הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי SS

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
שלום אני לא בטוח שכשאני יתחיל SS אני יצליח לעלות במשקלים כמו שצריך... אני לומד בינתיים את הטכניקה לסקווט ודד ליפט אני שוקל 64 על 176... אז ילד כמוני יצליח להעלות 5 קילו בסקווט ודד ליפט ו2.5 בפרס בבנץ' ?? ואפוילו אם אני יצליח לאכול 500-700 קלוריות מעל הנייטראלי שלי זה בטוח מספיק אם אני יאכל X2 חלבון ממשקל הגוף וX1 שומן? וכמה פחמימות צריך? או שלא לסים לב לפחמימות?
אני בינתיים על 52.5 קילו בנץ' 60 קילו דד ליפט ו45 סקווט (רק התחלתי סקווט ודד ליפט). וכשאני מתחיל SS מאיזה משקלים להתחיל יש מהRM5 שלי?וכמה קילו אני אמור לעלות בערך כל חודש? וסליחה על החפירה 😃

נערך לאחרונה:
אתה תצליח אם תבצע את התרגילים בטכניקה טובה.
תתחיל עם משקלים שאתה מסוגל לבצע בטכניקה מושלמת ותתקדם משם.

אתה מתאמן ממש מתחיל לכן העליה במשקלים אצלך צריכה להיות הכי קלה ומהירה.. אל חשש- טכניקה, אוכל ושינה והתוצאות לא יאחרו

אין בעיה (ואפילו רצוי) להתחיל עם משקל נמוך מאד. כך תוכל לשפר את הטכניקה לקראת המשקלים הגדולים שיבואו בעתיד. בכל מקרה, העליה במשקלי העבודה היא מאד מהירה ואתה תגיע למשקל הרצוי תוך זמן קצר.

• פותח/ת השרשור
כן תודה אבל השאלה היא אם 500-700 קלוריות העל הניטראלי זה מספיק כדי לעלות במשקלים כמו שבתוכנית? והעלייה תהיה כל אימון בדיוק כמו שכתבתי?( קילו בסקווט ודד ליפט ו2.5 בפרס בבנץ' )

כן תודה אבל השאלה היא אם 500-700 קלוריות העל הניטראלי זה מספיק כדי לעלות במשקלים כמו שבתוכנית? והעלייה תהיה כל אימון בדיוק כמו שכתבתי?( קילו בסקווט ודד ליפט ו2.5 בפרס בבנץ' )

תתחיל ב300-500 להתחלה ולאט לאט תעלה, לא צריך להתחיל עם 700 קלוריות מעל הניטרלי זה סתם מוגזם..

• פותח/ת השרשור
סבבה ואיך אני ידע מתי לעלות? וגם עוד לא עניתם לשאלה אם איזה משקלים להתחיל? להורדי בהתחלה איזה 20% ממה שאני יכול לRM5 ואז לעלות לזה ולהמשיך לעלות?

תתחיל עם מה שאתה יכול לבצע בטכניקה מושלמת.
זה לא כזה קריטי, רק שלא יהיה קל מדיי וסתם תבזבז חודש ראשון.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שתי שאלות:
איך עושים חימום בדדליפט?!!? נגיד שהמשקל המקסימלי שלי לחמש חזרות הוא 60 קילו אז איך אני ישעה חימום עד ל 60 קילו? הרי אם אני יסים פחות אז המוט יהיה נמוך מידי לא?(כי לפי מה שהבנתי צריך להיות מינימום 20 כל צד)
או שהסקווט לפני הדד ליפט מחמם מספיק טוב?

וגם לפי מה שהבנתי בבנץ' גם כשהמוט למעלה וגם כשאני מוריד אותו למטה תמיד תמיד הוא אמור להיות בקו אחזה התחתון זה נכון?(אני עושה הת SS בלי הקלין כי אין לי דרך ללמוד אותו אני עושה מתח במקום) את זה:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

נערך לאחרונה:
יש לי עוד שתי שאלות:
איך עושים חימום בדדליפט?!!? נגיד שהמשקל המקסימלי שלי לחמש חזרות הוא 60 קילו אז איך אני ישעה חימום עד ל 60 קילו? הרי אם אני יסים פחות אז המוט יהיה נמוך מידי לא?(כי לפי מה שהבנתי צריך להיות מינימום 20 כל צד)
או שהסקווט לפני הדד ליפט מחמם מספיק טוב?

וגם לפי מה שהבנתי בבנץ' גם כשהמוט למעלה וגם כשאני מוריד אותו למטה תמיד תמיד הוא אמור להיות בקו אחזה התחתון זה נכון?(אני עושה הת SS בלי הקלין כי אין לי דרך ללמוד אותו אני עושה מתח במקום) את זה:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

לגבי החימום בדדליפט זה לא קריטי.. לדוגמה אם הסט עבודה שלך הוא 60 תעשה סט אחד של 5-6 חזרות עם מוט ריק.. ואולי עוד סט של חזרה 1-2 עם 7.5-10 כל צד..

יאללה צא לדרך, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא אני מתקוון לאן להוריד אותו ולאן להעלות אותו? כאילו להוריד אותו לאיזור הפטמות ולהעלות אותו בקו ישר שיהיה בדיוק מעל איזור הפטמות?

• פותח/ת השרשור
אני עושה הכל נכון אין לי כוח להסביר במפורט אני עבדתי טוב על הטכניקה (בקשיט את הגב,לא מרים רגליים באמצע הדחיקה, נוגע בחולצה לא בחצה בשביל לא להקפיץ, הידיים ברוחב הנכון כמו במרק ריפטו הסביר את הרוחב בסרט SS,מעלה הד נעילת מרפקים) אני פשוט עדיין לא הבנתי בדיוק את הקטע של לאן להעלות את המוט נוגעים עם המוט בקו הפטמות (באיזור החזה התחתון) אבל האם להעלות את זה בקו ישר שכשהמקפקים נעולים המוט יהיה בקו הפטמות או שלהעלות אותו באלכסון כזה לאיזור החזה העליון. אז זאת השאלה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית