הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנצ'

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
התחלתי SS לפני חודש וקצת, לפני זה עבדתי על AB חודשיים והPR בבנצ' פרס היה 47.5 קילו. כשהתחלתי SS עשיתי ריסט בהתחלה ואז הגעתי עוד פעם ל47.5 ונתקעתי, אז עשיתי ריסט ל40 ועכשיו אני תקוע על 45 כבר 3 אימונים.. בשאר התרגילים האחרים אני מתקדם סבבה ואפילו הפרס שלי הוא 40 קילו, איך זה הגיוני שאני נתקע רק בזה למרות שעשיתי כבר 2 ריסטים?

בעזהי"ת

נכון, זו בהחלט עלייה מכובדת, ולא רע בכלל לאכול 3500 קלוריות ליום. אתה בטוח שהטכניקה שלך בסדר? רגליים דוחפות רצפה, סוחט מוט, מכווץ שכמות, מדמה עלייה תוך כדי שלב הירידה וכל שאר הדגשים?

אגב מה זה בעזהי"ת?

אני דוס. MOONLight כתב את הפירוש.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

נכון, זו בהחלט עלייה מכובדת, ולא רע בכלל לאכול 3500 קלוריות ליום. אתה בטוח שהטכניקה שלך בסדר? רגליים דוחפות רצפה, סוחט מוט, מכווץ שכמות, מדמה עלייה תוך כדי שלב הירידה וכל שאר הדגשים?

אני דוס. MOONLight כתב את הפירוש.
אני יעלה לפה מחר סרטון טכניקה אבל כעיקרון נראה לי שהיא בסדר
ואוקיי תודה

אם אתה מוודא שאתה ישן טוב, אוכל מספיק, עם טכניקה נכון עשית ריסט ועדיין לא עזר אז תוכל לנסות מה שאני עשיתי.
לי היה אותו מצב הייתי תקוע בשמונים בנץ' לפני כמה חודשים וניסיתי ריסט לא כ"כ עזר. עבדתי עם שמונים לחמישיה ולא הצלחתי 82.5 לחמישיה במשך כמה אימונים, אז העליתי ל 82.5 ועשיתי שלוש חזרות. אימון אחרי זה 82.5 לשלוש חזרות. ואז אימון אחרי זה הצלחתי להתקדם ל-85 לשלוש חזרות. אחרי זה שוב שני אימונים של 85 ואז התקדמתי ל 87.5 לשלוש חזרות. ככה הגעתי ל-90 ק"ג לשלוש חזרות ואז ירדתי ל 87.5 לחמש חזרות. תוך כמה שבועות עליתי ב 7.5 שזה אחלה.

נגיד אתה תקוע על 45 לחמישיה ואתה עובד על בנץ' יום ראשון ויום חמישי אז-
יום ראשון- 47.5 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום לפני של איזה שני סטים. סה"כ 2 סטים של חימום 3 סטים של שלוש חזרות של 47.5 יוצא 5 סטים

יום חמישי- אותו דבר בדיוק כמו ראשון

יום ראשון-50 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום בהתחלה של שני סטים ואז 3 סטים של שלוש חזרות של 50.

יום חמישי- כמו יום ראשון וכך הלאה. לי מאוד עזר להתקדם עם שלישיות. אז הורדתי חזרות העליתי משקלים. אם לדוגמה המטרה שלך היא 60 לחמישיה אז תעבוד כמו שהסברתי עד 62.5 לשלישיה ואז תרד ל 60 לחמישיה. בהצלחה

חשבתי על רעיון דומה עם 3 חזרות ומשום מה לא הלכתי עליו,אנסה את דברייך עלי.

בעזהי"ת

תוך כדי שאי אפשר לקחת ממך את ההצלחה של התהליך הזה, אני רואה את דבריך מאששים ביתר שאת טענה ותיקה שלי, שבהינתן טכניקה טובה, תזונה מספקת ולחיצה בסביבות משקל גוף, אין מה להתעסק שוב ושוב עם דילואדים או כל מיני אפשרויות אחרות, ובמקום זאת להעביר בשלב די מוקדם את הלחיצות לטקסס מת'וד. 7.5 ק"ג ב"כמה שבועות" , זה בדיוק מספר של התקדמות שבועית.

7.5 זה מספר של התקדמות של כמה שבועות בהנחה שאין תקיעות בדרך. וידאתי שפותח האשכול ניסה הכל והקפיד על הכל (ריסט, טכניקה, אכילה נכונה,בדרך שינה והתאוששות) לפני שהצעתי לו את הדרך שלי. נכון, בתקיעה אתה תעלה לאט יותר, אבל זו הדרך היחידה שהוציאה אותי מתקיעה במשקל העבודה.
האמת 7.5 קילו בשלושה שבועות זה טוב למתאמן שלא תקוע במשקלי עבודה. אם מישהו אינו תקוע במשקלי עבודה ובכל זאת מוריד חזרות לשלוש ועובד שהצעתי אני בטוח שההתקדמות תהיה יותר משמעותית מ 7.5 קילו בכמה שבועות. ה-7.5 קילו הם טובים למתאמן שלא תקוע במשקלי עבודה, שכן הוא עולה במשקלי עבודה בקצב יחסית קבוע. בהנחה שהמתאמן תקוע, 7.5 ק"ג לכמה שבועות זה הישג יפה לתקיעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית