הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שמתמשים בטורנטים ומזייפים רטיו

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
לא משנה כ"כ באיזה טראקר. אני אשמח אם תשלחו לי הודעה פרטית או משהו, אני צריך מישהו שלא אכפת לו להסביר לי איך/מה עושים בשביל לוודא שלא יתפסו אותך.

http://www.moofdev.net/ratiomaster
תוריד את התוכנה מפה ,השימוש בה הוא די פשוט ,אתה מגדיר שם את הקובץ שהורדת מTL או כל אתר הורדות פרטי אחר ,שם מהירות העלאה וזהו בעיקרון.
אין דרך שלא יתפסו אותך ,או שאולי יש ואני פשוט לא מודע לה ,בכל מקרה אני משתמש בה ועדיין לא תפסו אותי :D

http://www.moofdev.net/ratiomaster
תוריד את התוכנה מפה ,השימוש בה הוא די פשוט ,אתה מגדיר שם את הקובץ שהורדת מTL או כל אתר הורדות פרטי אחר ,שם מהירות העלאה וזהו בעיקרון.
אין דרך שלא יתפסו אותך ,או שאולי יש ואני פשוט לא מודע לה ,בכל מקרה אני משתמש בה ועדיין לא תפסו אותי :D
כמה זמן אתה משתמש בה?

ratio master ואתה תקבל באן אחרי יום ...

• פותח/ת השרשור
למה שלא תשמור על ratio טוב בדרך הכשרה?

בעיקר כי TL דורש Upload של 7gb לפני שאתה יכול להוריד טורנטים חדשים בלי לחכות כמה שעות, מה שאומר שעד שאתה יכול להתחיל לעשות סידינג בערך כל מה שרצה את הטורנט הספציפי הזה כבר הוריד אותו. ברגע שאני אגיע ל-7 אני כבר אעלה.

לאדע מה איתך אני מעלה כל מה שאני מוריד בלי שום מזייף בTL חבל להסתכן בבאן שם

תעלה כמו כולם, למה אני צריך להפעיל את הביטורנט שלי כל היום ואתה רק תתעלק?

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, ברגע שיתנו לי להעלות בצורה נורמלית אין לי שום בעיה לעשות לכל דבר שאני מוריד סידינג ל-1:1. זה סה"כ TL, מקסימום יתנו לי באן. זה לא כזה טראקר אקסקלוסיבי, אני משתמש בו רק כי הוא טיפה יותר נוח משאר הטראקרים הפרטיים שיש לי.

תוריד רטיומסטר, שים מהירות העלאה נמוכה, תגביל לכמות ג'יגות מסוימת, ואל תדאג. אם אתה עושה את זה כמו שצריך, ובייחוד בטראקר גדול כמו TL לא תופסים אותך.

ואל תתפרע עם הרטיו. דרך טובה שלא ידעו שאתה מזייף זה שיהיה לך אפילו רטיו של פחות מ1, אבל מספיק גבוהה בשביל שלא יהיה לך wait time וכאלה.

כמו שאמרתי, ברגע שיתנו לי להעלות בצורה נורמלית אין לי שום בעיה לעשות לכל דבר שאני מוריד סידינג ל-1:1. זה סה"כ TL, מקסימום יתנו לי באן. זה לא כזה טראקר אקסקלוסיבי, אני משתמש בו רק כי הוא טיפה יותר נוח משאר הטראקרים הפרטיים שיש לי.
TL הוא לא אקסלוסיבי?

אוקיי, שאלת המשך למאותגרים יותר...
מה בכלל היתרון של TL או הסיבה להשתמש בו ולא פשוט להוריד את הסרט/סידרה/תוכנה מ PB או כל אתר דומה אחר?

מהירות הורדה, זמינות, ובארצות שבודקות לך את ה-IP כדי לשלוח לך אזהרה בכסף הביתה אם אתה מוריד טורנטים (גרמניה, גרמניה) אתה יכול להוריד בראש שקט יחסית (תמיד יכול להיות עורך דין גרמני מתלהב שמחפש כתובות גרמניות).

איומים בכסף אני מבין , אבל עד כמה שהתרשמתי מהירות ההורדה של תכנים מבוקשים יחסית גם ככה מנצלת את מקס' הפס (אצלי).
ופה זה לא גרמניה, אז אני מניח שאת הגמדים (ושאר המשתמשים פה) העו"ד האלה פחות מטרידים

אוקיי, שאלת המשך למאותגרים יותר...
מה בכלל היתרון של TL או הסיבה להשתמש בו ולא פשוט להוריד את הסרט/סידרה/תוכנה מ PB או כל אתר דומה אחר?

TL זה האתר עם המגוון הכי גדול, כול מה שתחפש יהיה שם, אבל יש שם כללים ממש קשים, בגלל זה יש כול כך הרבה משתפים.
כמעט כול קובץ שתחפש, שהוא פופלארי, יהיה בפרי טראקר. תשתמש בTL רק כאפשרות אחרונה.

seedbox - גם אופציה טובה להעלאת הרטיו בטראקרים , אומנם עולה כסף ( 60 ש"ח ~ לחודש בלי התחיבות) אבל עושה את העבודה וכמובן שזה חוקי.

seedbox - גם אופציה טובה להעלאת הרטיו בטראקרים , אומנם עולה כסף ( 60 ש"ח ~ לחודש בלי התחיבות) אבל עושה את העבודה וכמובן שזה חוקי.

חבל על הכסף. באמת האפשר להשאיר את הקליינט פתוח להגיע לרטיו גבוהה, או שאפשר לזייף. אם עושים את זה בחוכמה לא צריכה להיות בעיה.

איומים בכסף אני מבין , אבל עד כמה שהתרשמתי מהירות ההורדה של תכנים מבוקשים יחסית גם ככה מנצלת את מקס' הפס (אצלי).
ופה זה לא גרמניה, אז אני מניח שאת הגמדים (ושאר המשתמשים פה) העו"ד האלה פחות מטרידים

כמה רוחב פס יש לך? קשה יותר למצוא הורדות ישירות במהירות של מגה וחצי לשניה מאשר TL בטורנט פופולרי. חוץ מזה, הייתרון של TL זה העבודה עם לינקים. פשוט אין לך את זה. אתה מוריד קובץ אחד ונותן לקליינט לעשות את כל העבודה. שלא לדבר על נוחות, לא צריך להתחיל לחפש פרימיומים וכאלה.

לשמור על רטיו בTL זה ממש ממש קל. אני כבר העלתי 24 ג'יגה אמיתיים על הפרו החדש שיצא. אני בטוח שאם מישהו מזייף ג'יגה ביום, עד שהוא מגיע לרטיו הרצוי אף אחד לא יעלה עליו. ואם הוא כל כך פוחד לזייף (שאין סיבה אמיתית לזה) אז אפשר גם להשאיר את היוטורנט פתוח ולהעלות לפחות ברטיו של 1.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית