הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
הרגע עשיתי המבורגר מבשר טחון ושומן שמתי מלח פלפל וזהו לשתי את זה טוב טיגנתי אבל הטעם יוצא כמו טעם של המבורגר זהב של זוגלובק-לא טעים
יש למישהו עצות?? איך לשפר??

להכנת המבורגר אני משתמש בבשר טחון 6% שומן של טיבון-ויל (52 ש"ח לק"ג) ומוסיף לו ממרח פסטו,בערך כפית לכל 250גר' (ללוש עם הבשר לפני הטיגון). אני מוסיף מלח ופלפל שחור גרוס בזמן הטיגון. אם אתה לא מפריד בין בשר וחלב אני ממליץ על טיגון בחמאה.אם יש לך זמן וחשק תוכל לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לתערובת הבשר (לפני טיגון הבשר).

*שווה להשקיע בבשר איכותי (כזה שידוע מאיזה חלקים הוא נטחן או כזה שטחנו לך במיוחד באטליז ושאינו מתוסף בחלבון או מים), ההמבורגר יוצא טעים יותר.

להכנת המבורגר אני משתמש בבשר טחון 6% שומן של טיבון-ויל (52 ש"ח לק"ג) ומוסיף לו ממרח פסטו,בערך כפית לכל 250גר' (ללוש עם הבשר לפני הטיגון). אני מוסיף מלח ופלפל שחור גרוס בזמן הטיגון. אם אתה לא מפריד בין בשר וחלב אני ממליץ על טיגון בחמאה.אם יש לך זמן וחשק תוכל לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לתערובת הבשר (לפני טיגון הבשר).

*שווה להשקיע בבשר איכותי (כזה שידוע מאיזה חלקים הוא נטחן או כזה שטחנו לך במיוחד באטליז ושאינו מתוסף בחלבון או מים), ההמבורגר יוצא טעים יותר.

6% שומן זה לא מעט מדי בשביל בורגר?

צריך לשלב בשר שמן (שייטל) עם בשר רזה (סינטה). מלח ופלפל יעשו את העבודה.
אתה יכול להוסיף גם בצל וסודה לשתייה.

אתה צודק, בבורגרים יש בד"כ יותר שומן וזה בהחלט משפר את הטעם. הבשר שאני משתמש בו יועד בכלל להכנת בולונז (שגם יכול להכיל יותר שומן...) אבל אחרי ניסיון מוצלח להכין ממנו בורגר אני מעדיף להשתמש בו. הפסטו (40%-60% שומן) והחמאה מוסיפים קצת שמן לכל העסק ותמיד אפשר לפנק עם גבינה שמנה מעל.
הבורגרים הכי טובים שאכלתי נטחנו מנתח אנטריקוט (15% שומן בערך) אבל גם בורגר סינטה (פחות מ-5% שומן) שיצא לי לאכול מתישהו לא אכזב בכלל.

---------- התגובה התווספה ב 18:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:30 ----------

צריך לשלב בשר שמן (שייטל) עם בשר רזה (סינטה). מלח ופלפל יעשו את העבודה.
אתה יכול להוסיף גם בצל וסודה לשתייה.

השייטל הוא מאוד רזה, בערך 3% שומן.

• פותח/ת השרשור
כבר קניתי בשר רגיל ... והאחרים יקרים

---------- התגובה התווספה ב 18:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:33 ----------

ואיך אני מטגן את הבצל כאילו עד מתי לטגן אותו?

אתה צודק, בבורגרים יש בד"כ יותר שומן וזה בהחלט משפר את הטעם. הבשר שאני משתמש בו יועד בכלל להכנת בולונז (שגם יכול להכיל יותר שומן...) אבל אחרי ניסיון מוצלח להכין ממנו בורגר אני מעדיף להשתמש בו. הפסטו (40%-60% שומן) והחמאה מוסיפים קצת שמן לכל העסק ותמיד אפשר לפנק עם גבינה שמנה מעל.
הבורגרים הכי טובים שאכלתי נטחנו מנתח אנטריקוט (15% שומן בערך) אבל גם בורגר סינטה (פחות מ-5% שומן) שיצא לי לאכול מתישהו לא אכזב בכלל.

---------- התגובה התווספה ב 18:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:30 ----------

השייטל הוא מאוד רזה, בערך 3% שומן.
הוא אכן רזה אך עסיסי. התכונתי שהוא מהווה את החלק ה"שמן" של ההמבורגר בתוספת שומן ששכחתי לציין (כדאי כבש). בכל מקרה לא כתבתי טוב זה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית