תפריט סופי לחיטוב כולל מאכלים ערכים סופיים ונתונים

• פותח/ת השרשור arie16
  • פורסם בתאריך

arie16

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
חלב 2 אחוז שומן דל לקטוז 275 מ"ל
תפוח בינוני עם קליפה
סלט מ2 מלפפונים בלי קליפה,2 עגבניות,2 שיני שום ו2 כפיות שמן זית
200 גרם חזה עוף מטוגן בשמן זית בלי עור
יוגורט ביו ללא סוכר וצבעי מאכל 3 אחוז 400 גרם
קופסאת טונה במים
2 ביצים קשות גם חלמון וגם חלבון
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה

קלוריות:1604
פחמימות:124
חלבונים:138
שומן:56

גובה:172
משקל:62
אחוז שומן:16

הכל אצלי שומן ואני שוקל קצת בגלל עצמות קטנות אני רוצה לפני המסה לרדת ללפחות 10 אחוז שומן.

עכשיו השאלות:
התפריט בסדר?
שני ורביעי אני מתאמן בכושר קרבי ובשישי כדורגל זה מספיק או שצריך עוד פעילות?
לעשות העמסות של פחימימות? אם כן כל כמה זמן?
תוך כמה זמן אני ירד לאחוז הרצוי?

תודה וגמר חתימה טובה וצום מועיל לכולם 😃

איפה הפחמימות.
אין פחמימות=אין אנרגיה. אני שילבתי פחמימה מלאה ב-3 ארוחות ביום. אצלך אני רואה רק 2 פרוסות לחם וזהו.
למה יוגורט 3% אם אפשר 0%.
למה 2 חלמונים ביום אם אתה בחיטוב. חלמון = שומן מן החי. מיותר
תחליף את השומן מן החי שהורדתי לך פה (מהיוגורט ומהחלמון) ביותר שומן מהצומח (שקדים טבעיים לא קלויים, זיתים).

מה שעבד בשבילי:
בבוקר בבוקר קוטג' 1%, פריכיות אורז מלא, זיתים, ירקות.
אח"כ טונה במים, לחם קל מלא (מצאתי 33 קלוריות לפרוסה. זה עם האריזה הכחולה, יש בסניפי חצי חינם ברחבי הארץ ובמקומות נוספים. 8 שקלים לכיכר במקום הלחם משכנתא שאתה בטח קונה), כפית שטוחה של חומוס
אח"כ חזה עוף, מלאאאאא עלים, מלאאאא חסה וכמה מלפפונים. טיגנתי את העוף על כפית שמן זית
אח"כ 5 חלבוני ביצה עם עוד 2 פרוסות לחם וירקות. בלי שמן הפעם - לחם יבש. מה לעשות
שייק עם תפוח קטן אחרי האימון
ולפני השינה קוטג' 1% עם ירקות. שוב בלי שומן
מפסטרמה, אגב, נמנעתי בחיטוב. אתה יכול להכניס (עד 1% שומן). כשתגיע לרמות של 8% ותרצה לרדת עוד, ממליץ להימנע ממנה.

זה רק דוגמה, שתשים לב שכמעט ואין לי שומן מן החי ושאני משתדל לשלב פחמימות ברמה מינימלית כלשהי (ירקות לא נחשבים).

בכוונה לא ציינתי כמויות כי אינני יודע מה לייעץ לך לגביהן

נערך לאחרונה:
לגבי כמה תרד זו שאלה שאף אחד לא יכול לענות בצורה רצינית.

איפה הפחמימות.
אין פחמימות=אין אנרגיה. אני שילבתי פחמימה מלאה ב-3 ארוחות ביום. אצלך אני רואה רק 2 פרוסות לחם וזהו.
תחליף את השומן מן החי שהורדתי לך פה (מהיוגורט ומהחלמון) ביותר שומן מהצומח (שקדים טבעיים לא קלויים, זיתים).

בכוונה לא ציינתי כמויות כי אינני יודע מה לייעץ לך לגביהן

ממתי שומן מן החי מיותר?

• פותח/ת השרשור
שאלה קטנה:
אם אני ילך לפי התפריט הזה בלי לעשות פעילות גופנת בכלל (חוסר בזמן) ישרף לי גם שומן וגם שריר או רק שומן/ רק שריר?

איפה הפחמימות.
יש לו 124 גר' פחמימות בתפריט של 1600 קלוריות = 500 קלוריות מפחמימות, שזה כ-30% מהסך הקלורי. מספיק בהחלט לדעתי. אם אתה לא רואה איפה הן נמצאות אז הנה: תפוח, חלב, יוגורט, לחם, ירקות.
למה נטפלת לאחוזי שומן ביוגורט? בתפריט שלו יש 56 גר' שומן, שזה גם ככה לא הרבה.
ואין שום דבר רע בשומן מהחי, תקרא מאמרים בפורטל ונעוצים בפורום.
תן לבנאדם לאכול דברים שהוא אוהב בתפריט המצומצם גם ככה שהוא בחר לעצמו.

נערך לאחרונה:
שאלה קטנה:
אם אני ילך לפי התפריט הזה בלי לעשות פעילות גופנת בכלל (חוסר בזמן) ישרף לי גם שומן וגם שריר או רק שומן/ רק שריר?
בד''כ בגירעון קלורי הגוף שורף שומן וגם שריר, אימוני התנגדות בחיטוב מטרתם לשמר את השריר.

לשאר השאלות של של פותח האשכול:
1. לפי נתוני הגובה והמשקל שציינת קשה להאמין ש"כולך שומן".
במה מדדת אחוזי שומן? אם זה המכשירים הנפוצים בחדרי כושר, רוב הסיכויים שהמדידה לא מדויקת ומראה אחוז גבוה מהמצב האמיתי. אם תרצה, פרסם תמונה בפורום תמונות ואנשים יתנו לך הערכה ויזואלית.
2. אי אפשר לדעת תוך כמה זמן תרד לאחוז הרצוי.
3. אם אין לך זמן לאימונים חוץ ממה שתיארת, תראה איך תוריד במשקל עם התפריט והאימונים האלה. במקומך הייתי מוסיפה דווקא אימוני התנגדות ולא עוד אירובי.
4. העמסת פחמימות: לדעתי תעשה העמסה כל שבועיים, בתפריט שלך יש מספיק פחמימות.

יש לו 124 גר' פחמימות בתפריט של 1600 קלוריות = 500 קלוריות מפחמימות, שזה כ-30% מהסך הקלורי. מספיק בהחלט לדעתי. אם אתה לא רואה איפה הן נמצאות אז הנה: תפוח, חלב, יוגורט, לחם, ירקות.
למה נטפלת לאחוזי שומן ביוגורט? בתפריט שלו יש 56 גר' שומן, שזה גם ככה לא הרבה.
ואין שום דבר רע בשומן מהחי, תקרא מאמרים בפורטל ונעוצים בפורום.
תן לבנאדם לאכול דברים שהוא אוהב בתפריט המצומצם גם ככה שהוא בחר לעצמו.

בואי נעזוב לרגע את הקטע של הנעוצים ואת השומן מן החי/מן הצומח, אני יודע על עצמי שלוּ היה עליי לאכול רק 2 פרוסות לחם ביום, אני לא הייתי עומד בזה.
לפי דעתי, יותר פחמימות ייתנו לו יותר שובע.

בואי נעזוב לרגע את הקטע של הנעוצים ואת השומן מן החי/מן הצומח, אני יודע על עצמי שלוּ היה עליי לאכול רק 2 פרוסות לחם ביום, אני לא הייתי עומד בזה.
כמו שאמרתי, מבחינת כמויות - יש לו מספיק פחמימות בתפריט. לעומת זאת יש בו יחסית מעט שומן ולא כדאי להקטין שומן כדי להוסיף פחמימות.
אני תמיד מניחה שכשמישהו בונה לעצמו תפריט, ולא משתמש באחד קיים, כנראה הוא בונה אותו עם מזונות שהוא מעדיף וזה מה שיעבוד יותר טוב מבחינתו.
אם כל מה שמדאיג אותך זה תחושת שובע - אז לידיעתך דווקא חלבונים, שומן וסיבים תזונתיים תורמים יותר לתחושת שובע, מנטו פחמימות. תקרא מאמר בפורטל.

הבולשיט חוגג אה?
לא אכלתי לחם כבר איזה חצי שנה.
איך עוד לא מתתי מרעב?
פחמימות זה האוכל הכי לא משביע שקיים.

אתה בסך הכל רגיל לאכול לחם, אתה יכול להתרגל להפסיק עם הלחם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית