אוקיי אז אני כבר מתאמן כמה חודשים בחדר כושר והחלטתי לעבור לבית.הסיבות העיקריות הן שלחדר כושר אין כלוב (אין עוד בסביבה) יש רק סקוואט ראק, ואז אני לא מרגיש בטוח כשאני עושה סקוואט. עוד סיבה היא שזה לוקח זמן להגיע לשם וזה נסגר בחלק מהחגים או מסיבות אישיות די הרבה.
בקיצור מצאתי לי כלוב טוב שעולה 2100 ש''ח (נשמע לי די עסקה טובה), אבל הבעיה היא שסט מוט אולימפי עם מספיק משקל עולה מלא כסף.
וראתי שסט של משקולות מתברגות ומוט מתברג עולה לפחות פי 2 פחות.
השאלה שלי אם חוץ ממגבלת המשקל שהמוט יכול לשאת יש עוד חיסרונות.
דרך אגב אני אצטרך להתחלק בכסף עם ההורים שלי. והם אמרו שכשאני אני יגיע ליותר מ-200 קילו באחד מהתרגילים הם ייקנו לי בכסף שלהם סט אולימפי.😳
לא יודע למה לא לקנות עכשיו פשוט, אבל הסכמתי. (למראת שהסקוואט שלי כבר יותר מ-130 קילו ואני מניח שלא ייקח לי הרבה זמן להגיע ל-200).
בקיצור מהם החסרונות (אם יש) של מוט מתברג?
בקיצור מצאתי לי כלוב טוב שעולה 2100 ש''ח (נשמע לי די עסקה טובה), אבל הבעיה היא שסט מוט אולימפי עם מספיק משקל עולה מלא כסף.
וראתי שסט של משקולות מתברגות ומוט מתברג עולה לפחות פי 2 פחות.
השאלה שלי אם חוץ ממגבלת המשקל שהמוט יכול לשאת יש עוד חיסרונות.
דרך אגב אני אצטרך להתחלק בכסף עם ההורים שלי. והם אמרו שכשאני אני יגיע ליותר מ-200 קילו באחד מהתרגילים הם ייקנו לי בכסף שלהם סט אולימפי.😳
לא יודע למה לא לקנות עכשיו פשוט, אבל הסכמתי. (למראת שהסקוואט שלי כבר יותר מ-130 קילו ואני מניח שלא ייקח לי הרבה זמן להגיע ל-200).
בקיצור מהם החסרונות (אם יש) של מוט מתברג?