקה גבוהה כמו סקווט עלולים להיות בעייתים..

דבר שני לא הייתי עושה את התכנית ככה אלא עובד סקווט-לחיצה-משיכה כל אימון, וכמובן רוטציה במשיכות: מתח\דדליפט ובלחיצות: חזה\כתפיים.

• פותח/ת השרשור
2 דברים:

1. לפני הכל הייתי מחליף את הסדר: קודם אימון ואחר כך ריצה, הסיבה היא שאחרי ריצה הגוף עייף ותרגילים שדורשים טכניקה גבוהה כמו סקווט עלולים להיות בעייתים..

דבר שני לא הייתי עושה את התכנית ככה אלא עובד סקווט-לחיצה-משיכה כל אימון, וכמובן רוטציה במשיכות: מתח\דדליפט ובלחיצות: חזה\כתפיים.

הריצה היא אחרי האימון משקולות
והתוכנית ככה בגלל ההתאוששות ככה היא הכי טובה בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית