הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתייה מוגזת

aviavi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום.
אני נמצא בחיטוב כבר חודש וחצי ושוקל כרגע 63 עם 9.7 אחוז שומן (לפי קליפר)
אני שותה לפחות כל יום במשך 3 חודשים 2 ליטר מוגז דיאט בעיקר קולה זירו

א. הבטן של נפוחה מאוד ממש כמו כרס יכול להיות כי אני שותה יותר מידי מוגז? אם כן בגלל זה יכול להיות שזה מטשטש לי את הריבועים?

ב. אם המוגז קשור רציתי אם אני יפסיק לשתות מוגז לגמרי תוך כמה זמן ירד לי לבטן שטוחה?

אם קוקה-קולה זירו לא עושה לו טוב לסוכר מסיבה אנונימית כזו או אחרת הימנעו מזירו וזהו.
אבל לא ידוע על כך שזה מקפיץ את הסוכר.
יותר מזה, כל המשפחה של אישתי סוכרתיים ורב הצריכה שלהם זה קולה זירו, אבל אני אברר איתם אם זה גם קורה להם.
ממתיקים מקפיצים במידה מועטה ולפרק זמן קצר ביותר את האינסולין. אז אם כבר זה יוריד את הסוכר (תלוי בסוג הסכרת).
ויש יותר מחקרים שמראים על סכנות של סוכר מאשר ממתיקים ומכאן
ממתיקים>סוכר.

ממתיקים מקפיצים במידה מועטה ולפרק זמן קצר ביותר את האינסולין. אז אם כבר זה יוריד את הסוכר (תלוי בסוג הסכרת).
ויש יותר מחקרים שמראים על סכנות של סוכר מאשר ממתיקים ומכאן
ממתיקים>סוכר.

רגע, שאני אבין, ממתיקים גדול מסוכר? לא הפוך?

לעניות דעתי כן.
אתה מוזמן לקרוא באשכול שלי את ההרצאה על נזקי הפרוקטוז.

למה אתה לא שותה מים? יש הרבה דברים הזירו שלא ממש מסתדרים עם אורח חיים בריא(אספרטיים, חומרי ייצוב וכדומה).

באמת שתה מים וסגור עניין, הממתיקים מצטברים ברקמות ויש חשש שזה מסרטן (אומנם זה לא הוכח, אבל ישנו חשש), אני לא אומר לך אל תשתה בכלל... תתבסס על מים וקצת שתייה מוגזת ולא להיפך.

מה לא בריא באספרטיים? איזה חומרי ייצוב יש שם ומה הם עושים?
באיזה רקמות הם מצטברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית