הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תרגיל באימון גב- צריך את דעתכם!!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
החלפתי באימון גב את התרגיל Pullover עם משקולת בשכיבה על ספסל (תמונה: )

xFUQwJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAENyBxiSO8CQ3AGG5A4wJHeAIbkDDMkdYEjuAEMBIDDIoXQrBNMAAAAASUVORK5CYII=
MultiPieceDisplayImage.asp

במקום התרגיל הזה החלפתי לתרגיל אחר- pullover עם מוט בפולי תחתון (straight arm pulldown) - הנה תמונה:

2630.jpg
<<
2629.jpg

מה דעתכם על התרגיל הזה? טוב לגב?

הייתי חייב להחליף את התרגיל שלמעלה, גם כי הוא מסוכן והמשקולת יכולה ליפול עליי וגם כי הכתפיים שלי ממש נמתחות אחורה בתרגיל ויש סיכוי גבוה לפציעה.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם.😃

• פותח/ת השרשור
אני עושה מתח וחתירה(אבל לא חופשי, אני עושה חתירה בפולי תחתון עם משולש כזה..)

פשוט הייתי צריך לשנות את התרגיל השלישי שלי לגב (שהיה PULLOVER עם משקולת) כי הוא מסוכן וגם כי הוא מותח לי את הכתפיים וזה כואב. איך התרגיל החדש? (פולאובר עם מוט בידיים ישרות)

לדעתי אין לתרגיל הזה הרבה השפעה ואני חושב שכדאי לך להתמקד בתרגילים בסיסיים יותר. נסה לעשות חתירה בצורה חופשית ולא בפולי ולשלב גם דדליפט באימון, זה יעזור לך לגדול ולהתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית