ייעוץ ערכים קלוריים בתוכנית SS

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
כרגע אני בתוכנית SS כשבועיים ואני תוהה לגבי הקלוריות שאני אמור להכניס

גובה 1.86
משקל 72

עפ"י מחשבון BMR יצא שה BMR שלי הוא 1783
לפי מה שהבנתי אני אמור להכפיל ב 1.2 נכון? אז יוצא 2139 קלוריות ו 130 גרם חלבון

כרגע התפריט שלי מורכב מכמעט 3000 קלוריות ו 160 גרם חלבון אבל זה בגלל שהבנתי שבתוכנית הזו צריך לאכול הרבה אבל האם אני אוכל יותר מדי ממה שאני צריך לתוכנית SS? אני יודע שעלייה באחוזי שומן זה בלתי נמנע, אבל 3000 קלוריות ו 160 חלבון זה לא יותר מדי כרגע?

כרגע אני בתוכנית SS כשבועיים ואני תוהה לגבי הקלוריות שאני אמור להכניס

גובה 1.86
משקל 72

עפ"י מחשבון BMR יצא שה BMR שלי הוא 1783
לפי מה שהבנתי אני אמור להכפיל ב 1.2 נכון? אז יוצא 2139 קלוריות ו 130 גרם חלבון

כרגע התפריט שלי מורכב מכמעט 3000 קלוריות ו 160 גרם חלבון אבל זה בגלל שהבנתי שבתוכנית הזו צריך לאכול הרבה אבל האם אני אוכל יותר מדי ממה שאני צריך לתוכנית SS? אני יודע שעלייה באחוזי שומן זה בלתי נמנע, אבל 3000 קלוריות ו 160 חלבון זה לא יותר מדי כרגע?

אתה ב900 קלוריות מעל הנייטרלי, זה המון אתה סתם תשמין.
תתחיל ב400-500 וכשאתה מתחיל להתקע במשקלי עבודה ומרגיש שקשה לך להתאושש תוסיף אוכל.
חלבון אמור להיות כ2-3 גרם לכל קילו משקל גוף,
0.8-1 גרם שומן לכל קילו משקל גוף וכל השאר פחמימות.

בהצלחה.

תחשב כמה קלוריות אתה שורף גם באימון ועל זה תוסיף 300-400 ואם אתה מרגיש שמאוד קשה לך להתקדם תוסיף עוד.

אתה צריך לספור קלוריות וחלבון. חלבון 2 גרם לכל קילו ממשקל הגוף שלך.
אתה רזה. 3000 קלוריות זה סבבה להתחלה. אחרי זה תהיה חייב להוסיף...

לפי דעתי וניסיוני אין צורך לאכול 3K בSS כתנאי. אלא לפי תפריט גם 300-500 מעל התחזוקה יעשו יופי את העבודה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז אני לוקח את התפריט בפורטל למשקל 65 ק"ג כתפריט בסיס שזה 160 גרם חלבון ו 2700 קלוריות שאני מניח שזה יתאים לי למרות שאני לא שוקל 65 אבל זה מסתדר מבחינת התחזוקה מעל ה BMR לפי מה שאתם אומרים.
הייתי שמח אם על בסיס התפריט הזה תעזרו לי לעשות כמה שינויים שאני רוצה לעשות:

1.העניין הוא שהתפריט זה לאימון ובימים שאין אימון מה אני אמור לאכול במקום ארוחה מספר 4 (2 פירות) והארוחה לאחר האימון? אפשר לקחת למשל את ארוחה 4 ו-5 לחבר אותם ביחד ככה שביום ללא אימון ארוחה מספר 4 תהייה 2 פירות + טונה + 400 מ"ל חלב? בכל אופן, יוצא 5 ארוחות ביום במקום 6 מה שאומר שאני מפספס פה ארוחה אחת שהיא ארוחת לילה כי התפריט למשקל 80 ק"ג מחולק ל 6 ארוחות ולמשקל 65 מחולק ל 5 ארוחות ואני יודע שחשוב להכניס איזה ארוחה קטנה לגוף לפני השינה.

2. איפה שרשום למשל 2 כוסות.. למה כותב התפריט התכוון בקיבולת של כוס? לכמה מ"ל שווה כוס אחת עפ"י התפריט? 200? 250?

3. לגבי העוף, בתפריט יש התייחסות רק לחזה עוף ולא לעוף בכללי. אין לי אפשרות כל הזמן לאכול רק חזה עוף, כלומר אני אוכל גם את שאר החלקים. יש סיבה ספציפית להתייחסות דווקא לחזה עוף?

4. liavsg, איך אני יכול לדעת כמה קלוריות אני שורף באימון? אני מתכוון להכניס 2700 גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון

תודה 😃

נערך לאחרונה:
זה כן משנה.
נכון שהוא אוכל אותו דבר ביום ללא אימון וגם ביום עם אימון, אבל ברגע שהוא שורף 400 קלוריות לדוגמא באימון והוא לא סופר אותן, ונגיד שהוא אוכל 500 מעל הנייטרלי, יוצא שהוא 100 מעל הנייטרלי, וזה לא טוב.
לכן תוסיף 500 מעל מה שאתה שורף באימון ותאכל ככה גם ביום ללא אימון כי אתה לא יודע כמה קלוריות הגוף שורף כשהוא מתאושש.

• פותח/ת השרשור
במחשבון הוצאה קלורית יצא לי שאני שורף 320 קלוריות לשעה שאני בחדר כושר באימון משקולות במשקלים בינוניים. אז אם הנייטרלי שלי זה 2200 ואני אוכל 2700 זה מכסה לי גם את היומי אימון וגם את הימים בלי אימון לא? או שבימים של האימון אני אדחוף 3000?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית