הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בטרפזים לאחר הסקוואט

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אתמול עשיתי סקוואט HB בפעם הראשונה.. מאז ניסיתי מתיחות והכל אבל עדיין יש לי כאבי תופת בטרפזים איפה שהמוט היה מונח... זה מעיד על טכניקה גרועה? או שאני פשוט צריך להתרגל לזה?

---------- התגובה התווספה ב 11:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:13 ----------

שיט מישהו מהנהלים יכול להעביר את זה בבקשה ל'אימונים כללי'... לא שמתי לב שכתבתי את זה בתזונה

גם לי היו כאבים בטרפזים אחרי הסקוואט הראשון שעשיתי. לא כאבי תופת אבל כאבים. אחרי יומיים זה כבר עבר לי. אתה תתרגל

תראה רק שכאב בטרפיזים (ואתה מכווץ אותם- מקרב שכמות ואז שם את המוט)
ולא מניח את המוט עליהם שהם רפויים כי ככה המשקל יושב לך על חוליות הצוואר וזה לא נעים...

תראה רק שכאב בטרפיזים (ואתה מכווץ אותם- מקרב שכמות ואז שם את המוט)
ולא מניח את המוט עליהם שהם רפויים כי ככה המשקל יושב לך על חוליות הצוואר וזה לא נעים...
סתם שאלה, מה קורה אם אתה מכווץ ככל יכולתך אבל המשקל כבד ואתה מרגיש שהוא בכל זאת מגיע לחוליות של הצוואר?

זה אומר שיש לך טרפזים קטנים
זה לא קורה אם אתה מכווץ נכון ומניח את המוט מספיק גבוה

כבר ניסיתי כמה פעמים לעשות HB, אוחז די צר ומכווץ את השכמות כמה שאני יכול ואני מרגיש פשוט את המוט "חודר" את השריר ומגיע לעצם, ומדובר סה"כ ב100 ק"ג....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית