הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם לגבי המשך המסה

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
כרגע אני מתאמן ב-SS
אני משער שאני אחוז שומן 16-17 על גובה 1.75 משקל 78.5
עליתי כבר 9 קילו בחודשיים ב-SS, אבל לא מרוצה בכלל ממשקלי העבודה
השאלה שלי היא האם כדאי לעשות חיטוב קצר ל-13%~ שומן ואז להמשיך עם ה-SS או להמשיך עד שאני יסיים ואז לחטב?
לא מפריע לי השומן כי גם ככה מתחיל חורף עכשיו, אבל מבחינת יעילות, אנשים עם אחוז שומן נמוך יותר יכולים להתקדם יותר? או שזה לא קשור?
מה שכן אני צריך לאכול הרבה יותר מאשר אם הייתי על אחוז שומן נמוך יותר עם אותה מסת שריר, מן הסתם כי ה-BMR יותר גבוה

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה,
לא באלי לפתוח על זה נושא חדש
יש ימים שאני לא אוכל מספיק ביום ואני חוזר הביתה ב-11 ככה ואז אני צריך להשלים אוכל וישר אחרי זה אני הולך לישון
ובימים שאני עושה את זה, קודם כל אני מקבל תלונות מאחיות שלי שאני נוחר, דבר שני אני קם בבוקר עם כאב בטן קטן, ועייף מאוד.
כמה נורא זה?

כשאתה יושן,הגוף שלך נח.
כשאתה אוכל ארוחה גדולה ממש לפני השינה,הגוף שלך מצטרך לעבוד אינטנסיבי לאכל את האוכל.
במילים אחרות פחות נח.
אני משתדל לאכול 2-3 שעות לפני השינה.אחר כך אם אני אוכל אז לא משהו רציני:חלב,פירות וזה.
ובצהריים אפשר להשלים אבל עדיף לדעתי לישון בערב כי כשאתה יושן בצהריים הרבה אתה קם עייף ואם זה
ביום אימון אז זה במיוחד בעיות.ואני לא מבין מה הבעיה ללכת לישון מוקדם אני אישית הולך לישון
ב 8-9:30 וכך אני קם עירני ובמצב רוח אחלה וגם מקבל יותר התאוששות מאימונים.
ואני קם מוקדם ואני מצליח לישון ככה בערך 9 שעות שזה סבבה למרות שאני לא יתנגד ליותר חח

אין זמן אז לא נורא אבל תנסה לישון יותר,למשל יותר קל לישון שעה-2 יותר מאשר לטחון יותר
אוכל וגם יותר שינה יותר התאוששות.אני רק אומר שלפי דעתי אם יש זמן יותר קל לישון
יותר שעות אבל כמובן שצריך לשלב הכל ביחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית