הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני קנייה- דימטייז בטעם וניל!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם,
לפני שאני קונה אבקת חלבון נוספת, רציתי לקבל חוות דעת על אבקת חלבון של דימטייז בטעם וניל (Dymatize Gourmet Vanilla).
ניסיתי עד כה את הטעמים שוקולד, בננה, קפה מוקה, טופי-קרמל ופינה-קולדה של חברת דימטייז. את השוקולד הכי אהבתי! הקפה מוקה והבננה גם מצוינים והטופי קרמל טעים לי רק עם חלב (עם מים יש לו טעם מוזר). פינה קולדה בכלל לא אהבתי, טעם כמו תרופה.

הטעם וניל מעניין אותי והייתי רוצה לנסות אותו. כיוון שאין טעימות, ואם אני קונה ולא טעים לי- אכלתי אותה, רציתי לבקש מכם לתת את חוות דעתכם למי שניסה את טעם הוניל של חברת דימטייז (ואני מדבר על חלבון ELITE רגיל, לא על ה-ISO).

חשוב לי שהטעם יהיה טעים במיוחד עם מים, כיוון שרוב הסקופים שלי נלקחים עם מים קרים ולא עם חלב.

איך הטעם וניל? מי שניסה? האם הוא מתוק גם עם מים או שיש לו טעם נוראי?

אני יודע שבעבר כבר פתחתי אשכול לגבי זה, אבל לא היה מענה ממש, אז החלטתי לנסות שוב לקבל חוות דעת.

תודה מראש לעונים http://images.***/smilies2/smile.gif

הוניל הוא טעם לדעתי שמאוד דומה בכל החברות פרט לצ'מפיון..
לכן אם אתה מכיר מישהו עם טעם וניל בבית...בקש ממנו סקופ לטעום.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר, בגלל זה אני צריך חוות דעת ממי שניסה כבר את הטעם הזה..
ואני יודע שטעמי וניל בד"כ מגעילים באבקות חלבון (שלא נדבר על שתייה עם מים בלבד).. אבל אני יודע שהטעמים של חברת דימטייז שונים ואולי הוניל שלהם כן טעים.

מחכה לשמוע ממי שניסה כבר את הטעם (עם מים גם).

• פותח/ת השרשור
של דימטייז וניל? ואיך הטעם בדיוק- מלאכותי או מתוק כמו וניל (והכי חשוב- טעמת את זה בשייק עם חלב או מים?)

טעמתי עם מים.
אממ, יש לזה את הטעם של וניל אבל אני יותר אוהב וניל שבא בגלידה, וזה היה מים פושרים כזה..
בכל מקרה לא מרגישים טעם מלאכותי אבל גם לא מי יותר מה מתוק כמו וניל, חמוד כזה, סביל.

עד עכשיו נסיתי את הקפה מוקה של החברה,ונראה לי שהבא שלי הולך להיות הטופי קרמל שלהם,הוא מתוק?

גם לי יש דיימטייז קפה מוקה הוא מעולה. יצא לי לטעום מחבר את הטופי קרמל הוא מתוק יותר מהקפה מוקה שמתי אותו עם מים קרים ואהבתי את הטעם. עם חלב אני משער שהוא בטח יותר טעים כי בכל אבקת חלבון ששתיתי תמיד החלב מוסיף מתיקות מגניבה כזאת :hoel

• פותח/ת השרשור
אז זהו, שאני כבר קניתי בעבר את השוקולד והקפה-מוקה.. אז בא לי לנסות טעם חדש שעוד לא ניסיתי.
אני מאוד מקווה שהוניל של DYMATIZE יהיה טעים עם מים ואני לא אתאכזב, כי אבקת חלבון זה דבר די יקר..

מהנסיון שלי מה שפחות מתוק פשוט שמים פחות מים וגם ככל שהמים יותר קרים (גם שם קרח לפעמים) אז הטעם יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית