ייעוץ צריך תכנית

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
עשיתי בהתחלה עשיתי ABC אחרי זה רוב התקופה ABCDE ואחר כך חזרתי שוב ל ABC
ככה 8 חודשים במכון, את התכנית של המאמן כושר החלפתי לאחר זמן קצר ועשיתי את מה שאני חושב לנכון =🤡.
עכשיו אני לא רוצה לחזור למכון עד שאין לי תכנית טובה להתקדם איתה.
המטרה שלי היא לעלות במסה, רוצה תכנית בסגנון SS אבל הברכיים שלי עדינים מדי ל squat ומרגיש שיש עליהם לחץ שאני מכופף אותם עם משקל (גם לא גבוהה במיוחד).
ומצד שני תכנית ה ss נראית לי בסיסית מדי בשבילי כי התרגלתי לעשות בשרירים גדולים וקטנים 4 תרגילים של 4 חזרות ככה שלעשות תרגיל אחד ושלוש חזרות נשמע לי מעט מדי.
שוקל 69 קילו 1.76. מי יכול לעזור לי קצת בתכנית שמתאימה לי?. תודה.

• פותח/ת השרשור
תרשום את המשקלים שלך בסקווט\דדליפט,בנצ'-פרס\פרס.

זהו שאף פעם לא עשיתי את התרגילים האלה , סקוואט ניסיתי והרגשתי לחץ בברכיים ובדקתי איך עושים לפני וגם המאמן ראה אותי עושה אפילו וזה קורה לי גם שאני מקפל ל 90 מעלות בדחיקת רגלים במכונה.
בנץ פרס הייתי עושה נמוך, בעצם אף פעם לא הייתי טוב במשקלים :S, עושה בערך 17.5 כל צד עם מוט של 10 קילו 4X8, אבל גם לא נקרע עד הסוף כשיש לך עוד 3 תרגילים לפניך (לפי התכנית הליצנית שלי)... תודה

נערך לאחרונה:
לא יודע מה יש לך בברכיים במקומך הייתי מפגש לראות אורטופד.

תעשה תכנית שמבוססת על התרגילים העיקריים:(בהנחה שאין סקווט), דדליפט,מתח,פרס,בנץ,מתח\BOR

• פותח/ת השרשור
הברכיים שלי בסדר עד שמפעילים עליהם לחץ לא יודע אם זה סיבה לראות אוטופד זה נשמע לי נורמלי.
נגיד ואני עושה תכנית שמבוססת על תרגילים עיקריים, אם הייתי מתאמן על 4 תרגילים בכל שריר לא נראה לך ש ss בסיסי לא מתאים לי? זה השאלה שלי...

המטרה שלי היא לעלות במסה, רוצה תכנית בסגנון SS אבל הברכיים שלי עדינים מדי ל squat ומרגיש שיש עליהם לחץ שאני מכופף אותם עם משקל (גם לא גבוהה במיוחד).
ומצד שני תכנית ה ss נראית לי בסיסית מדי בשבילי כי התרגלתי לעשות בשרירים גדולים וקטנים 4 תרגילים של 4 חזרות ככה שלעשות תרגיל אחד ושלוש חזרות נשמע לי מעט מדי.
שוקל 69 קילו 1.76. מי יכול לעזור לי קצת בתכנית שמתאימה לי?. תודה.
המטרה שלך היא לעלות במסה, אבל אתה לא רוצה לעבוד קשה. זה שהתרגלת לאימונים עם משקלים קלים (ויותר נכון - קלילים) לא הופך אותך למתקדם. מיחס הגובה למשקל גוף שלך , רואים שאתה מתחיל. היתרון שבזה הוא שאתה יכול להתקדם במהירות, אבל כן יש צורך בעבודה אמיתית אחרת תמשיך להיות חלש ורזה.
נ.ב. אני מנחש שהברכיים שלך לא "עדינות" ,הלה אתה לא רגיל להרגשת כיפוף. תתחיל לעבוד בהדרגה כמו מתחיל והכל יסתדר.

• פותח/ת השרשור
אבל עדיין נראה לי מעט מדי לעשות חזה תרגיל אחד עם 3 סטים אחרי ש 8 חודש עשיתי 4 תרגילים עם 4 סטים ו - 8 חזרות אז לפי מה שאמרתם בנתיים עדיף עדיין לעשות ss כמו שהוא למרות מה שהייתי, מחכה לעוד הצעות
תודה.

לא יהיו כאן עוד הצעות.
בשלב שאתה נמצא בו אין יותר טוב מהתוכנית הזאת כדי באמת להתקדם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה

כלולכם דיברתם על התכנית הזאתי בדיוק?

כי אין פה תרגילים לידיים , אפשר להוסיף או להשאיר רק ככה?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

• פותח/ת השרשור
איזה סדר תראה לי 😃

ד"א הייתי במכון עשיתי את התכנית, אני חושב שעשיתי את הסקוואט בסדר אבל כשעשיתי את הדדליפט הרגשתי את הגב האחורי כאילו עשיתי את זה לא טוב, המדריך כושר בכל מקרה לא המליץ לי העל התרגיל ואמר שהוא מורכב מדי והוא לא למתחילים...
ועברתי בכלל לטבעונות ככה שבנתיים לא טוכל מספיק טוב עד שאהיה לי מספיק דברים לאכול.

איזה סדר תראה לי 😃

ד"א הייתי במכון עשיתי את התכנית, אני חושב שעשיתי את הסקוואט בסדר אבל כשעשיתי את הדדליפט הרגשתי את הגב האחורי כאילו עשיתי את זה לא טוב, המדריך כושר בכל מקרה לא המליץ לי העל התרגיל ואמר שהוא מורכב מדי והוא לא למתחילים...
ועברתי בכלל לטבעונות ככה שבנתיים לא טוכל מספיק טוב עד שאהיה לי מספיק דברים לאכול.
1. אל תדבר יותר עם המדריך הזה.
2. טבעונות לא מסתדרת טוב עם אימוני כוח. אולי תעשה פילאטיס ?

• פותח/ת השרשור
1. אל תדבר יותר עם המדריך הזה.
2. טבעונות לא מסתדרת טוב עם אימוני כוח. אולי תעשה פילאטיס ?

תודה על התשובות

מעניין אותי לדעת למה זה לא הולך ביחד, הרי אומרים שאפשר למצוא הכל בצמחים?.

8 חודשים ואתה לוחץ 45 קילו?
שברת שיא שלילי נראה לי
אתה חושב שעם אוכל טבעוני תצליח להכניס מספיק קלוריות וחלבון?

• פותח/ת השרשור
8 חודשים ואתה לוחץ 45 קילו?
שברת שיא שלילי נראה לי
אתה חושב שעם אוכל טבעוני תצליח להכניס מספיק קלוריות וחלבון?

כן הא 😃
בפועל זה אפשרי, ואם כן אז אוכל להיות טבעוני ולהתאמן?

תעשה תפריט .תראה איך מסתדר לך.תאכל חלבון מלא (גבינות וכו') ומן הסתם תצטרך להשלים חלבון עם תוספים.תראה איך הולך לך

תעלה סרטון שלך עושה סקוואט, יכול להיות שאתה לא עושה טוב ובגלל זה אתה מרגיש לחץ בברכיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית