הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה - בטן עם תמונה

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
שלום.
קודם כל אני יודע שאתם לא אוהבים את כל אלה שמדברים כל היום על ריבועים וזה הדבר היחידי שמעניין אותם וכיוב, אני לא אחד מאלה פשוט הצורה קצת מפריעה לי ואני רוצה המלצות...

הצורה של הבטן שלי דיי מוצרה, ה"משולש" הזה למטה ממש בולט אצלי, הוא בולט לא רק באזור התחתון של הבטן אלה גם בצדדים, השריר ממש מנופח וזה גורע מהצורה של הבטן. שאני מפעיל שריר הוא יוצר אשליה של מותניים רחבות ושל בטל נפוחה כזאת

תמונה
nmynmnddjjzj.png

זאת הגנטיקה שלי? אין מצב לשנות את זה או לפחות לטשטש את זה? אני לא אוהב את הצורה הזאת ואשמח לטיפים לטשטש את השריר הזה כמה שיותר (לגדול בכל הגוף ולהשאיר אותו כמו שהוא).
מישהו יודע איזה תרגילים עובדים עליו ? שאני אדע מה לא לעשות.
אני כרגע במסה אז פחות אכפת לי אבל לקראת חיטוב הבא עוד כמה חודשים טובים אני רוצה להתכונן מעכשיו ולא לפתח את זה, לטשטש את זה או לא לעבוד על זה זה אפשרי?
ואני רואה שיש הרבה אנשים שזה בכלל לא בולט אצלם, יש זה הגנטיקה או שיש מצב שאצלי זה מלווה גם בשומן ובגלל זה זה כל כך בולט?

תודה רבה

אחשלי הכל בסדר לך תרביץ אימון עזוב אותך משולשים ריבועים, זה לא שיעור הנדסה.
אתה אומר שאתה כרגע במסה יאללה תפציץ באוכל תנוח תאכל כמו שצריך.
בתקופת החיטוב, אם תרד מספיק באחוזי שומן, אתה תראה כמה זה שולי ותהיה לך בטן לפנים אז עזוב אותך שטויות לך תאכל משהו.
בהצלחה:hoel

• פותח/ת השרשור
זה לא באמת מעניין אותי עכשיו במסה אני רק רוצה לשאול על הצורה ועל השריר הזה... ממילא עוד מעט חורף לאף אחד לא אכפת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית