הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט סטאטי בהישרדות

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כולה 50 קילו, כוסיות תעשו סקוואטים לא היה לכם כזה קשה.

זה 10 קילו כל צד או 5 כל צד?
ותכלאס זה לעמוד שעה במקום [שזה נראה לי הכי קשה, אני אישית לא מסוגל לעמוד שעה במקום בלי לזוז.. טוב אבל זה כי יש לי בעיות בכפות רגליים] תחת גשם, ותחשוב שהם לא אוכלים כמוך 3000+ קלוריות ביום.

כל הכבוד להם זו משימה מאוד קשה ...
עידן הזה פשוט שור

• פותח/ת השרשור
זה 5 קל צד.
אזמה שזה שעה לעמוד במקום, בנאדם שעושה סקוואט עומד ככה שעה עם יותר משקל.

תכלאס כן כי הם לא כל הזמן עמדו עם 70.. בהתחלה זה היה רק 10-20-30-40, בסוף רק זה היה 70

• פותח/ת השרשור
תכלאס כן כי הם לא כל הזמן עמדו עם 70.. בהתחלה זה היה רק 10-20-30-40, בסוף רק זה היה 70
נכון
וזה לא הם היו צריכים לעשות עם זה סקוואט (או רבע סקוואט) במקרה שלהם רק לעמוד.

אנקדוטה מעניינת - גיא ואריק מתאמנים איתי במכון, כמובן שהם עושים יד קדמית והכלוב מבחינתם זה אביזר נוי.

DO SQUATS.

אז בסוף מי שהפר את חוקי המשחק היה מאיר? (הספקתי לראות רק את המשימת חסינות עם המשקל על הגוף), מזתומרת באמת גנב אוכל? מאיפה?...

ונכון כולם חשבו לעצמם איזה באסה שאני לא שם הייתי נשאר אחרון מיליון אחוז! והייתי יכול להעמיס גם 150 קילו והייתי נראה מזה הארדקור! חח 🤡

• פותח/ת השרשור
האמת שכל פעם אני אומר לעצמי איזה מזל שאני לא שם - גם לא לישון בלילה, גם לאכול כמו אנורקס וגם לראות את האיגור המכוער הזה בכל בוקר? לא תודה

האמת שכל פעם אני אומר לעצמי איזה מזל שאני לא שם - גם לא לישון בלילה, גם לאכול כמו אנורקס וגם לראות את האיגור המכוער הזה בכל בוקר? לא תודה
חחח אבל אתה לא יכול להתעלם מהמדריכת אירובי:wub:😍👉👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית