ייעוץ האם להוסיף תרגיל ליד קדמית\אחורית בשביל לעבוד על עוד חלקים בשריר?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אני עושה סך הכל 5 חזרות ליד קדמית ו-5 ליד אחורית (כל שריר ביום אחר)

ליד אחורית אני עוד מוט W בשכיבה - 3 סטים
ועוד פעמיים יד-יד בעמידה במכשיר הזה שנראה כמו פולי ואפשר לחבר אליו איזה מוט שרוצים.

יד קדמית- שתי משקוליות בעמידה - 3 סטים
ובאותו מכשיר של היד אחורית - יד-יד - 2 סטים

האם התרגילים שאני עושה מפעילים את כל התלת ראשי והדו ראשי ? או שהם מתמקדים רק בנקודה מסויימת בשריר ובעצם לא מפעילים את כולו כמו שצריך ?

תודה מראש.

אני עושה סך הכל 5 חזרות ליד קדמית ו-5 ליד אחורית (כל שריר ביום אחר)

ליד אחורית אני עוד מוט W בשכיבה - 3 סטים
ועוד פעמיים יד-יד בעמידה במכשיר הזה שנראה כמו פולי ואפשר לחבר אליו איזה מוט שרוצים.

יד קדמית- שתי משקוליות בעמידה - 3 סטים
ובאותו מכשיר של היד אחורית - יד-יד - 2 סטים

האם התרגילים שאני עושה מפעילים את כל התלת ראשי והדו ראשי ? או שהם מתמקדים רק בנקודה מסויימת בשריר ובעצם לא מפעילים את כולו כמו שצריך ?

תודה מראש.

התרגילים שאתה עושה מפעילים את כל השריר, לא ניתן לעבוד על חלק מהשריר, מה שניתן זה "לנטרל" או להחליש את ההשפעה של אחד מכופפי המרפק למשל וזה תלוי במנח היד בתרגיל אבל זה התעסקות בקקה.

ואתה נותן יותר מדי דגש על הידיים, 5 סטים ליד קדמית\אחורית זה יותר מדי (בהנחה שאתה לא מזריק).

אתה כנראה רוצה להגדיל את הידיים ולתת להם דגש, אבל מה שאתה עושה כרגע לא יעיל.

• פותח/ת השרשור
התרגילים שאתה עושה מפעילים את כל השריר, לא ניתן לעבוד על חלק מהשריר, מה שניתן זה "לנטרל" או להחליש את ההשפעה של אחד מכופפי המרפק למשל וזה תלוי במנח היד בתרגיל אבל זה התעסקות בקקה.

ואתה נותן יותר מדי דגש על הידיים, 5 סטים ליד קדמית\אחורית זה יותר מדי (בהנחה שאתה לא מזריק).

אתה כנראה רוצה להגדיל את הידיים ולתת להם דגש, אבל מה שאתה עושה כרגע לא יעיל.

אני לא מזריק, ואני לא מחפש להגדיל רק את הידיים אלא את כל הגוף.
העניין שהוא שאם אני אסתפק ב-3X10-12 סטים (נניח של מוט W ליד אחורית ומשקוליות יד ליד קדמית) אני פשוט ארגיש במהלך האימון שגם במשקל המקסימום שלי אני לא ממצא מצליח לאמץ את השריר כמו שצריך, לכן חפשתי לתת עוד 2 סטים בשביל שהשריר יעבוד עוד טיפה.

• פותח/ת השרשור
כל עוד אני מצליח להוסיף משקל כל כמה אימון, זה אומר שאני מתאמן נכון ? (

שאלתי אם כל עוד אני מצליח לעלות את המשקלי עבודה בכל 2-3 אימונים, אם זו האינדיקציה שהכל בסדר בתרגילים שאני עושה.

כן, התקדמות במשקלים מעידה על התקדמות, אבל תן יותר תשומת לב על זה שאתה עולה במשקל(מפתח מסה..) זה מה שבאמת מעניין אותך..

שנתיים בפורום והשאלות המפגרות לא נגמרות. אני לא רואה סיבה שאחרים ישיקעו זמן בבעיות שלך אם אתה בעצמך לא מוכן להשקיע את המינימום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית