הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי שבועיים נטרלי בדל ]פחמימה

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
עברו שבועיים שהייתי על נייטרלי ובהם הורדתי בהדרגה את כמות הפחמימות עד לתפריט הקבוע. עכשיו אחרי השבועיים האלה אני עושה העמסה שישי שבת? ואז עוד שבועיים הסתגלות של דל פחמימה?

אם אתה כדברך בניטראלי. ועל דל פחמימה היית צריך לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, אלו היו שבועיים של ניטרלי שבהם הורדתי לאט לאט בפחמימות עד ל50 ופחות, כדי להתרגל לדיאטה דלת פחמימה (ככה גם המליצו לעשות). ועכשיו סימתי את השבועיים של הניטרלי ואני לא יודע אם לעשות בשישי בשת העמסה (כי לא הייתי כול השבועיים בדל רציני), וגם האם שבועיים הבאים הם גם רצופים בלי העמסה ,שזו ההתרגלות האמיתית (כי בשבועיים ניטרלי היה לי פחמימות בתפריט).

אם הגעת ל50 גרם תקפיד לא לעבור את הסף הזה (כולל ספירה של פחמימות "מתחבאות" כמו אלה שבאבקת חלבון וכו').

בצע 5-6 ימים דלים ואז ההעמסה. (לדעתי כדאי העמסה יומית קצרה של 24 שעות אבל אפשר יותר)

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב אבל שכאדי לעשות קודם עוד שבועיים דל רצוף? כי בשבועיים ניטרלי התחלתי מאיזה 150 פחמימה ולאט הורדתי, ויצא שהייתי עם 50+- רק ביום יומיים האחרונים.

רד יותר נמוך בפחמימה (מתחת ל30 אם אתה מסוגל). כדאי לשמור לפי לייל על פחמימה נמוכה ככל האפשר בCKD (דל פחמימה עם העמסות).

תשלים עוד 4 ימים ואז עוד 24-36 שעות העמסה. (אני ביצעתי 24 שעות). שייצא 6 ימים דלים פלוס יום אחד העמסה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה, אז ניראה לי שפשוט אני אמשיך דל לפי התפריט, יוצא לי איזה 18 פחמימה, עד שישי הבא, כי רק השבוע האחרון התחיל להיות קצת יותר דל, ואז אני אעשה העמסה, אני אראה כבר אז אם 24 שעות או יותר.

בסדר גמור לגבי העמסות אתה יכול לבצע עם פעמיים תחזוקה - 15% חלבון ושומן עם 70% פחמימה. (פחות חשוב סוג הפחמימה אבל עם זה 24 שעות אתה יכול לאכול פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית