הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינטרויילים בתור אירובי

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
אני עכשיו בחיטוב ב5*5 וירדתי איזה 8 קילו אני רוצה להוריד עוד איזה 5-6 ולהתחיל מסה הורדתי גם אחוזי שומן לא יודע בדיוק אני יעלה בזמן הקרוב תמונות עכשיו אני תקוע על אותו משקל +- כבר שבוע וחצי אני לא מקפיד כל כך על אירובי משחק כדורגל בשכונה כמה פעמים
עכשיו אני רוצה לעשות קבוע אימון של אינטרווילים 2 פעמים בשבוע הוא יילך ככה:
7-8 ספרינטים של 100 מטר 2-2.5 דקות מנוחה
אחרי זה ריצה עוצמה בינונית של 20-30 שעה
האם זה טוב
ובנוסף רציתי לדעת התפריט שלי עכשיו על 130 פחמימה אם אני יוריד ל100 זה אמור לעזור לי בירידה . אני יעשה העמסה כל 10 ימים אם אני יוריד !
תודה לעונים !!!!

אהה הבנתי וכל כמה זמן פחות או יותר אני יכול להעלות נגיד עוד ספרינט ועוד ספרינט
ולגבי מנוחה כמה היא אמורה להיות ?

אל תעלה , תשאר בטווח הזה
תנוח 2-3 דקות

ואיתי אני באייפון אענה מחר

6-7 ספרינטים של 100 מטר + 25 דקות ריצה קלה יש לך מושג כמה זה בערך שורף קלוריות ?

לא כי קשה להעריך כמה אימון האינטרוולים יעלה את שריפת הקלוריות, האירובי זה בערך 300 , יחד עם אינטרוולים זה יכול לצאת אולי 500.

• פותח/ת השרשור
טוב אלכס תודה רבה לך אני ייתחיל משבוע הבא פעמיים בשבוע ואני ייעדכן אותך
רק שאלה אחרונה אני לא מעוניין לרדת לאחוז שומן חד ספרתי אני רוצה גג 11 כי זה מסה ראשונה שלי אין לי הרבה מה לחטב רק במסות יותר מתקדמות אני ייחטב ככה. ואין לי יוהמבין וכנראה גם לא יהיה כי זה מגיל 21 כתוב ואני לא קרוב לשם ויש לי קפאין ול-טירוזין כמה אני אמור לקחת לפני אימון כזה של האינטרווילים וזה אמור להספיק לי בשביל להגיע ל11 אחוז +-​

נערך לאחרונה:
טוב אלכס תודה רבה לך אני ייתחיל משבוע הבא פעמיים בשבוע ואני ייעדכן אותך
רק שאלה אחרונה אני לא מעוניין לרדת לאחוז שומן חד ספרתי אני רוצה גג 11 כי זה מסה ראשונה שלי אין לי הרבה מה לחטב רק במסות יותר מתקדמות אני ייחטב ככה. ואין לי יוהמבין וכנראה גם לא יהיה כי זה מגיל 21 כתוב ואני לא קרוב לשם ויש לי קפאין ול-טירוזין כמה אני אמור לקחת לפני אימון כזה של האינטרווילים וזה אמור להספיק לי בשביל להגיע ל11 אחוז +-​

1.5 גרם(3 כדורים של 500מ"ג) טירוזין + 400 מ"ג קפאין(2 כדורים).
תוכל לשלב את זה עם פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה(נניח 2-3 תמרים או משהו כזה).

אם אתה לא מורגל לקפאין, תתחיל מכדור 1.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית