הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS באמת יניב תוצאות ?

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
לאחר 3 חודשים שאני עומד במקום ויותר מידי אנשים דפקו לי את המוח בנוגע לתוכניות אימונים שונות ולא מוצלחות .. הגעתי לכאן רציתי לקבל ייעוץ , וכולם אבל כולם דוגלים באותה שיטה..שיטת הSS והחלב 3% ...התוכנית הזאת , באמת תניב לי תוצאות כמו שכולם אומרים ? הידיים ושאר הגוף באמת ייגדל ? יש מישהו שהתנסה בתוכנית הזאת ויכול לשתף את התהליך שהוא עבר ומה התווצאות שלו ?

אין סיבה גם לאכול ואז לחרבן בכמויות.

עושים עבודה בונים תפריט לפי הכללים במאמר המסה בפורטל.

לטעמי אין סיבה לצרוך סתם כמויות מיותרות של מזון. מעלים לפי הצורך. 300-500 מעל התחזוקה זה נק' התחלה טובה.

הבן אדם כבר לא כזה שחיף הוא עלה יפה. ויש עוד לאן להתקדם אבל "לאכול בלי הגבלה" אני לא בטוח שזה הפתרון האידיאלי עבורו.

מספיק אם תאכל 500-700 מעל הנייטרלי (הנייטרלי האמיתי, כולל קלוריות של אימונים וכו')
אני חודשיים בתכנית, עליתי 9 קילו ואנשים אומרים לי שנהייתי בהמה, ואני רק בתחילת הדרך.

אכפת למה אחרי זה שאתה בא לדבר עם בילדר על התוכנית או מישהו ששמע על התוכנית הוא ישר חושב על לדחוף מלא אוכל ולא משנה מאיפה..
גם אם תיהיה על חיובי דיי קל בהתחלה ותעלה בהדרגה התוכנית תעבוד(לא מדבר על שחיפים)

אז כמו שרשמתי, אני כל התוכנית על 3500-4000 ואוכל מסודר.
לא מעניין אותי מה בילדר חושב על התוכנית שאני מתאמן בה.

כל עוד אתה מעלה משקלים על בסיס קבוע אתה תראה התקדמות בכל תוכנית שהיא.
בשביל לעלות משקלים על בסיס קבוע עליך לאכול מספיק ולדעתי אתה צריך להיות בקצב עליה של עד קילו בחודש לשמור על טכניקה טובה והכל יהיה בסדר.
תקף לגבי כל תוכנית שתבחר.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה חבר'ה , יום ראשון הקרוב מתחיל תפריט חדש את התוכנית החדשה , מקווה לגדילה טובה

זאת תוכנית מצוינת בגלל שרוב התרגילים שם הם תרגילים מורכבים שמפרישים הורמנים והם עובדים על כל שרירי הגוף. לטעמי אימון בלי סקוואט ודדליפט הוא לא אימון. אלה תרגילי חובה, תעשה תרגילים מורכבים ואם אתה רוצה תוסיף תרגיל עזר לידיים. הבעיה של כל המתאמנים המתחילים הם מתלוננים למה הם לא מתפתחים זה בגלל שהם תקועים באותם משקלים, אם לא תעלה במשקלים אתה לא תעלה במאסת השריר כמו שאתה רוצה לכן אתה צריך לאכול הרבה, ושאני מתכוון הרבה זה כבר להוציא דמעות אני מדבר על 6-7 ארוחות תתחיל לקרוא מאמרים על תזונה, תוכניות תתחיל להבין את מה שאתה עושה כי אם לא תבין מה אתה עושה וסתם אתה תחשוב שצריך לאכול רק בריא ולא רק ג'נקפוד ולעשות הרבה חזרות וסטים זה הכול פסיכולוגי ולכן אתה לא תגדל. SS זאת תוכנית מצוינת למתחילים וכל הבולשיט הזה של שמן וזה, זה סתם חרטא אתה הופך לגדול פשוט מתחת לכל השומן והעור יש הרבה מאסת שריר ועם הכלי הנכון והחיטוב הנכון אתה תראה כמו שחקן פורנו

אם תעה אותה אז כן.
לעשות אותה= לאכול הרבה+ להתאמן כבד ולהתקדם

כל תכנית תעבוד עם אתה במאזן קלורי חיובי ועולה במשקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית