הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2500 קלוריות סבבה?

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בן 32 (מחר! 👑)
גובה 185
שוקל בערך 75-76 אני מניח
סיימתי חיטוב לפני 3 שבועות על 6.9%, הייתי לקראת סופו על 1600 קלוריות נדמה לי, עם 200 דקות אירובי שבועיות (דופק 140+-)

מאז פרקתי עול וטחנתי שטויות בלי הגבלה - שוקולדים פיצות המבורגרים מה שבא ברוך הבא

התחלתי היום תכנית חדשה AB 4 פעמים בשבוע של 6 חזרות.
סקוואט דדליפט לאנג'ים בנץ' מתח חתירה יד-יד.. כל החברים שלא מאכזבים אף פעם 😃
הכול, כאמור, 6 חזרות 3 סטים.

עכשיו השאלה - חשבתי לבנות לעצמי תפריט של 2500 קלוריות (40% פחמימה 40% חלבון 20% שומן), להוריד אירובי בכלל (שונא!!! אירובי) ולזרום עם זה כמה שבועות, אולי אפילו חודש, ולראות מה יקרה.

דעתכם?

אני על 2500 כבר חודשיים ומתקדם טוב במשקל ובמשקלי עבודה
וגם אני עם אותו יחס חלבון פחמימה ושומן..
נשמע לי טוב מה שאתה מתכנן 😃, רק תשתדל פחמימות מורכבות בעיקר במשך היום, ואחרי אימון עם השייק פחמימות פשוטות.
בהצלחה

אם אתה כל כך פאנטי לגבי התחזוקה שלך, אתה יכול לקבוע תור בוינגייט לבדוק את ה BMR שלך באוהל חמצן. המחיר? לא יודע, אבל כמה מאות שקלים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה כל כך פאנטי לגבי התחזוקה שלך, אתה יכול לקבוע תור בוינגייט לבדוק את ה BMR שלך באוהל חמצן. המחיר? לא יודע, אבל כמה מאות שקלים.

לא, האמת היא שאין שום לחץ. לפי הנוסחאות במאמרים שבאתר, נראה ש2500 מתאים לי כעת. אנסה כחודש, אעקוב אחר משקל הגוף, משקלי העבודה ובעיקר אחוז השומן ואז אחליט לגבי ההמשך.

---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------

אני על 2500 כבר חודשיים ומתקדם טוב במשקל ובמשקלי עבודה
וגם אני עם אותו יחס חלבון פחמימה ושומן..
נשמע לי טוב מה שאתה מתכנן 😃, רק תשתדל פחמימות מורכבות בעיקר במשך היום, ואחרי אימון עם השייק פחמימות פשוטות.
בהצלחה

תודה רבה על התגובה ועל העצה, אפשר לשאול מה הנתונים שלך? גובה משקל אחוז שומן?
אני שואל כדי לדעת אם אנחנו זהים בערך

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה??

הכול די עלוב עדיין, רק מתחיל מסה
סקוואט 90 קילו
לאנג׳ים בסמית 15 קילו כל צד
בנץ׳ 75 קילו
דדליפט - חדש, עדיין לא זוכר. תכנית קודמת לא עשיתי
מתח - משקל גוף פלוס 5 קילו
לחיצת כתפיים בישיבה 25 קילו כל צד

6 חזרות 3 סטים.

מקווה להגיע למשקלים יותר נורמליים לקראת סוף התכנית

לפני הכל,מזל טוב!
לדעתי,אין לך ממה לפחד.
הבדל של כ-200 או 300 קלוריות לא יעשו הבדל,בנוסף לכך אתה באחוז שומן מאוד נמוך ואין לך ממה לפחד :]
וראיתי את התמונות שלך באשכול שפירסמת ודא לך שדפקת כזה חיטוב טוב כל הכבוד חשבתי
שאתה מתאמן וותיק אבל איך שאני רואה אתה חדש,זה עוד יותר מדהים שמתאמן מתחיל עשה חיטוב
כזה מוצלח וירד לאחוז שומן כזה.
בהצלחה בהמשך ועצה שלי אל תפחד לא יקרה לך כלום אתה במשקל מאוד נמוך

• פותח/ת השרשור
לפני הכל,מזל טוב!
לדעתי,אין לך ממה לפחד.
הבדל של כ-200 או 300 קלוריות לא יעשו הבדל,בנוסף לכך אתה באחוז שומן מאוד נמוך ואין לך ממה לפחד :]
וראיתי את התמונות שלך באשכול שפירסמת ודא לך שדפקת כזה חיטוב טוב כל הכבוד חשבתי
שאתה מתאמן וותיק אבל איך שאני רואה אתה חדש,זה עוד יותר מדהים שמתאמן מתחיל עשה חיטוב
כזה מוצלח וירד לאחוז שומן כזה.
בהצלחה בהמשך ועצה שלי אל תפחד לא יקרה לך כלום אתה במשקל מאוד נמוך

ראשית, תודה רבה!
ארבעת השבועות האחרונים שבהם התפרעתי בלי חשבון עשו את שלהם
כל הפסים היפים נעלמו, ההפרדות הברורות היטשטשו
אני כבר לא ממש נראה כמו בתמונות ההן
עשיתי את הטעות מס' 1 - הגעתי לסוף החיטוב והתפרקתי במקום להמשיך ולשמור
אני מאמין שכאשר אגיע לחטוב הבא הוא יילך לי יותר חלק ועם פחות סבל (הגוף זוכר), ואז לא אסבול כל כך במהלכו מה שיאפשר לי להמשיך ולשמור על תזונה גם לאחר ההגעה ליעד
עליתי 3 קילו במהלך 4 השבועות האחרונים, ואני מאמין שהיום אני יותר על סביבות 9% שומן +-
מצד שני עליתי גם במשקלי עבודה כמובן, בצורה מובהקת וברורה
אני גם מרגיש הרבה יותר חזק
בכל מקרה, אני מאמין שכשאחזור לתפריט ואקפיד כמו שאני יודע הכול יהיה בסדר. העלייה באחוז השומן אמורה להיפסק (שזה לא אומר כמובן שאפסיק להשמין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית