הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם בדדליפט, מה לעשות?

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז ככה.
אני ב-SS כבר 3 חודשים, היה לי איזה שבועיים שלא השקעתי אבל חזרתי להשקיע, התקדמתי המון בכל התרגילים וגם בדדליפט המון, אבל הגעתי למצב שאני הרמת 115 ולא הצלחתי לסגור 5 גם אחרי 4 אימונים עם אותו משקל, עשיתי ריסט ל-100, ואתמול היה לי 105 ובקושי סגרתי חמישייה, היה מאוד מאוד קשה.
אני מתקדם ב כל התרגילים, אני חשבתי עם עצמי למה זה קורה והגעתי למסקנה שאולי בגלל ההבדל בין הסקוואט לדדליפט, אז אני צריך להתחזק כמה שיותר מהר בסקוואט והדביק את הקצב עם הדדליפט ואז הדדליפט שלי יתקדם.
הגיוני? או שיש סיבה אחרת? מה אתם מציעים?
ההתקדמות שלי הייתה:
בסקוואט: 30->70
בדדליפט 50->115
מה אתם אומרים?
אני עושה HB אם זה משנה.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלי בסדר גמור אני יעלחה סרטון גם יותר מאוחר.
אני עושה HB כי יש לי בעיה בכתף שאני לא מצליח להתגבר עליה, הרבה יותר נוח לי HB ולא כואב כלום.

איפה אתה נתקע בדדליפט, לא עולה מהרצפה או איפשהו באמצע?

שים חגורה בסקוואט, אם לא הייתי שם חגורה סביר להניח שעדיין הייתי עושה 60 קילו.

אני מתחבר למה ש Seth Able כתב לך...עם סקוואט של 70 אין הרבה הגיון שתתקדם יותר מידי בדדליפט.

יש בעיה לעשות בSS ד HB???

כמו שאין בעייה לעשות מתח במקום PC..

ריפטו לא יבוא אליך הביתה וירביץ לך כי אתה עושה HB, אבל לפי הרעיון שלו ב LB אתה יכול להרים יותר משקל וזה תואם את הרציונל של התכנית

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה של גמישות
יש לי סרטון של LB 70 ו-HB 70 שניהם טכניקה מעולה
הבעיה היא במפרק בכתף, אני מרגיש ממש לא נוח בפוזיציית ה-LB וזה משפיע לי על הפרס (בפרס העצם זזה מהמקום וחוזרת)
ואם אני עושה HB הכל בסדר
סיבה מספיק טובה לעשות HB?
עכשיו בקשר לחגורה, אני לא חושב שאי אפשר להתקדם בלי חגורה, אולי פשוט אני צריך להעיף את הסקוואט קדימה.
הבעיה שלי בדדליפט של הנעילה, אני מרגיש את התחת עובד ממש חזק שאני מנסה לנעול גם את ההאמסטרינג אני מרגיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית