הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין וריצה

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
היי הגיע לי עכשיו בטא אלנין ולקחתי אותו היום לפני ריצה הרגשתי עקצוצים כאלה כי לקחתי הכל במכה אני יודע אבל לא הרגשתי שום דבר מיוחד יכול להיות שלוקח לזה כמה זמן להשפיע אולי כמו קריאטין מישהו יכול לתת לי הסבר איך החומר פועל וכמה זמן הוא גורם להשפעה

לוקח לזה שבוע-שבועיים להשפיע.
אני מחלק את זה לשתי מנות 2 גרם לפני אימון (בערך ב3) ו2 גרם אחרי ארוחת ערב (בערך ב8)

נערך לאחרונה:
אתה אמור להרגיש עקצוצים בעור. הייתי נותן לזה שבועות בודדים להרגשת השפעה. תוסף מצוין לאינטרוולים וגם לאימוני משקולות עם זמני מנוחה קצובים.

לא יוודע עם הייתי לוקח את זה כתוסף רק לריצות רגילות. באימון אינטרוולים לדגוגמא: זה יכול לאפשר לך לשים ספרינט טיפה יותר ארוך ואולי גם טיפה יותר ספרינטים בהשואה לאימון ללא החומר.

בטא אלנין היא חומצה אמינית בסוג בטא שהצריכה שלה אינה צורכת העמסה ... היא מתחילה לעבוד כ30-45 דקות מהצריכה הראשונית בנוסף היא מגבירה את יצור הניטריק אוקסיד בדם ולכן לפעמים חשים עיקצוצים בגוף כי שחרור הניטריק אוקסיד בדם מרחיב את כלי הדם והזרימה המהירה גורמת לעיקצוצים ... בנוסף אני ממליץ לצרוך בטא אלנין כחלק מתוסף תשלובת אנרגיה(תוסף קדם אימון) כגון jack3D אסולט C4 וכדומה מיכוון שהכמות בפנים היא במינון המתואם לצריכה ללא העמסה וכמובן שישנם חומרים שנותנים אנרגיה נוספת כגון קריאטין מונוהיידרט ארג'ינין קפאין וטאורין (יש עוד המון אבל אלא המוקרים ) מקווה שעזרתי לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית