הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עזרה בסקוואט

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
כוסעומו התרגיל הערור הזה.
הברך שלי התמלאה בנוזלים אז לקחתי שבוע מנוחה ועכשיו הלכתי להתאמן שוב עם אותו המשקל של אימון שעבר (הייתי צריך להוסיף 5K אבל ויתרתי על זה לטובת הטכניקה).
המדריך שצילם אותי אמר לי שהבעיה אצלי דווקא לא בברכים אלא בגב, הוא אמר לי שלא כדי לעשות דיפ סקואט ושזה לא כ"כ משמעותי.. אפשר בבקשה דגשים של מה אני עושה לא בסדר עם התרגיל המזו**ן הזה... תודה מראש לכל העוזרים.

נ.ב. אני מנסה לעשות HB אולי כדי לעבור לLB ???

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט נראה בסדר, אבל הנעליים שלך גרועות.
לפי דעתי תעבור לLB ותלמד לבצע מהתחלה.
ותשיג נעליים טובות זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
תשים לב לגב הוא לא מתעגל? (לא שאני מחפש בעיות ככה המדריך אמר..) ואם הוא בסדר אז למה בעצם למוד את הLB ממהתחלה? עד כמה זה קריטי הקטע של הנעליים?

---------- התגובה התווספה ב 19:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:49 ----------

PUP ... עוד מישהו בבקשה זה הבריאות שלי אני חושש מאוד... באמת כל הסיפור סביב הנעליים?

תשים לב לגב הוא לא מתעגל? (לא שאני מחפש בעיות ככה המדריך אמר..) ואם הוא בסדר אז למה בעצם למוד את הLB ממהתחלה? עד כמה זה קריטי הקטע של הנעליים?

---------- התגובה התווספה ב 19:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:49 ----------

PUP ... עוד מישהו בבקשה זה הבריאות שלי אני חושש מאוד... באמת כל הסיפור סביב הנעליים?

קשה לראות מה מצב הגב שלך כשאתה לובש חולצה שחורה וכל הסצינה חשוכה מאוד.

צלם שוב, עדיף עם חולצה בהירה ומזווית של 45 מעלות מאחור.

העקבים שלך עולים באתה בתחתית... זה מתכון לבעיות ברכיים.

אתה לא צריך לשבת אחורה בסקווט היי בר אלא פשוט למטה. אצלי זה עשה שינוי משמעותי מאוד.

ובחלק מהחזרות אתה משתמש באגן כדי לעלות (כמו בלאו באר) וזה ממש לא תורם לבריאות הברכיים שלך.

חשוב מאוד לא לתפוס באונס מהתחתית! בניגוד ללאו באר שהבאונס בא ממתיחה של שריר, בדיפ סקווט אתה נתמך בגידים של הברכיים.

פשוט שב ותעלה. כל השאר יבוא באופן טבעי.

נראה כאילו אולי טיפה הגב התחתון שלך רפוי, אבל באמת קשה לראות מהזווית הזאת ובתאורה הזאת.
תעבור לLB, הכי טוב

• פותח/ת השרשור

זה מהיום, הורדתי עוד 10K מהמוט, לקחתי את הנעליים הכי קרובות לשטוחות שמצאתי בבית (עד שאקנה) והשתדלתי לשמור על כל הדגשים... בקיצור איך זה עכשיו?
נ.ב. הברך שלי התמלאה בנוזלים אפילו עוד יותר, ועכשיו גם טווח התנועה של המפרק ניהיה קצת יותר מוגבל.. :/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה העצירה הזאת באמצע הירידה? אתה על קצות האצבעות כל התנועה, וכל העומס על הברך.

• פותח/ת השרשור
עד שתקנה נעליים תעשה תסקוואט יחף, לא אכפת להם כל עוד אלינור לא שם..

מגניב! לא העלתי בדעתי שהם יאפשרו לי! 😃

---------- התגובה התווספה 15-10-2011 ב 09:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-10-2011 ב 20:42 ----------

נערך לאחרונה:
אתה צריך להשען על החלק האחורי והחיצוני של כף הרגל. תעשה את כל התנועה רצופה יותר וכומבן תעשה גם היפ דרייב. חוץ משלושת אלה הכל נראה די טוב!

נעלי אולסטאר ב100 שקלים עושות יופי את העבודה.

ואיפה לעזאזל יש אולסטאר ב100 שקל?

לא מבין יותר מדי אבל זה נראה כאילו הברכיים הרבה הרבה מעבר לקו קצות האצבעות, לפי מה שאני יודע כל ירידה נוספת כזו היא פשוט נזק נקי לברך...

• פותח/ת השרשור
לא מבין יותר מדי אבל זה נראה כאילו הברכיים הרבה הרבה מעבר לקו קצות האצבעות, לפי מה שאני יודע כל ירידה נוספת כזו היא פשוט נזק נקי לברך...

כמו שאתה אמרת אתה לא מבין בזה, אם היית קורא קצת מאמרים הייתי יודע שיש כמה גרסאות לסקואט... (אל תעלב) אני מעריך כאלה שרוצים לעזור אבל אם אתה לא מבין אל תבלבל, תן לאחרים לעשות את העבודה.

---------- התגובה התווספה ב 14:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:38 ----------

המאמן השטוטניק הזה לא נתן לי לבצע את התרגיל יחף, אבל אני מרגיש מצוין ונראה שהברך הפסיקה להידרדר 😃
ביקרת טכניקה על זה בבקשה.

---------- התגובה התווספה ב 16:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:39 ----------

על הדרך גם הדדליפט...

---------- התגובה התווספה ב 21:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------

PUUP

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית