הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה(מונלייט)

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אני עושה חיטוב כבר כמה חודשים ורציתי לדעת על איזה תוספים תמליצו כדי לתת פוש אחרון לחיטוב.
'מונלייט',לא יכולתי שלא להתרשם מהתמונה שהצגת בפורום של שלל התוספים שלך..
אשמח לקבל המלצה לגבי התוספים המתאימים לחיטוב ובכלל לשמוע מה דעתכם על בטא אלנין, CLA,ל-ארג'ינין ושאר חברים.

יש את השילוב של היהימבין+טירוזין+קפאין(שילוב עבור שומן עיקש), אפשר לבצע את הפורטוקולים גם בלעדיהם.

בטא אלנין - מניסיון אישי פשוט פגז באימוני אינטרוולים גם מעולה לשילוב עם הפורטוקולים (גם טוב לאימונים עם זמני מנוחה קצרים בין הסטים אבל זה לא לתקופת החיטוב כמו HST).

תוסף נוסף שעוזר ועזר לי רבות זה הג'ק.

לפי דעתי הבסיס זה הקפאין להמרצה.

יש את התוספים בשוטף: מולטי,ויטמין סי ודי,מגנזיום, אומגה 3

כמו שאלירן אמר הם לא משמעותיים כמו סטרואידים. (הקלן עצמו עבורי לא היה להיט בכלל והשימוש בו הופסק לאחר תקופה מאוד קצרה) ותרומתם לחיטוב עצמו מוטלת בספק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה עבור התגובה.
היית אומר שאפשר להמשיך בחיטוב מתחת ל10% גם ללא התוספים הממריצים והחומרים?

כן ולפי דעתי תלוי עד כמה מתחת ל10 א.ש הגנטיקה קובעת משמעותית וזה כבר בהיעדר חומרים. קל לאבד שריר או להיעצר באחוז שומן מאוד נמוך.

בכל אופן תזונה מוקפדת. אירובי ואימונים עצימים הם המפתח.

חומרים ממריצים כמו ג'ק, קפאין ויהימבין עוזרים.

• פותח/ת השרשור
יהומבין ניתן לרכוש בארץ(איפה,עלויות)?
או להזמין מחול?
כיום אני בדיאטת UD2
-3.5ימים של הדיאטה וחוץ מיום העמסה אחד 3ימים נוספים על דל פחמימה .

לא ראיתי שהזכרת אפדרין... אתה לא מאמין בו? ודרך אגב... היהומבין סופח הרבה נוזלים? יענו מטשטש את החיטובים?

יהימבין סופח מים, ובא.ש מתאםי הוא מטשטש טיפה את החיטוב. אבל זה נוזלים שמאבדים כשמפסיקים את השימוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית