הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עזרה בסקוואט

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
כוסעומו התרגיל הערור הזה.
הברך שלי התמלאה בנוזלים אז לקחתי שבוע מנוחה ועכשיו הלכתי להתאמן שוב עם אותו המשקל של אימון שעבר (הייתי צריך להוסיף 5K אבל ויתרתי על זה לטובת הטכניקה).
המדריך שצילם אותי אמר לי שהבעיה אצלי דווקא לא בברכים אלא בגב, הוא אמר לי שלא כדי לעשות דיפ סקואט ושזה לא כ"כ משמעותי.. אפשר בבקשה דגשים של מה אני עושה לא בסדר עם התרגיל המזו**ן הזה... תודה מראש לכל העוזרים.

נ.ב. אני מנסה לעשות HB אולי כדי לעבור לLB ???

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמו שאתה אמרת אתה לא מבין בזה, אם היית קורא קצת מאמרים הייתי יודע שיש כמה גרסאות לסקואט... (אל תעלב) אני מעריך כאלה שרוצים לעזור אבל אם אתה לא מבין אל תבלבל, תן לאחרים לעשות את העבודה.להידרדר 😃

אשמח אם תפנה אותי למאמרים כאלו (לא בציניות)

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תפנה אותי למאמרים כאלו (לא בציניות)

תיכנס לפורטל, יש שם הרבה מאמרים על הסקוואט: "הסקואט", "הסיבות לעשות היי-בר סקוואט", "starting strentgh שאלות ותשובות" ואני בטוח שתמצא עוד משהו... ותראה סרטונים של ריפטו גם מאגר מידע חיוני בהחלט.

---------- התגובה התווספה ב 18:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:42 ----------

PUP חברה מה לפגבי הביצוע האחרון תאשרו לי אותו בבקשה ..🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית