ייעוץ תחליף סקוואט

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0
עברתי סניף בתוך רשת הולמס פלייס ולמרה ההפתעה אין שם כלוב (איך לעזאזל אין כלוב במועדון פרימיום שעולה 48957478956234 שקל לחודש?) ונכון לעכשיו אין מצב לעשות שם סקוואט(בדקתי עם המקבילים, אין מצב כי המיקום שלהם לא נוח שם). מה התחליפים שהייתם מציעים?

לחיצת רגליים , סמית' , מכרעים , סקוואט עם דמבלים , שילוב של כמה דברים?

כרגע רוצה לעשות חיטוב. בן 26 13-14% שומן , רוצה לרדת לאיזור ה11%
תוכנית FBW 3 פעמים בשבוע

רעיונות?

הולמס פלייס זה קקה של מקום, אל תצפה שם ליותר מדי, רוב המקום הזה זה פוזה ופחות פרקטיות.

תבדוק אם אתה יכול לקחת את המוט מהבנץ, תהפוך את המתקן שמחזיק את המוט ותגרים כמה שניתן.

אם בכל מקרה אין אפשרות תעשה לג-פרס במקום.

• פותח/ת השרשור
הולמס פלייס זה קקה של מקום, אל תצפה שם ליותר מדי, רוב המקום הזה זה פוזה ופחות פרקטיות.

תבדוק אם אתה יכול לקחת את המוט מהבנץ, תהפוך את המתקן שמחזיק את המוט ותגרים כמה שניתן.

אם בכל מקרה אין אפשרות תעשה לג-פרס במקום.

הכי מוזר שגם אין להם בסניף הזה(גבעתיים) מוטות אולימפיים , אלא רק כאלה של 10 קילו.
אני חייב לציין שבסניף הקודם(ראשון) הכל היה אחלה.

במידה ואני עושה לג-פרס, יש צורך להוסיף על זה עוד תרגיל? מכרעים? פשיטה או כפיפה במכונה?

וגם מה החיסרון בסקוואט עם דמבלים

הכי מוזר שגם אין להם בסניף הזה(גבעתיים) מוטות אולימפיים , אלא רק כאלה של 10 קילו.
אני חייב לציין שבסניף הקודם(ראשון) הכל היה אחלה.

במידה ואני עושה לג-פרס, יש צורך להוסיף על זה עוד תרגיל? מכרעים? פשיטה או כפיפה במכונה?

וגם מה החיסרון בסקוואט עם דמבלים

אפשר להסתדר עם לג פרס ולתת יותר דגש על דדליפט (כי זוקפי הגו שלך לא עובדים קשה כמו בסקווט).
יש גם אפשרות לעשות ZERCHER SQUAT ועם המוטות הקטנים זה אפילו יותר נוח. דיברו על זה בפורום, תריץ חיפוש.
סקווט עם דמבלים הוא בעייתי כי יהיה לך מאד לא נוח להתקדם עם המשקלים.

• פותח/ת השרשור
אין אפילו ראק?

יש 2 סמית' מאשין והמון פלצנות.

לצערי גם ראק אין

---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:09 ----------

התוכנית שלי היא:

סקוואט 3*5
בנץ' פרס 3*5
מתח 3*6
חתירה בשכיבה(מכשיר TBAR) 3*6
פרס 3*6
כפיפת מרפקים 2*12
יד אחורית בפולי 2*12

פשוט להחליף את הסקוואט בלג פרס? בלי להוסיף עוד דברים?

תכנית סבבה, שים לב שאתה בסדר עם הלחיצות, עם קשה לך אפשר לעשות רוטציה בין הפרס לבנץ, אם אתה משאיר ככה הייתי מוריד יד אחורית בפולי, יש לך 2 לחיצות בתכנית זה מספיק..

כנ"ל לגבי היד קדמית..

אני עושה משהו דומה לשלך ואת היד קדמית\אחורית עושה פעם בשבוע 😃

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז פשוט להחליף את הסקוואט בלג פרס או שיש צורך גם להוסיף תרגילים נוספים?

ושטן אמר
דגש על דדליפט..

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

ושטן אמר..
דגש על דדליפט

• פותח/ת השרשור
רק בשביל לעדכן אם זה מעניין מישהו.

כתבתי להולמס פלייס בדף הפייסבוק שלהם על העובדה שאין כלוב וזה לא הגיוני שמועדון פרימיום בלה בלה בלה וקיבלתי תשובה שהנושא בבדיקה ולאחר מכן חזרו אלי וכתבו שהוזמן כלוב ושהוא יגיע בדצמבר.

כתבתי להולמס פלייס בדף הפייסבוק שלהם על העובדה שאין כלוב וזה לא הגיוני שמועדון פרימיום בלה בלה בלה וקיבלתי תשובה שהנושא בבדיקה ולאחר מכן חזרו אלי וכתבו שהוזמן כלוב ושהוא יגיע בדצמבר.
ומה עם המוטות האולימפיים שלא קיימים שם?

גם אני אמרתי לסניף הזה בשעתו שאין כלוב ואי אפשר לעשות שם כלום, אז הם אמרו לי שסקוואט אני בכלל צריך לעשות תמיד בליווי מדריך, ושאני אשכח מדדליפט.

גם אצלנו בהולמס פלייס נתניה אין לא ראק, לא כלוב והם לא שמעו על מגנזיום לידיים בחיים שלהם.

הולמס פלייס זה כזה מכון פוזה. כל פעם שאני עושה דיפ-סקוואט אנשים מסתכלים עלי כאילו אני מתאמן לאולימפיאדה.

• פותח/ת השרשור
דווקא בראשון היה לי אחלה. בלי יותר מדי פוזה ועם כלוב והמון חברה שיודעים משהו מהחיים שלהם.
גבעתיים באמת פלצני ברמות מבחילות אבל היום הגעתי לעזריאלי בשביל הכלוב ואני חייב להגיד שהמכון מעולה.
כמובן שיש פלצנות אופיינית. אבל המכון ענק ומתוקתק.

ממה שאני זוכר יש להם שם מוטות של יותר מ 10 ק"ג.
ולענין, לוותר על סקוואט זה בעייתי. אבל אם החלטת שזה המקום עבורך, אז לג פרס ומכרעים (אני אישית אוהב)

אפשר להסתדר עם לג פרס ולתת יותר דגש על דדליפט (כי זוקפי הגו שלך לא עובדים קשה כמו בסקווט).
יש גם אפשרות לעשות ZERCHER SQUAT ועם המוטות הקטנים זה אפילו יותר נוח. דיברו על זה בפורום, תריץ חיפוש.
סקווט עם דמבלים הוא בעייתי כי יהיה לך מאד לא נוח להתקדם עם המשקלים.

מחזק. חוויתי על בשרי, מאוד לא נוח
אם כי עושה נפלאות לשיפור האחיזה.

---------- התגובה התווספה ב 02:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:15 ----------

אז תגיד להם שבדצמבר תתחיל גם לשלם להם 🤡

---------- התגובה התווספה ב 02:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

גם אני אמרתי לסניף הזה בשעתו שאין כלוב ואי אפשר לעשות שם כלום, אז הם אמרו לי שסקוואט אני בכלל צריך לעשות תמיד בליווי מדריך, ושאני אשכח מדדליפט.

לסניף כזה אומרים ביוש ומה שיותר מהר

ואגב, נא לא ללכלך על כל רשת הולמס פלייס.
אני כבר שנים מתאמן בסניף של דיזנגוף סנטר, וגם לסניף בראשון מגיע לפעמים.
יש כלוב (עכשיו אפילו שניים!!), יש מוטות אולימפיים, אפשר לעשות סקוואט, דדליפט, מכרעים, מה שרוצים. המדריכים לא מציקים, רובם מאוד נחמדים ורובם אף מקצועיים ויודעים לעזור ולענות על שאלות כשמבקשים מהם. (מדבר בעיקר על גברים ועל 2 נשים שם).

נכון, יש גם פלצנות.
נכון, יש גם הומואים.

מי שבא להתאמן כדי להתאמן יסתדר יופי. מי שבא כדי לחפש למה לא לבוא - שלא יבוא מראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית