הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזונות עשירים באומגה 6

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מישהו יכול להביא לי רשימה של כאלה ואם יש את הכמות של אומגה 6 ל100 גרם בכל אחד מהם?
תודה.

לא הבנתי אם אתה מעוניין באומגה 6 או להימנע ממנו. ב"ענייני אומגה" אני דווקא מבין, ואני יכול לומר לך שרוב העולם צורך פי כמה וכמה אומגה 6 ממה שהוא צריך, מדובר ב"מעודד דלקתיות", שאומגה 3 דווקא מאזן...

בכל מקרה, לשאלתך, אומגה 6 נמצא בשמן סויה(ולכן כדאי להתרחק), וגם במיני הפיצוחים למינהם(להוציא אגוזי מלך שהם עשירים בחומצות שומן אומגה 3).

אני אוסיף את ה2 סנט שלי לדיון

http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=76

מחשבון הרכב שמנים שונים

היה כאן שרשור בנושא , נסה לחפש

בעיקרון, כדאי לטגן בשמן שרובו רווי(דקלים\קוקוס שלא נמכרים בארץ למיטב ידיעתי אבל ניתן להזמין מחו"ל או חמאה) בגלל היציבות של שומן רווי (אין חמצון)

אני אוסיף את ה2 סנט שלי לדיון

http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=76

מחשבון הרכב שמנים שונים

היה כאן שרשור בנושא , נסה לחפש

בעיקרון, כדאי לטגן בשמן שרובו רווי(דקלים\קוקוס שלא נמכרים בארץ למיטב ידיעתי אבל ניתן להזמין מחו"ל או חמאה) בגלל היציבות של שומן רווי (אין חמצון)

אז למה האתר ממליץ להמנע מהם?

מסיבות דומות לכך שממליצים לכל אחד לאכול 50% מהקלוריות היומיות מפחמימות , לא לאכול יותר מ300 מ"ג כולסטרול ביום ולאכול מעט שומן כי שומן משמין.

תתעלם ממה שכתוב שם.

• פותח/ת השרשור
אף אתר לא ממליץ להימנע מהם, אולי האתר של רופא המשפחה שלך.

בכל מקרה, תודה אלכס, זה עזר אבל אני מחפש ערכים של כל המזונות שמכילים שומן, לא רק שמנים.

אפשר למצוא שמן קוקוס בארץ בחנויות טבע כמו עדן או ניצת הדובדבן.

אתה יכול לזקק חמאה ולטגן בלי שזה ישרף

תחמם חמאה בכלי כפול על מים ( כמו שממיסים שוקולד)
תאסוף עם מסננת קטנה את כל מוצקי החלב והלבן שצפים
את השומן השקוף אתה יכול להחזיר לאיכסון בקירור ולהשתמש בו לטיגון ממש כמו שמן רק יותר טעים

לא הבנתי אם אתה מעוניין באומגה 6 או להימנע ממנו. ב"ענייני אומגה" אני דווקא מבין, ואני יכול לומר לך שרוב העולם צורך פי כמה וכמה אומגה 6 ממה שהוא צריך, מדובר ב"מעודד דלקתיות", שאומגה 3 דווקא מאזן...

בכל מקרה, לשאלתך, אומגה 6 נמצא בשמן סויה(ולכן כדאי להתרחק), וגם במיני הפיצוחים למינהם(להוציא אגוזי מלך שהם עשירים בחומצות שומן אומגה 3).

עד כמה שאני יודע, אגוזי מלך עשירים באומגה 3 ועשירים עוד יותר באומגה 6.

oilgraph6334184.gif

chartfatsandoils.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית