הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר מסרטן כמו אסבסט

שוב פעם אתה משחק עם הויברטור של אמא שלך? ☝️
זה היה חלש אחי... חחחח
סאנשיין 🖕

מה הקשר? חובת ההוכחה חלה גם על מי שטוען שיש אלוהים וגם על מי שטוען שאין אלוהים. מי שלא חלה עליו חובת ההוכחה הוא זה שלא מבזבז את הזמן שלו בהתעסקות בטענות שלא ניתן להוכיח.
אתה יכול להוכיח שמפלצת הספגטי הגדולה לא קיימת?

הפסקתי לקרוא את ההודעות אחרי עמוד וחצי, @sunshine את סנאי חופר ומציק.
בא לי לשים אותך על המנגל.

roasted-chipmunk-delicious.jpg
עבריין מקלדת...

סאנשיין אני חייב לומר כל הכבוד על הבגרות שאת מפגינה כשזה מגיע לטבעונות. אין ספק שאם הייתי טבעוני כבר מזמן הייתי מתאבד מהתגובות המפגרות שאנשים מגיבים.

עוד משהו שחשוב לומר - מי שעדיין קורא מחקרים ומתעסק בקקה הזה מגיע לו באמת לחלות במשהו מכל הסטרס שהוא חי בו

זה היה חלש אחי... חחחח
סאנשיין 🖕

אתה יכול להוכיח שמפלצת הספגטי הגדולה לא קיימת?

חובת ההוכחה על הטוען, אם אתה טוען שהיא קיימת אתה צריך להוכיח אותה.
סאנשיין אני חייב לומר כל הכבוד על הבגרות שאת מפגינה כשזה מגיע לטבעונות. אין ספק שאם הייתי טבעוני כבר מזמן הייתי מתאבד מהתגובות המפגרות שאנשים מגיבים.

עוד משהו שחשוב לומר - מי שעדיין קורא מחקרים ומתעסק בקקה הזה מגיע לו באמת לחלות במשהו מכל הסטרס שהוא חי בו

לא היה במשפט הזה שום הקשר לכסף/זיונים/ גיינז.
אתה חולה?

אז להבא שאני מזמין המבורגר,לבקש תוספת סרטן בצד?<

חובת ההוכחה על הטוען, אם אתה טוען שהיא קיימת אתה צריך להוכיח אותה.

לא היה במשפט הזה שום הקשר לכסף/זיונים/ גיינז.
אתה חולה?
אני כבר לא צריך מסתבר- תראה איך כולם יודעים.
אגב - כותב הודעה זו לא היה מעורב באקט מיני חודש ומרגיש מוזר מאוד אבל נחמד לו בלי שבחורות קודחות לו במוח.

למרות שאני לא טבעוני.. אני תמיד שמח לדבר לשמוע ולראות את הדעות של חברי הפורום השונים! תמיד אפשר להסכים שלא להסכים..
יש חשיבות גדולה לכבד את ערכיו ואמונתו של האחר...

SpongeBob-marathon-post1.jpg

כל המחקרים האלו, ובעיקר, האופן שבו התקשורת מציגה אותם, גורמים לנזק גדול פי כמה אכילת בשר כזה או אחר...

הדיון לא אמור להיות בכלל על בשר מעובד....
את זה שבמקרה הטוב הוא לא בריא, ובמקרה הרע, הוא לא בשר בכלל, כולם יודעים. (אני עוד מחכה לחשיפה שתוכיח שבמקדולנדס אין בשר...)

הדיון צריך להיות בהשפעות של אכילת בשר על הגוף, בדגש על חומציות הדם וכיצד הגוף מתמודד להחזרת הדם למצב הבסיס.

כל המחקרים האלו, ובעיקר, האופן שבו התקשורת מציגה אותם, גורמים לנזק גדול פי כמה אכילת בשר כזה או אחר...

את זה שבמקרה הטוב הוא לא בריא, ובמקרה הרע, הוא לא בשר בכלל, כולם יודעים. (אני עוד מחכה לחשיפה שתוכיח שבמקדולנדס אין בשר...)

הדיון צריך להיות בהשפעות של אכילת בשר על הגוף, בדגש על חומציות הדם וכיצד הגוף מתמודד להחזרת הדם למצב הבסיס.

נו אז ? גם מיץ תפוזים חומצי והגוף מבפר את הדם בעיקר עם ביקרבונט (פחמן דו חמצני שמומס בדם) והנשימות הן התאית והן הרגילה.

לדעתי ,בשר אדום לא משומר מזיק אם הוא מזיק כנראה בעיקר בגלל הקרניטין והTMAO(שאגב חיידקי התססה ממוצרי חלב מותססים יכולים לנטרל לחלוטין) ובמדינות מזוהמות שמשתמשים בהן הרבה בחומרי הדברה. אני חושב שראיתי מחקרים לפני כמה זמן שנערכו בדרום אמריקה על צריכת בשר אדום לא מעובד שלא מצאו קשר לתמותה.

נערך לאחרונה:
עבריין מקלדת...
מה הקשר עבריין מקלדת ועל מה אתה מעיף אותי מהפורום? 👎
האוואטר שלה של סנאי שחי מתחת למים (מבוב ספוג) והיא טבעונית (שחופרת על זה די הרבה) = תמונה של סנאי על האש.. אותי זה מצחיק. 🤣
קצת הומור שחור, מה יש? עצבני מהסטרואידים? ☝️
😘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית