עברו שבועיים שהייתי על נייטרלי ובהם הורדתי בהדרגה את כמות הפחמימות עד לתפריט הקבוע. עכשיו אחרי השבועיים האלה אני עושה העמסה שישי שבת? ואז עוד שבועיים הסתגלות של דל פחמימה?
כמו שאמרתי, אלו היו שבועיים של ניטרלי שבהם הורדתי לאט לאט בפחמימות עד ל50 ופחות, כדי להתרגל לדיאטה דלת פחמימה (ככה גם המליצו לעשות). ועכשיו סימתי את השבועיים של הניטרלי ואני לא יודע אם לעשות בשישי בשת העמסה (כי לא הייתי כול השבועיים בדל רציני), וגם האם שבועיים הבאים הם גם רצופים בלי העמסה ,שזו ההתרגלות האמיתית (כי בשבועיים ניטרלי היה לי פחמימות בתפריט).
אתה לא חושב אבל שכאדי לעשות קודם עוד שבועיים דל רצוף? כי בשבועיים ניטרלי התחלתי מאיזה 150 פחמימה ולאט הורדתי, ויצא שהייתי עם 50+- רק ביום יומיים האחרונים.
סבבה תודה רבה, אז ניראה לי שפשוט אני אמשיך דל לפי התפריט, יוצא לי איזה 18 פחמימה, עד שישי הבא, כי רק השבוע האחרון התחיל להיות קצת יותר דל, ואז אני אעשה העמסה, אני אראה כבר אז אם 24 שעות או יותר.
בסדר גמור לגבי העמסות אתה יכול לבצע עם פעמיים תחזוקה - 15% חלבון ושומן עם 70% פחמימה. (פחות חשוב סוג הפחמימה אבל עם זה 24 שעות אתה יכול לאכול פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה)