הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה ואימון

• פותח/ת השרשור AmitNoy
  • פורסם בתאריך
A

AmitNoy

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום,
אני בן 36 מטר שמונים, שוקל 97 קילו (לאחרונה ירדתי 40 קילו)
אני רץ פעמיים בשבוע, קיקבוקסינג 3 פעמים בשבוע, ופעמיים בשבוע אימוני משקולות.

המטרה שלי היא לא להיות בודיבילדר, אלא בחור עם גוף סבבה.
רכשתי תוסף מזון מהולמסלייס שנקרא משהו 93%
ואני ממש לא רואה שיפור בתוצאות.
ב-2 באימונים שלי אני עושה אימון של כל הגוף העליון (גב, חזה, כתפיים, בטן)

האם אתם ממליצים על אימון אחר?
תוסף מזון אחר?

אני מניח שדחפו לך את הISO 93% של אולטימט נוטרישן.. חבל שלא חיפשת מידע לפני.
בכל מקרה מה שקנית זה אבקת חלבון, שבסך הכל נועדה להשלים את צריכת החלבון שלך במידה ואתה לא מצליח להגיע אליה ביומיום עם התזונה שלך.

זה מאוד תלוי מה המטרות שלך. אם הבנתי נכון זה לרדת בא.ש., לכן אני באמת ממליץ לך להתחיל לקרוא בפורטל מאמרים ולהרכיב לעצמך תפריט חיטוב (תוכל לשלב את האבקה בו ובכך לקבל יחס חלבון/קלוריה יותר טוב).
אין מה לראות "שיפור בתוצאות", זה כמו שתאכל טונה ותצפה לשיפור. זה בסך הכל משלים חלבון. מה גם שבחיטוב לא עולים במסה אלא מנסים לשמור עליה כמה שיותר בזמן שיורדים באחוז השומן הכללי - לכן אל תצפה לעלות במשקלי עבודה.

אם אתה רוצה יותר מרץ תנסה לתסף בקפסולות קפאין או בפורמולת pre-workout כמו ג'ק או N.O.
אם אתה רוצה קצת יותר כוח באימונים נסה לצרוך קריאטין, למרות שזה סופח המון נוזלים ואני אישית לא אוהב את זה בחיטוב.

ללא קשר ממליץ לך לקנות מולטי-ויטמין כלשהוא, במיוחד בתקופת חיטוב שאתה לא אוכל הרבה (אני אישית משתמש ב-Twinlab, גם אופטי-מן זה אחלה וגם GNC).

בנוגע לתוכנית אימונים - לא כל כך הבנתי מה שניסית לתאר, AB? בכל מקרה ממליץ לך לחזור ל-FBW בתקופת החיטוב או לחלופין להמשיך במסה ולאמץ תוכניות עם תרגילים מורכבים יותר דוגמת SS או הליניארית.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית