עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה זמן אתה משתמש בה?http://www.moofdev.net/ratiomaster
תוריד את התוכנה מפה ,השימוש בה הוא די פשוט ,אתה מגדיר שם את הקובץ שהורדת מTL או כל אתר הורדות פרטי אחר ,שם מהירות העלאה וזהו בעיקרון.
אין דרך שלא יתפסו אותך ,או שאולי יש ואני פשוט לא מודע לה ,בכל מקרה אני משתמש בה ועדיין לא תפסו אותי :D
למה שלא תשמור על ratio טוב בדרך הכשרה?
TL הוא לא אקסלוסיבי?כמו שאמרתי, ברגע שיתנו לי להעלות בצורה נורמלית אין לי שום בעיה לעשות לכל דבר שאני מוריד סידינג ל-1:1. זה סה"כ TL, מקסימום יתנו לי באן. זה לא כזה טראקר אקסקלוסיבי, אני משתמש בו רק כי הוא טיפה יותר נוח משאר הטראקרים הפרטיים שיש לי.
אוקיי, שאלת המשך למאותגרים יותר...
מה בכלל היתרון של TL או הסיבה להשתמש בו ולא פשוט להוריד את הסרט/סידרה/תוכנה מ PB או כל אתר דומה אחר?
seedbox - גם אופציה טובה להעלאת הרטיו בטראקרים , אומנם עולה כסף ( 60 ש"ח ~ לחודש בלי התחיבות) אבל עושה את העבודה וכמובן שזה חוקי.
איומים בכסף אני מבין , אבל עד כמה שהתרשמתי מהירות ההורדה של תכנים מבוקשים יחסית גם ככה מנצלת את מקס' הפס (אצלי).
ופה זה לא גרמניה, אז אני מניח שאת הגמדים (ושאר המשתמשים פה) העו"ד האלה פחות מטרידים