ייעוץ דעתכם לגבי המשך המסה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
כרגע אני מתאמן ב-SS
אני משער שאני אחוז שומן 16-17 על גובה 1.75 משקל 78.5
עליתי כבר 9 קילו בחודשיים ב-SS, אבל לא מרוצה בכלל ממשקלי העבודה
השאלה שלי היא האם כדאי לעשות חיטוב קצר ל-13%~ שומן ואז להמשיך עם ה-SS או להמשיך עד שאני יסיים ואז לחטב?
לא מפריע לי השומן כי גם ככה מתחיל חורף עכשיו, אבל מבחינת יעילות, אנשים עם אחוז שומן נמוך יותר יכולים להתקדם יותר? או שזה לא קשור?
מה שכן אני צריך לאכול הרבה יותר מאשר אם הייתי על אחוז שומן נמוך יותר עם אותה מסת שריר, מן הסתם כי ה-BMR יותר גבוה

• פותח/ת השרשור
זה הבעיה
אני ניסיתי למתן את האוכל, אבל הפסקתי להתקדם במשקל ובמשקלי עבודה אפילו טיפה התחלשתי
יכול להיות שאני הורדתי יותר מדי אוכל, אבל עדיין אני כרגע סופר שאני אוכל 600-700 מעל הנייטרלי עם חלבון פי 2 ממשקל גוף

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שהמשקלים נמוכים מדי בשביל ריסט לדעתי
אבל כשהתחלתי להוריד את האוכל פשוט הפסקתי להתקדם גם במשקל וגם במשקלי עבודה
בכל מקרה, השיאים שלי זה 72.5 בHB
67.5 בבנצ' פרס
115 דדליפט
50 בפרס
התקדמתי המון בחודשיים אבל אני חייב לאכול הרבה, אם לא אני לא מתקדם..

• פותח/ת השרשור
מה יש לדעת?
טוב, אז אני יסביר לך שלא תחשוב שאני טמבל.
SS זה
סקוואט בנצ' דדליפט

סקוואט פרס מתח (אני עושה מתח)

עכשיו
בסקוואט, 3 אימונים רצופים לא הצלחתי להתקדם (שבוע שלם) מאז שהחלטתי למתן את התזונה שלי
בבנצ' פרס, 3 אימונים רצופים לא הצלחתי להתקדם ובאימון האחרון אפילו התחלשתי (במשך שבועיים לא התקדמתי)
בפרס כנ"ל כמו בבנצ' פרס
דדליפט, לא הצלחתי להרים 115 לחמישייה, במשך 3 אימונים, עשיתי ריסט ואימון קודם הרמתי 105 לחמישייה והיה לי ממש קשה
מסקנה, אני לא יכול להתקדם בלי מספיק אוכל, אבל עם זה אני יעלה גם באחוזי שומן.
ופה באה השאלה שלי, שבגללה פתחתי את האשכול

• פותח/ת השרשור
לא בכולם
בסקוואט לא, החלטתי לעשות ריסט קטן גם בסקוואט ולעלות את כמות האוכל
הבעיה היא גם שישנתי בשבועיים האלה משהו כמו 6 שעות כל לילה ועבדתי קשה (אני עובד)
אז זה גם השפיע
וכמובן האוכל, עכשיו שחזרתי לאכול 600-700 מעל הנייטרלי ולא 300-400 אני מרגיש הרבה יותר חזק (כמה שזה לא משמעותי)
אבל השאלה היא כמה להמשיך על המסה...אני לא רוצה לסיים עם ה-SS עם המשקלי נוצה האלה שלי

תמשיך מאסה..אני כרגע על 15% ורק לפני שבועיים התחלתי מסה ולי בינתיים זה לא מפריע,כולה כמה חודשים "לסבול" כבטטה , חחח לדעתי תתן במסה בכל הכוח .. אח"כ שוברים את הראש בחיטוב לכמה חודשים טובים (לקראת הקיץ) בקיצור אני לא רואה בעיה , תמשיך לאכול ותנסה לישון כמו שצריך ותראה שיהיה שיפור במשקלי העבודה, וחוץ מזה לדעתי 16% זה בכלל לא גבוה במסה , עולה עניין החיטוב כשזה מגיע לאזור ה20%..לא צריך להתרגש מטיפה שומן , תסיים את המסה כשתמצה לגמרי את משקלי העבודה בSS כאשר אתה לגמרי לא בשלב הזה , תן מסה עוד חודשיים עם תזונה+שינה נכונה ובהצלחה!

נערך לאחרונה:
לעומת אחרים,לדעתי לא יקרה כלום אם תעשה חיטוב קצר.
קודם כל,אתה תוכל לעלות במשקל במהירות רבה יותר כי תשקול פחות,אני לא יודע
במדוייק אבל תאי שומן מייצרים אסטרוגן והם פוגעים או חוסמים משהו בייצור הטסטסטורון שהוא אחראי
על ייצור השרירים(לא רק הוא).את זה על תאי השומן קראתי בפורום סטרואידים ששם כל מי שניגש
לסייקל מנסה להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד לפני בשביל שהתוצאות יהיו טובות יותר אז אני חושב
שהמקור אמין יש להם בהרבה יותר ידע וניסיון מאיתנו(אלו שבפורום סטרואידים).
בכל מקרה החלטה שלך וגם עכשיו קשה לך יותר לעלות במשקל ואחרי חיטוב יהיה לך בהרבה יותר קל

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה להתקדם
דווקא היום שברתי שיא בסקוואט
אבל אני לא יודע עד מתי להמשיך
כי אם אני ימשיך עד המטרות שלי בסיום SS אני יהיה על מעל 20 אחוז שומן אני משער, וזה יותר מדי

• פותח/ת השרשור
הבעיה אני לא יודע מה הכמות המדוייקת מעל הנייטרלי לאכול
כשאני אוכל 700+ מעל הנייטרלי, אני עולה משהו כמו קילו בשבוע וחצי
כשאני אוכל 300+ מעל הנייטרלי, אני לא עולה בכלל במשקל אולי באיזה 300 גרם בשבועיים וגם לא מתקדם במשקלי עבודה (מגיע לכשל ולא מצליח להתקדם ממנו.
כרגע אני עולה בערך קילו לשבוע וחצי ואני מצליח לעלות במשקלים בנתיים

אתה יכול להיות בחיובי 700
אבל להוסיף אירובי קל אחרי אימון 20 דקות על אליפטי ככה ואז לא תהיה בחיובי 700
תתקדם במשקלי עבודה ולא תצבור הרבה שומן

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
בקשר לשינה, אם אני ישן 7 שעות ככה ללילה זה מספיק?
אם לא, אז אני יכול להשלים שעות בצהריים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית