הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמה נמוכה מאוד של טסט' וטסט' חופשי בגוף. סטרואידים יכולים לעזור?

• פותח/ת השרשור roman1
  • פורסם בתאריך

roman1

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז נתחיל בזה שאני בן 22 , מתאמן כבר שנתיים בערך ולא רואה כמעט שום התקדמות....אני אוכל טוב , ישן מינימום 8 שעות ומתאמן כמו שצריך. אבל אין תוצאות. כנראה שזה ברור למה ...מבדיקת דם שעשיתי לא מזמן גילו שיש לי רמות מאוד נמוכות של טסטוסטרון בגוף (לא זוכר בדיוק את הרמה, אבל זה היה ממש על הקצה התחתון של הסקאלה).
מה עושים במצב כזה? אני מאוד רוצה להגדיל את המסת שריר בגוף אבל כנראה שעם רמות כאלה נמוכות אין לי ממש יותר מדי מה לעשות. סטרואידים יועילו במצב כזה או שזה עלול לדרדר את המצב עוד יותר?

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה
אני מעריך שהמינון שאני אקבל מהרופא יהיה רק בשביל להביא את הרמות טסט שלי לנורמה ולא מעבר. מעניין אותי לדעת אם אני ארצה להתחיל סייקל האם בסוף התהליך זה יכול להביא לכך שהגוף שלי בכלל לא ייצר או ייצר כמות קטנה בהרבה ממה שעכשיו . או שאין קשר?.

שלושה דברים.
ראשית כל, הרי מין הסתם רופא הוא זה ששלח אותך לבדיקות הדם ככה שהוא זה שיגיד לך "מה עושים במצב כזה".
שנית, כפי שמר לטיסימוס אמר, אם הרמה אכן נמוכה מאוד (וגם אם היית בן 50) יתכן שירשמו לך טסט'.
שלישית, הרופא (אנדוקרינולוג) יגיד לך אבל עקרונית המינון ש(אולי) תקבל לא אמור להשבית לך את הייצור הטבעי.

חוץ מישנת וזה תגיד,המשקל שלך עלה?
כי אם לא אז די ברור כי גם עם טסטסטורון לא הכי גבוה וגם עם נמוך אפשר להגיע לתוצאות.
אם לא עלית במשקל זוהי הסיבה היחידה שאין תוצאות.
ואם עלית בכמה קילו עלית

אני בספק אם רופא ייתן לו טסט כל עוד הוא נמצא בסקאלה. אפילו שהוא צעיר יחסית.

חבל גבר,חבל שאתה מתעלם מהתגובות שלי.
קודם תבדוק אם בכלל עלית במשקל במהלך האימונים וכמה עלית.כי אם לא עלית זו אשמתך
ואם עלית תגיד כמה כי גם בחורות לא חסרות שגדולות מחלקנו ואני מדבר על טבעיות

• פותח/ת השרשור
סורי אחי לא ראיתי את התגובה שלך קודם. עליתי במשקל אבל לא במסת שריר.. בסביבות 6 קילו בשנתיים אבל מעט מאוד מזה אם בכלל זה מסת שריר. תראה את הערכים שכתבתי אפשר להבין למה...

חח 6 קילו בשנתיים ואתה מצפה לתוצאות?!
אפילו אם זה היה רק שריר בקושי היית מבחין בזה.
בפורום bodybuilding נקודה קום יש אנשים שב 3-4 חודשים מעלים בערך 10 קילו ובקושי מבחינים
בתוצאות.תבין אחי קודם כל זה רק 6 קילו וגם זה בשנתיים ואתה רואה את עצמך מלא ואתה לא תבחין בתוצאות.
אני מציע לך,להתייעץ איתנו ולבנות תוכנית אימונים,תפריט תזונה ואחרי שתעלה 10-15 קילו אתה לא תגיד
שבקושי יש שינוי.מה משקלי העבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ,והמשקל שלך כך נוכל
לשער בערך אם אתה מתאמן מתחיל או מתקדם למרות שאני די בטוח שאתה מתאמן מתחיל כלומר
שבקושי מיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך.
אני גם התאמנתי בערך כמוך,עליתי 3 קילו.לא שום תוצאות,לא הבנתי למה.
ואני יכול להבטיח לך שרמת הטסטסטורון שלי בין הגבוהות בפורום חח אני בגיל ההתבגרות
וההורמונים שלי כרגע בשיא וגם לא ראיתי תוצאות.
התחלתי קצת לקרוא והבנתי את הטעויות שלי.בניתי לי תוכנית ואני לא מזמן התחלתי אותה,התחלתי
לאכול עליתי כבר כמה קילו ואני רק בתחילת הדרך ואני כבר הוספתי לעצמי כוח
וגם עוד כמה זמן,אני יראה שינוי במראה שלי.
השנתיים האלו בזבזת אותם,כמו שאני בזבזתי.
ואי הצלחה זו לא סיבה ישר לחשוב על סטרואידים,כי גם איתם אתה לא תראה תוצאות כשאתה בערך באותו המשקל.
כשאנשים עושים סייקל הם עולים בערך 5-15 קילו בחודש אם אני לא טועה,שתבין שבלי העלאה במשקל
אין תוצאות.התזונה קובעת את העלייה במשקל,התוכנית אימונים וגנטיקה וכל שאר הירקות קובעים
כמה מתוך המשקל שתעלה יהיה שריר,וכמה שומן.
חפרתי לך כי באמת רציתי לפתוח לך תעיניים,סטרואידים זה לא הפתרון פה.

חח 6 קילו בשנתיים ואתה מצפה לתוצאות?!
אפילו אם זה היה רק שריר בקושי היית מבחין בזה.
בפורום bodybuilding נקודה קום יש אנשים שב 3-4 חודשים מעלים בערך 10 קילו ובקושי מבחינים
בתוצאות.תבין אחי קודם כל זה רק 6 קילו וגם זה בשנתיים ואתה רואה את עצמך מלא ואתה לא תבחין בתוצאות.
אני מציע לך,להתייעץ איתנו ולבנות תוכנית אימונים,תפריט תזונה ואחרי שתעלה 10-15 קילו אתה לא תגיד
שבקושי יש שינוי.מה משקלי העבודה שלך בסקוואט דדליפט ובנץ,והמשקל שלך כך נוכל
לשער בערך אם אתה מתאמן מתחיל או מתקדם למרות שאני די בטוח שאתה מתאמן מתחיל כלומר
שבקושי מיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך.
אני גם התאמנתי בערך כמוך,עליתי 3 קילו.לא שום תוצאות,לא הבנתי למה.
ואני יכול להבטיח לך שרמת הטסטסטורון שלי בין הגבוהות בפורום חח אני בגיל ההתבגרות
וההורמונים שלי כרגע בשיא וגם לא ראיתי תוצאות.
התחלתי קצת לקרוא והבנתי את הטעויות שלי.בניתי לי תוכנית ואני לא מזמן התחלתי אותה,התחלתי
לאכול עליתי כבר כמה קילו ואני רק בתחילת הדרך ואני כבר הוספתי לעצמי כוח
וגם עוד כמה זמן,אני יראה שינוי במראה שלי.
השנתיים האלו בזבזת אותם,כמו שאני בזבזתי.
ואי הצלחה זו לא סיבה ישר לחשוב על סטרואידים,כי גם איתם אתה לא תראה תוצאות כשאתה בערך באותו המשקל.
כשאנשים עושים סייקל הם עולים בערך 5-15 קילו בחודש אם אני לא טועה,שתבין שבלי העלאה במשקל
אין תוצאות.התזונה קובעת את העלייה במשקל,התוכנית אימונים וגנטיקה וכל שאר הירקות קובעים
כמה מתוך המשקל שתעלה יהיה שריר,וכמה שומן.
חפרתי לך כי באמת רציתי לפתוח לך תעיניים,סטרואידים זה לא הפתרון פה.
אם יש לו רמות נמוכות של טסט' איך אתה רוצה שהוא יעלה במשקל?<

• פותח/ת השרשור
זה העניין שעליתי רק בשומן....וכשעולים 6 קילו שומן אין ממש טעם להמשיך במאסה כי אני לא טיפש. אני גם יודע שבהתחלה אמורים לעלות במאסת שריר בקלות ועדיין לא עליתי בכלל במסת שריר , רק שומן.

אבל כשעולים 6 קילו אי אפשר לדעת,ולפחות תחטב ת 6 קילו ותשווה את עצמך כשהתחלת
להתאמן ועכשיו,אם באמת אין שינוי אז תעשה מה שבא לך

יש לו רמות נמוכות בגוף של טסט' ואתה אמור לדעת שזה הורמון גברי שבעצם אחראי על בניית השריר בין היתר.

אני יודע,אבל עדיין ההורמון הזה לא קובע 100% מהתפתחות השריר,יש עוד גורמים וגם
רמת הטסט שלו לא 0.למרות שאני לא יודע עד כמה היא נמוכה,בקיצור שיעשה מה שבא לו

אני יודע,אבל עדיין ההורמון הזה לא קובע 100% מהתפתחות השריר,יש עוד גורמים וגם
רמת הטסט שלו לא 0.למרות שאני לא יודע עד כמה היא נמוכה,בקיצור שיעשה מה שבא לו
מי שיש לו רמת טסט' נמוכה,לדוג' נשים,ילדים,זקנים,לא יכולים לעלות במסת שריר כמו מישהו בן 20 עם רמות גבוהות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית