הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS, אשמח ליעוץ להמשך.

dor2911

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
84
82
0
סליחה מראש על החפירה, זה נושא שחשוב לי ומקווה שתוכלו לעזור לי 🙌

למי שלא זוכר אותי, בעבר הייתי נער שמן (127 קילו) ואחרי דיאטה מוגזמת הפכתי לשחיף (68 קילו :nono:), אחרי בערך שנה של אימונים לא הכי מסודרים הוספתי מעט מאסה וכיום עומד על 75 קילוגרם ו 11% שומן. גובה 1.85, בן 20.

ניסיתי בחודשיים האחרונים SS שאני ממש מאמין בה, אך לצערי היא לא מתאימה לי אישיתי, המחסום הפסיכולוגי והפחד לעלות באחוזי שומן פשוט לא מאפשר לי לאכול מספיק ולעלות מספיק במשקל כדי להמשיך להתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון.

משקלי עבודה: (לא מדדתי 1RM)
סקוואט 90 ל 5
דדליפט 110 ל 5
בנץ' 72 ל 5
פרס 55 ל 5

אני מחפש תוכנית שתאפשר לי להמשיך לעלות במאסה ועם זאת כמה שפחות בשומן, אין לי בעיה לשמור על תזונה נקיה בהתאם לדרישות, כמו כן אני יכול להתאמן 3-4 ימים בשבוע.

אם תוכלו להמליץ לי על תוכנית שמתאימה לי (AB ?) זה יהיה נהדר ;susss

הוספתי כמה תמונות מצב. (אפשר לראות את עודפי העור שנותרו)

תודה מראש, דור.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 45.3 · צפיות: 193
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 36.6 · צפיות: 228
  • 3.JPG
    3.JPG
    KB 30.8 · צפיות: 198
תראה, בתור אחד שעושה SS כבר חודשיים, אני רוצה להגיד לך שעליתי אולי 2-3 אחוזי שומן אבל עם זה המון מסת שריר והתרחבתי, אנשים שלא ראו אותי בחודשיים שאני מתאמן היו מופתעים רצח.
באמת שאין לך מה לפחד להשמין, תנסה לעשות SS ופשוט בתפריט תאכל פחות פחמימות וככה לא תעלה הרבה בשומן (אתה יכול גם להוסיף מעט אירובי), אחרי שתסיים SS עם משקלי עבודה נורמלי, תן חיטוב, ומשם כבר תראה לאן אתה מתקדם, זו דעתי.

או שתעשה חיטוב ותתחיל מסה על אחוז שומן נמוך יותר או שתתחיל מסה "נקייה" שזה אומר פשוט לא להגזים עם המאזן הקלורי אבל כדי להוסיף מסת שריר תהיה חייב לעלות במשקל גוף שזה אומר גם שומן בין היתר אם תרצה או לא , הפרמטר שמשפיע בעיקר הוא המאזן הקלורי.

• פותח/ת השרשור
תודה אנסה את הליניארית 😃

לפי המשקלים לא סיימת SS סלח לי..90 קילו סקוואט זה לא משקל לסיום SS
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב, לא התכוונתי שסיימתי SS בהצלחה, התכוונתי שניסיתי חודשיים את התוכנית אך כנראה שהיא לא מתאימה לי. אני יודע ש90 קילו ל 5 חזרות סקוואט זה לא הרבה (ד.א מדובר בהיי-באר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית