ייעוץ מוט מתברג לאומת מוט אולימפי

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
אוקיי אז אני כבר מתאמן כמה חודשים בחדר כושר והחלטתי לעבור לבית.הסיבות העיקריות הן שלחדר כושר אין כלוב (אין עוד בסביבה) יש רק סקוואט ראק, ואז אני לא מרגיש בטוח כשאני עושה סקוואט. עוד סיבה היא שזה לוקח זמן להגיע לשם וזה נסגר בחלק מהחגים או מסיבות אישיות די הרבה.

בקיצור מצאתי לי כלוב טוב שעולה 2100 ש''ח (נשמע לי די עסקה טובה), אבל הבעיה היא שסט מוט אולימפי עם מספיק משקל עולה מלא כסף.
וראתי שסט של משקולות מתברגות ומוט מתברג עולה לפחות פי 2 פחות.

השאלה שלי אם חוץ ממגבלת המשקל שהמוט יכול לשאת יש עוד חיסרונות.

דרך אגב אני אצטרך להתחלק בכסף עם ההורים שלי. והם אמרו שכשאני אני יגיע ליותר מ-200 קילו באחד מהתרגילים הם ייקנו לי בכסף שלהם סט אולימפי.😳
לא יודע למה לא לקנות עכשיו פשוט, אבל הסכמתי. (למראת שהסקוואט שלי כבר יותר מ-130 קילו ואני מניח שלא ייקח לי הרבה זמן להגיע ל-200).

בקיצור מהם החסרונות (אם יש) של מוט מתברג?

• פותח/ת השרשור
נוחות (לטובת המוט האולימפי) ואולי משקל המוט?

בנוחות אתה מתכוון שזה לא נוח להבריג את הצלחות?

משקל המוט זה לא בעיה כי אם אני רגיל לעבוד עם מוט ששוקל 20 קילו ועובר למוט ששוקל 15 קילו אני יכול תמיד לשים עוד צלחות.

בקיצור חוץ מזה לא אמורה להיות בעיה, נכון?

• פותח/ת השרשור
הןא באותו הקוטר כמו האולימפי (לא דק יותר)?

כן אני חושב שהחלק שאתה אמור להחזיק הוא אותו עובי.וגם אני חושב שזה אותו אורך כמו המוט אולימפי. ההבדל היחיד זה שהמקום שבו שמים את הצלחות הוא דק יותר והוא גם מתברג.

ומה תעשה עם כל המשקולות המתברגים ברגע שתעבור לאולימפי (אחרי ה 200 ק''ג)?
ואתה בטוח שמוט המתברג הוא באורך זהה לאולימפי?
נ.ב. אני מבין את ההורים שלך, הם לא רוצים לשלם ים כסף על תחביב שאתה יכול לנטוש בעוד חודש. תנסה לשכנע אותם שזה לא המצב.
נ.נ.ב. צלחות ברזל אולימפיות דומות במחיר לאלו המתברגות. צלחות מצופות גומי, הן שעולות יותר.

בעזהי"ת

אוקיי אז אני כבר מתאמן כמה חודשים בחדר כושר והחלטתי לעבור לבית.הסיבות העיקריות הן שלחדר כושר אין כלוב (אין עוד בסביבה) יש רק סקוואט ראק, ואז אני לא מרגיש בטוח כשאני עושה סקוואט. עוד סיבה היא שזה לוקח זמן להגיע לשם וזה נסגר בחלק מהחגים או מסיבות אישיות די הרבה.

בקיצור מצאתי לי כלוב טוב שעולה 2100 ש''ח (נשמע לי די עסקה טובה), אבל הבעיה היא שסט מוט אולימפי עם מספיק משקל עולה מלא כסף.
וראתי שסט של משקולות מתברגות ומוט מתברג עולה לפחות פי 2 פחות.

למה כוונתך במוט אולימפי? האלה בחמש מאות ש"ח, או אלה באלף חמש מאות דולר?

וגם אם אתה מתכוון לסוג הראשון, אז זה לא עד כדי כך נורא. קנה בהתחלה מוט עם 100 ק"ג משקולות (נכון שגם זה לא זול, אבל אפשר להשיג באיזה 11 ש"ח לק"ג, וביד-2 יש מציאות), ומידי פעם תקנה עוד קצת. זה עדייך יצא לך משמעותית זול יותר, בשורה התחתונה, מול ביצוע אותה קנייה מהתחלה, בעוד כמה חודשים.

תקנה מוט אולימפי וציוד
אתה יכול לקנות יד שניה מרז שגר באשדוד המחירים שלו אחלה

• פותח/ת השרשור
ומה תעשה עם כל המשקולות המתברגים ברגע שתעבור לאולימפי (אחרי ה 200 ק''ג)?
ואתה בטוח שמוט המתברג הוא באורך זהה לאולימפי?
נ.ב. אני מבין את ההורים שלך, הם לא רוצים לשלם ים כסף על תחביב שאתה יכול לנטוש בעוד חודש. תנסה לשכנע אותם שזה לא המצב.
נ.נ.ב. צלחות ברזל אולימפיות דומות במחיר לאלו המתברגות. צלחות מצופות גומי, הן שעולות יותר.

אני כבר התאמנתי ברצינות כמה חודשים והם יודעים שזה מאוד חשוב לי. זה מה שניסיתי להגיד להם. אבל הם אמרו שזה לא תיהיה הבעיה שלי כבר כשהם יקנו לי את המוט האולימפי.

---------- התגובה התווספה ב 09:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:12 ----------

תקנה מוט אולימפי וציוד
אתה יכול לקנות יד שניה מרז שגר באשדוד המחירים שלו אחלה

מי זה רז?

---------- התגובה התווספה ב 09:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:13 ----------

בעזהי"ת

למה כוונתך במוט אולימפי? האלה בחמש מאות ש"ח, או אלה באלף חמש מאות דולר?

וגם אם אתה מתכוון לסוג הראשון, אז זה לא עד כדי כך נורא. קנה בהתחלה מוט עם 100 ק"ג משקולות (נכון שגם זה לא זול, אבל אפשר להשיג באיזה 11 ש"ח לק"ג, וביד-2 יש מציאות), ומידי פעם תקנה עוד קצת. זה עדייך יצא לך משמעותית זול יותר, בשורה התחתונה, מול ביצוע אותה קנייה מהתחלה, בעוד כמה חודשים.

מצאתי מוט אולימפי שעולה אפילו 400 ש''ח. הבעיה היא המחיר של הצלחות.

נערך לאחרונה:
הנוחות היא במוט האולימפי , כי יותר קל להכניס ולהוציא את הפלטות , אבל המוט אולימפי עולה יותר בנוסף לכך הוא יכול לשאת יותר משקל מהמוט 1.80 המתברג, המוט המתברג הוא פחות נוח ועולה פחות .

............

כמה מוט מתברג של 2 מטר מאיכות טובה יכול להחזיק משקל מישהו יודע ?
שוקל משהו כמו 11 קילו

נערך לאחרונה:
דבר ראשון יש אני קניתי במגה ספורט אחי ויש לך את אתר ספורט סנטר כתוב שם מוט 2.20 מתברג הלכתי לחנות שלהם בתל אביב מדדתי איתם וזה היה 2 מטר לא 2.20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית