ייעוץ שילוב של תוספים

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
קודם כל שנה טובה לכם ! עכשיו רציתי שתמליצו לי איזה תוספים יביאו לי מרץ אני בתוכנית 5*5
ואני מרגיש שאני חייב מרץ יש לי קפאין בינתיים וקריאטין מונו עם איזה תוספים אתם ממליצים לי לשלב את זה שמעתי יש כאלה עם טרוזין ארגינין כל מיני . מה אתם ממליצים ?*

אתה עם מה שהוכח כעובד ב 100% ... אם אתה רוצה פאמפ יש גם לזה תוספים , אני אישית כמוך רק צורך גם ארגנין שנותן אחלה פאמפ (אם זה מה שמחפש) וזול מאוד (בחו"ל) .

טירוזין + קפאין (אישית אני אוהב את פרולאב). ג'ק מעולה. בטא אלנין.

• פותח/ת השרשור
אז להזמין טרוזין ובטא אלנין ולשלב את שתיהים עם קפאין? אפשר לדעת מה המינונים של הבטא והטרוזין

נערך לאחרונה:
פה אני שמעתי בעצת עדי, 5 גרם לפני האימון של בטא- אלנין שגם אותו אני לא מקפיד לקחת. (ולא חייב לשלב אותו עם כלום). אבל אני לוקח אותו ביחד עם קריאטין.

קפאין באופן אישי אני לוקח כדור 1. טירוזין אני לא נוטל באופן קבוע יותר עבור הפרוטוקולים לשומן עיקש 1.5-3 גרם או כדי להגביר\להאריך את השפעת הקפאין.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אם אני לא באחוז שומן כל כך נמוך (16-17) כדאי לי לקחת את התוספים האלה הם ייתנו לי הרבה כוח או שכדאי לחכות לאחוז שומן 12? ככה אני ייקשיב לעצתך ויעשה פורמולה של טרוזין+קריאטין+בטא אלנין+קפאין

אני אישית ממליץ על ארגנין , זה נותן בנזונה של פאמפ וזול , ובלי כול המרכיבים שאלוהים יודע מה שמים בפורמולות של ג'ק או נו אקספלוד וכו'.

נ.ב

בטא- אלנין יקר רצח (גם בחו"ל) יחסית לתוספים מבודדים אחרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אתה אומר ששווה יותר לשלב ארגינין במקום טרוזין אגב מה טרוזין עושה בכלל ? למה בטא אלנין של צ׳פ סופלמנט מחו"ל בכלל לא כזה יקר!

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שתעשה פורמולה סה"כ תיארתי את התוספים והכמויות שאני לעיתים משתמש.

אוקיי אז אם אני לא באחוז שומן כל כך נמוך (16-17) כדאי לי לקחת את התוספים האלה הם ייתנו לי הרבה כוח או שכדאי לחכות לאחוז שומן 12? ככה אני ייקשיב לעצתך ויעשה פורמולה של טרוזין+קריאטין+בטא אלנין+קפאין
איך אחוז השומן בגוף שלך משנה בהחלטה לקחת או לא קפאין?

קפאין+ל-טירוזין הוא מעולה. גם קפאין בלבד מעולה.
פורמולות זה זבל. מניסיון אישי קניתי ג'ק והוא מגעיל וחסר השפעה.

• פותח/ת השרשור
לא משנה נראה לי אני יקנה טירוזין ובטא אלנין כי הבנתי שארגנין זה רק לפאמפ וזה לא ממש מעניין אותי מה שחשוב לי זה יותר כח עירנות וכמו שמון לייט ורפלקט המליצו אני ייקח טירוזין עם בטא אלנין

נערך לאחרונה:
אני ניסיתי את הגאק כמה אימונים וחוץ מתחושה לא נעימה בבטן לא ראיתי באימון כלום , כנ"ל לנו אקספלוד.
לדעתי ביזבוז כסף על כלום , עדיף להשקיע בתוספים שמקדמים אותך בבנית שריר ,אנרגיה באימון, ובהתאוששות מאימון.

הג'ק עליי פועל מעולה ואפשר לתגבר אותו עם כדור קפאין. את כל הקומפלקס הזה לוקחים על קיבה ריקה זה מעיף.

אם אתה יכול לנסות לפני הקנייה זה מצוין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית