ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור Artyom
  • פורסם בתאריך

Artyom

משתמש מתחיל
147
0
נק' מוניטין:
2
147
0
אני רוצה להתחיל סקוואט לאחר שהיה לי בברך קרע במיניסקוס וחיכיתי לתשובה של האורתופד.
האורתופד אמר הכל בסדר הקרע קצת החלים אבל הקטע שזה קרה לפניי שנתיים כאב לי כמה ימים ועבר עד שהגענו לרופא (יותר מחצי שנה) אמר שכבר אין צורך לטפל אם אין כאב, וגם לא היה.
הקטע שלא מזמן הכאב חסר לאיזה כמה ימים ואז שוב נעלם והלכתי שוב לאורתופד, למזלי זה היה מהיר יותר אך הוא לא אבחן שום בעיה ואמר שהכל תקין ואין שום הגבלות ובמידה ושוב יכאב לי שאני יתקשר אליו באותו הרגע והוא יזמן אותי כדי לבדוק את הברך בזמן כאב.
ככה שבעצם לא טיפלתי בזה לא ניתוח ולא כלום אך אין כאבים נכון לעכשיו.

אני רוצה להתחיל סקוואט. סקוואט חופשי אין לי אפשרות לעשות אצלי במכון אלא רק בסמיטמשין כלומר סקוואט קידמי.
עדיין מומלץ? כי שמעתי שבסמיטמשין זה דופק את הברכיים יותר?
ניסיתי לפני שבועיים סקוואט בסמיטמשין עם משקל די נמוך ובכל זאת כאב לי השריר כמה ימים כי לא הייתי מאמן רגליים חוץ מתאומים כדי לחכות לתשובת האורתופד וכאבים בברכיים לא היו.

אם אתה עובד עם משקל קל אתה יכול לעשות חופשי ולאלתר
להוציא את המוט מספה של לחיצות או מקבילים
או שירימו לך את המוט

בכל מקרה תעבוד בהדרגה ותצלם סרטונים לביקורת

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא יכול לעשות משקל קל לנצח אני כמובן רוצה לעשות את התרגיל על מנת שאוכל להתקדם במשקלים ככה שאני לא יוכל לעשות חופשי להרבה זמן. במיוחד כשלהוציא את המוט מספה של לחיצות זה יהיה די מסובך אצלי עד בלתי אפשרי. תאמין לי בדקתי כל אפשרות הגיונית לבצע סקוואט חופשי אצלי במכון, ואין אפשרות.

דבר ראשון, אם אתה לא יכול לעשות סקוואט חופשי, ואין לך שום פתרון אחר, תעבור מכון, אנחנו לא תומכים בסקוואט בסמית' משין.
דבר שני, תצלם טכניקה, תתרגל עם משקל קל ותעלה אותו בהדרגה לאט לאט.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לעבור מכון זאת לא אפשרות לצערי.
אם אני לא עושה גם סקוואט אין לי מה לעשות כמעט לרגליים למה לג פרס אני לא יכול כי יש לי כאבים בברך עם הקרע כשאני עושה לג פרס.
ובסקוואט בסמיט משין אין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית