ייעוץ מרגיש עייף באימון למרות שישן קבוע 7-8 שעות בלילה.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
היום הרגשתי ממש חלש ועייף באימון.
כל בוקר אני שותה כוס קפה ואוכל כוס של ברנפלקס ואחרי חצי שעה יוצא לאימון.
ברוב הפעמים הכל בסדר, אבל היום הרגשתי עייף, כאילו אין לי כוח לדחוק.
התפריט שלי מאוזן, אני לא בדיאטה, ולא אוכל מעל כמות הקלוריות שאני צריך לאכול.

חשבתי שהאפשרות היחידה לעייפות הזאת זה תזונה. יש עוד אופציות?

עוד אופציה זה שיש לך איידס

אם זה חד פעמי זה קורה אם אתה מרגיש עייפות הרבה זמן תעשה בדיקות דם

• פותח/ת השרשור
הסדר יום שלי הפוך...אני הולך לישון ב5-6 בבוקר, מתעורר ב 13:00-14:00
אוכל כוס ברנפלקס ואחרי חצי שעה הולך להתאמן.
מצד שני, אחרי האימון, יוצא לעבודה ומרגיש מלא באנרגיות (חיי לילה)
ולא קורה לי שאני מגיע הבייתה ונזרק על המיטה, אלא יושב במחשב עד 5-6 בבוקר בלי להתעייף.
יכול להיות שזה משהו פסיכולוגי לפני אימון, או משהו שקשור לתזונה?

הסדר יום שלי הפוך...אני הולך לישון ב5-6 בבוקר, מתעורר ב 13:00-14:00
אוכל כוס ברנפלקס ואחרי חצי שעה הולך להתאמן.
מצד שני, אחרי האימון, יוצא לעבודה ומרגיש מלא באנרגיות (חיי לילה)
ולא קורה לי שאני מגיע הבייתה ונזרק על המיטה, אלא יושב במחשב עד 5-6 בבוקר בלי להתעייף.
יכול להיות שזה משהו פסיכולוגי לפני אימון, או משהו שקשור לתזונה?

בוא נגיד שהגוף לא ישן כמו שצריך כשאתה הולך לישון בחמש לפנות בוקר... אתה יכול גם לישון 20 שעות. זה קשור לתהליכים הורמונלים שקורים בלילה.

• פותח/ת השרשור
ברור לי שזה לא אידיאלי ללכת לישון ב-5-6-7 בבוקר, אבל כשהעבודה שלך זה חיי לילה- אלה השעות (והשעות הכי כיפיות לדעתי)

העניין הוא שהרבה פעמים כן יש לי חשק וכוח ללכת לאימון.
מעבר לזה, יש סיכוי שזה משנה אם לפני השינה (ב 3-4 בבוקר) דפקתי ארוחה או לא ?

בוא נגיד שתעשה חיפוש בפורום ותראה שEMZ שהוא בשבילך אלוהים אחרי או לפני אלכס, אני לא סגור על זה, גם כתב את זה.
הוא רשם שיש הורמונים שמופרשים בלילה.
תראה לי איך אתה מסיק מפה שאתה תהיה עייף גם אם תישון 20 שעות?

אני הולך לישון ב5 בבוקר כבר איזה ארבעה חודשים. מרגיש הרבה יותר טוב מאז שהייתי בבית ספר אגב.

הוא רשם שיש הורמונים שמופרשים בלילה.
תראה לי איך אתה מסיק מפה שאתה תהיה עייף גם אם תישון 20 שעות?

אני הולך לישון ב5 בבוקר כבר איזה ארבעה חודשים. מרגיש הרבה יותר טוב מאז שהייתי בבית ספר אגב.

הוא גם חצי צודק! בעיקרון הגוף זקוק לחושך בשביל שינה עמוקה וטובה(לא מחייב שזה יהיה לילה בהכרח) בעת חשיכה (שבד"כ מתרחשת בלילה) הגוף מפריש הורמונים מסויימים ביניהם גם הורמוני גדילה, ויש גם מחקרים שמראים שאנשים שישנו בתאורה מערכת העצבים שלהם לא התאוששה כמו אנשים שישנו בחושך .

בוא נגיד שתעשה חיפוש בפורום ותראה שEMZ שהוא בשבילך אלוהים אחרי או לפני אלכס, אני לא סגור על זה, גם כתב את זה.

אותי זה מעניין למה דווקא בלילה, האם זה בגלל השעון הביולוגי? אפשר להפריח את זה בכך שאם תיסע לקצה השני של העולם ביחס אליך, ויהיה הפרש של יותר מ 10 שעות, כביכול הזמן שם יהיה בוקר, בזמן שבמקום הקודם עכשיו לילה, ז"א שבמקום החדש אתה ישן בבוקר, אז לא יתרחשו תהליכים הורמונלים?

סיבכתי את זה

אותי זה מעניין למה דווקא בלילה, האם זה בגלל השעון הביולוגי? אפשר להפריח את זה בכך שאם תיסע לקצה השני של העולם ביחס אליך, ויהיה הפרש של יותר מ 10 שעות, כביכול הזמן שם יהיה בוקר, בזמן שבמקום הקודם עכשיו לילה, ז"א שבמקום החדש אתה ישן בבוקר, אז לא יתרחשו תהליכים הורמונלים?

סיבכתי את זה

אם התכוונת ללהפריך (ראה הדגשה) אז ממש לא. רק בימים הראשונים תסבול מהתופעה שנקראת ג'ט לג, לאחר-מכן הגוף יסתגל והכל יחזור לסורו.

ובנוגע להורמונים גם בג'ט לג אם תישן במקום מואר (תריס פתוח כששמש חודרת פנימה) השינה שלך תהיה איכותית פחות לא משנה איך שלא תהפוך את זה.

לא ישנים באור או עם טלוויזיה או רדיו או כל דבר אחר דולק, זה מפחית מאיכות השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית