הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בקשר לתרגילים בשביל להצליח לעשות סקוואט.

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
כידוע לחלק מפה היו לי בעיות בברך שמאל כתוצאה מתכניקה גרועה בסקוואט.
עשיתי MRI לאחר חודשיים וראו שיש רק הצטברות של בצקות סביב הברך ובגדול הכל בסדר רק צריך לנוח.
אני כבר חודש במנוחה ומקווה להחלים בקרוב ואז אני רוצה לעשות סקוואטים.
הבעיה שלי היא שאני פשוט לא יכול לרדת ממקביל ובקושי גם להגיע למקביל, וזה גם בלי לשמור על גב ישר.

מה אני יכול לעשות ? יש איזה תרגילים מסויימים? ואני מדבר על סקוואט בלי משקל, אני פשוט נופל אחורה.
ובדקתי בכללי אם אני יכול לקפל את הברכיים עד הסוף או נגיד לעשות סקוואטים בסמית' ואני כן יכול..

תודה רבה לעוזרים, ובבקשה רק כאלה שיודעים מה הם אומרים..

שנה טובה לכולם.

---------- התגובה התווספה ב 14:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:01 ----------

מישהו?

• פותח/ת השרשור
הרופא מאשר לבצע סקוואט?

לא שאלתי אותה ספציפית לגבי סקוואט אבל בכללי ששלחו את התוצאות של הMRI והבאתי אותם לרופאה אז היא אמרה לי צריך לתת מנוחה לברך שיעלמו הבצקות ואח"כ שאני כשיר להתאמן רגיל..
בקיצור אז ניראה לי שכן..

• פותח/ת השרשור
יהיה לך יותר קל לרדת עם משקל מאשר בלי. תצלם את עצמך.

יש לי כבר סרטון די מפדח שלי של סקוואט שמראה בדיוק את הבעיה..

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:15 ----------

הנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לך שום בעיה לרדת מתחת למקביל, אתה פשוט לא מבין את התנועה. תקרא את הפרק על סקוואט ב-SS.

• פותח/ת השרשור
קראתי כמה פעמים, וגם בחדר כושר ניסו להסביר לי כמה פעמים, אני פשוט לא מצליח לשבור מקביל, אלא אם יש לי משקל וגם רק אם אני מגיע לגוד מורנינג עם הגב..
חופשי בלי מוט בלי כלום אני בכלל לא יכול גם להגיע למקביל.

וואי אחי אתה במצב קשהה. תגיד לא ניסית אולי להתיישב ככה סתם על הרגליים בלי משקל בלי כלום?
גם לי היתה בעיה עם המקביל בהתחלה (ניראה לי כמו כולם) עשיתי פשוט סקוואט HB מוט ריק עד כדי מצב ישיבה על הרגליים, לפעמים הגב מיתעקם אבל לא יקרה כלום כי אין לך מישקל משמעותי על הכתפיים עם זה מוט ריק. לאט לאט עם הזמן השרירים מיתגמשים.
פשוט תעשה סקוואט HB למצב ישיבה על הרגליים(זתומרת הרבה מיתחת למקביל) עם מוט ריק לאט לאט זה יתגמש כבר.
דבר שני שמתי לב גם שהתחת שלך אחורה מידי והברכיים שלך לא עוברות תאצבעות רגליים מה שכן אמור ליקרות, במבצב של חוסר גמישות זה מקשה אפילו יותר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תתחיל להוציא חזה תחזיק גב חזק תרגיש תמתיחה באמסטרינג ותיהיה מרוכז

אני לא יכול, אני פשוט נופל אחורה עוד לפני שהגעתי למקביל אפילו, ניסיתי כבר הכל באמת..

---------- התגובה התווספה ב 16:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:59 ----------

וואי אחי אתה במצב קשהה. תגיד לא ניסית אולי להתיישב ככה סתם על הרגליים בלי משקל בלי כלום?
גם לי היתה בעיה עם המקביל בהתחלה (ניראה לי כמו כולם) עשיתי פשוט סקוואט HB מוט ריק עד כדי מצב ישיבה על הרגליים, לפעמים הגב מיתעקם אבל לא יקרה כלום כי אין לך מישקל משמעותי על הכתפיים עם זה מוט ריק. לאט לאט עם הזמן השרירים מיתגמשים.
פשוט תעשה סקוואט HB למצב ישיבה על הרגליים(זתומרת הרבה מיתחת למקביל) עם מוט ריק לאט לאט זה יתגמש כבר.
דבר שני שמתי לב גם שהתחת שלך אחורה מידי והברכיים שלך לא עוברות תאצבעות רגליים מה שכן אמור ליקרות, במבצב של חוסר גמישות זה מקשה אפילו יותר

עשיתי את זה וגנ"ל מה שכתבתי לdingo אני לא מצליח עם או בלי בשקל, אני פשוט נופל אחורה..

אני לא יכול, אני פשוט נופל אחורה עוד לפני שהגעתי למקביל אפילו, ניסיתי כבר הכל באמת..

אתה נופל אחורה בגלל שהישבן אחורה מידי ואתה לא נותן לברכיים קצת לעבור תקצות רגליים. זה יוצר מצב של חוסר איזון. יש לך יותר מישקל מאחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית