הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתייה מוגזת

aviavi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום.
אני נמצא בחיטוב כבר חודש וחצי ושוקל כרגע 63 עם 9.7 אחוז שומן (לפי קליפר)
אני שותה לפחות כל יום במשך 3 חודשים 2 ליטר מוגז דיאט בעיקר קולה זירו

א. הבטן של נפוחה מאוד ממש כמו כרס יכול להיות כי אני שותה יותר מידי מוגז? אם כן בגלל זה יכול להיות שזה מטשטש לי את הריבועים?

ב. אם המוגז קשור רציתי אם אני יפסיק לשתות מוגז לגמרי תוך כמה זמן ירד לי לבטן שטוחה?

יכול להיות שיש לך יותר מדי נוזלים בגוף לכן אתה לא רואה ריבועים,יותר אירובי.
אם זה קשור לקולה ספציפי לא נראה לי כי גם אני במצב שלך ובחיטוב אני נראה טוב מאוד.

וואו אחי... 2 ליטר ביום?
מה קרה לסתם לשתות מים? או אפילו מיץ?
תפחית את הכמות במיידי, ה"ריבועים" זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך..

וואו אחי... 2 ליטר ביום?
מה קרה לסתם לשתות מים? או אפילו מיץ?
תפחית את הכמות במיידי, ה"ריבועים" זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך..
מה הבעיה ב 2 ליטר דיאט ביום? אני חי על דיאט ספרייט (ספרייט זירו) כבר שנים (שותה 3~ ליטר ביום).
לגבי הבטן, יש אנשים שהבטן פשוט מתנפחת להם אחרי ארוחות וזה מחזיק ככה כמה שעות. מנגד יש מאכלים אחרים שיכולים ליצור בטן "נפוחה" בין היתר ירקות ודברים מקמח מלא. איך לדעת? תעשה ניסויים, אל תשתה יום אחד שום משקה מוגז אלא רק מים ותראה אם הבטן משתפרת, אם כן אז זו הסיבה. אם לא, נסה לעבור למוצר אחר בתפריט שלך עד שתגיע לבעיה (אם בכלל).

קודם-כל, לא! אין שום קשר בין נפיחות בבטן לשתייה מוגזת לפחות לא באופן שבו אתה מתאר את זה.
הגזים מתפרקים ולכן הם לא מנפחים את הבטן.
ואם כבר לשתות מוגז אז דיאט ספרייט, שלפחות לא מכיל צבעי מאכל חומרים משמרים וכד'.

ובכלל, כידוע לך ממתיקים מלאכותיים אינם שיא הבריאות (למרות שאין מחקר מדעי רציני שמאשש את זה) אז תשתדל לצמצם כמה שיותר.

קודם-כל, לא! אין שום קשר בין נפיחות בבטן לשתייה מוגזת לפחות לא באופן שבו אתה מתאר את זה.
הגזים מתפרקים ולכן הם לא מנפחים את הבטן.
ואם כבר לשתות מוגז אז דיאט ספרייט, שלפחות לא מכיל צבעי מאכל חומרים משמרים וכד'.

ובכלל, כידוע לך ממתיקים מלאכותיים אינם שיא הבריאות (למרות שאין מחקר מדעי רציני שמאשש את זה) אז תשתדל לצמצם כמה שיותר.
אז אם אין מחקר, איך אתה יודע שזה לא שיא הבריאות?

זה לא שאין מחקר, אלא שאף אחד מהם לא מספיק מקיף או שסטיות התקן גדולות מדי או שהמחקרים ממומנים ע"י גופים מסויימים בעלי אינטרס.

יש שתי אסכולות:
1. אינו אשם עד שהוכח.
2. אשם עד שהוכח אחרת.

לא יודע , כל דבר שנכלל בזמנו כנשק ביוכימי פונציאלי (שר ההגנה הגיש לקונגרס של ארה"ב ב1965) לא בטוח כמה הוא ממש בריא, זה לא אומר שאני לא שותה רק שאני מודע להשלכות.

משה אתה רוצה להגיד שאין סיכונים בריאותיים בשתייה של משקאות קלים ללא הגבלה כל עוד זה דיאט?
כל החומרי מאכל, ממתיקים למיניהם, ברובם כמויות קפאין גבוהות (2 ליטר קולה זירו, לכמה כוסות אספרסו זה שווה ערך?), כל זה בסדר?

משה אתה רוצה להגיד שאין סיכונים בריאותיים בשתייה של משקאות קלים ללא הגבלה כל עוד זה דיאט?
כל החומרי מאכל, ממתיקים למיניהם, ברובם כמויות קפאין גבוהות (2 ליטר קולה זירו, לכמה כוסות אספרסו זה שווה ערך?), כל זה בסדר?

שטויות הקפאין זה לא שמדאיג בכלל, מדובר פה בצריכה כוללת של כ-200 מ"ג קפאין מ2 ליטרים.
זה לא רציני, אנשים פה לוקחים כדור אחד של 200 מ"ג לפני אימון.

יש עוד בעיות בצריכת ממתיקים, כמו העובדה שאספרטיים הופך לפורמלין ומשם לחומצה פורמית בחום של מעל 30 מעלות (חום הגוף 36.8) ועוד כל מיני...

זה יוצא יותר באזור ה-270 מ"ג קפאין ב-2 ליטר קולה זירו, ונניח מצב שבו מישהו לוקח בנוסף לזה כדור קפאין לפני אימון ושותה כוס אספרסו בבוקר? כמה מ"ג זה יוצא אז?

אם כבר נושא על משקאות דיאט אז במקום שאני אפתח אחד חדש.

הגיוני ששתיית קולה זירו תעלה את רמת הסוכר בגוף לחולה סכרת?

למישהו יש מושג מהו האינדקס הגליקמי של משקאות הדיאט למיניהם?

זה יוצא יותר באזור ה-270 מ"ג קפאין ב-2 ליטר קולה זירו, ונניח מצב שבו מישהו לוקח בנוסף לזה כדור קפאין לפני אימון ושותה כוס אספרסו בבוקר? כמה מ"ג זה יוצא אז?

לקוב- גם 500 מ"ג קפאין ביום לא הוכח כגורם נזק ממשי.

לגבי שתית קולה זירו וסוכרת,ללא קשר לשאלה,אני יכול להגיד לך שבמחקרים מצאו כי אספרטיים הוא בעל רעילות ישירה לתאי בטא בלבלב ומשרה סוכרת. ברמת העיקרון לא אמורה להיות עלייה חדה ברמת הסוכר בצריכה של משקאות דיאטטים. יש לשים לב לכמות הפחמימות שבמשקה שקובועות יותר מהממתיק למעשה.

לגבי שתית קולה זירו וסוכרת,ללא קשר לשאלה,אני יכול להגיד לך שבמחקרים מצאו כי אספרטיים הוא בעל רעילות ישירה לתאי בטא בלבלב ומשרה סוכרת. ברמת העיקרון לא אמורה להיות עלייה חדה ברמת הסוכר בצריכה של משקאות דיאטטים. יש לשים לב לכמות הפחמימות שבמשקה שקובועות יותר מהממתיק למעשה.

אני מניח שבמשקה בעל קלוריה אחת גם כמות הפחמימה היא אפסית. יש עוד גורמים אפשריים לעליית סוכר?

אבא שלי חולה סכרת ובזמן שתיית קולה זירו רמת הסוכר בגופו עולה. מה שמוזר הוא שבקולה דיאט למשל אין עליה.

זה לא שאין מחקר, אלא שאף אחד מהם לא מספיק מקיף או שסטיות התקן גדולות מדי או שהמחקרים ממומנים ע"י גופים מסויימים בעלי אינטרס.

יש שתי אסכולות:
1. אינו אשם עד שהוכח.
2. אשם עד שהוכח אחרת.

לא יודע , כל דבר שנכלל בזמנו כנשק ביוכימי פונציאלי (שר ההגנה הגיש לקונגרס של ארה"ב ב1965) לא בטוח כמה הוא ממש בריא, זה לא אומר שאני לא שותה רק שאני מודע להשלכות.
אין מחקר על בני אדם שמראה שיש נזק, אם יש אשמח לראות. כל המחקרים שראיתי עד הלום היו על חיות ואלו שהיו על בני אדם, בוצעו במינונים מטורפים ולא נראה שום נזק; אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום מחקרים, פירסמתי את זה כאן המון פעמים.

שטויות הקפאין זה לא שמדאיג בכלל, מדובר פה בצריכה כוללת של כ-200 מ"ג קפאין מ2 ליטרים.
זה לא רציני, אנשים פה לוקחים כדור אחד של 200 מ"ג לפני אימון.

יש עוד בעיות בצריכת ממתיקים, כמו העובדה שאספרטיים הופך לפורמלין ומשם לחומצה פורמית בחום של מעל 30 מעלות (חום הגוף 36.8) ועוד כל מיני...

יש הרבה מ סמכים שמראים שאין נזק עד 1000 מ"ג קפאין לאדם בריא ללא מחלות רקע.
לגבי ההפיכה של אספטריים לפורמלין ולחומצה פורמית, יש לך רפרנס על בני אדם? (רפרנס שזה קורה ורפרנס שזה מזיק).

לא, לא הגיוני.

אין מחקר על בני אדם שמראה שיש נזק, אם יש אשמח לראות. כל המחקרים שראיתי עד הלום היו על חיות ואלו שהיו על בני אדם, בוצעו במינונים מטורפים ולא נראה שום נזק; אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום מחקרים, פירסמתי את זה כאן המון פעמים.

יש פה פורום מחקרים?

יש הרבה מ סמכים שמראים שאין נזק עד 1000 מ"ג קפאין לאדם בריא ללא מחלות רקע.
לגבי ההפיכה של אספטריים לפורמלין ולחומצה פורמית, יש לך רפרנס על בני אדם? (רפרנס שזה קורה ורפרנס שזה מזיק).

לקרות זה קורה,זה תוצר הפירוק שלו בחום, לגבי הקשירה שלו לחומצות אמינו בגוף האדם זה כבר סיפור אחר.
אמנם אין לי מחקר שרלבנטי לבני אדם מלבד מחקר על חולדות, אבל גם לא טענתי לנזק ממשי.
החומר הזה ממשיך להיבדק עוד אין מיצוי מקיף של הנושא ומחקרים גדולים ומקיפים שראויים לציטוט
ולכן כל אחד יעשה את שנראה לו.
קישור לאבסטרקט של הניסוי, אני בטוח שאתה יכול לשלוף אותו.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9714421

---------- התגובה התווספה ב 10:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:38 ----------

אכן נשמע לא הגיוני אבל בפועל זה מה שקורה לאבא שלי. בדקנו את זה כמה וכמה פעמים.

אין לי שמץ של מושג מה יכולה להיות הסיבה אבל זה מסקרן למדי

אם קוקה-קולה זירו לא עושה לו טוב לסוכר מסיבה אנונימית כזו או אחרת הימנעו מזירו וזהו.
אבל לא ידוע על כך שזה מקפיץ את הסוכר.
יותר מזה, כל המשפחה של אישתי סוכרתיים ורב הצריכה שלהם זה קולה זירו, אבל אני אברר איתם אם זה גם קורה להם.

אם קוקה-קולה זירו לא עושה לו טוב לסוכר מסיבה אנונימית כזו או אחרת הימנעו מזירו וזהו.
אבל לא ידוע על כך שזה מקפיץ את הסוכר.
יותר מזה, כל המשפחה של אישתי סוכרתיים ורב הצריכה שלהם זה קולה זירו, אבל אני אברר איתם אם זה גם קורה להם.

בוודאי שהוא נמנע. פשוט מסקרן מה יכולה להיות הסיבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית