הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

יונתן דרור

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני עושה דיאטה דלת פחמימות ולא הבנתי מה זה העמסת פחמימות לפני היציאה מהחיטוב למאזן נטרלי אם אני בסיום החיטוב ישר למחרת אני אוכל במאזן נטרלי לפי הצורך של הגוף שלי אני יעלה חזרה במשקל?

אני עושה דיאטה דלת פחמימות ולא הבנתי מה זה העמסת פחמימות לפני היציאה מהחיטוב למאזן נטרלי אם אני בסיום החיטוב ישר למחרת אני אוכל במאזן נטרלי לפי הצורך של הגוף שלי אני יעלה חזרה במשקל?

אם הבנתי נכון את השאלות שלך(תשתמש בסימני פיסוק כדי שאנשים יוכלו להבין את מה שאתה שואל):

1. העמסת פחמימות זה תהליך בו אתה אוכל במשך 24 שעות כ500-1000 קלוריות מעל המאזן הנייטרלי שלך(לפעמים יותר , זה תלוי בדיאטה)כאשר רוב הקלוריות באותה יממה מגיעות מפחמימות.

עושים את זה כדי למלא מאגרי גליקוגן, לאושש את המערכת ההורמונלית ולעלות את קצב חילוף החומרים שיורד עם הזמן בחיטוב.

2. אם אתה על דל פחמימה ולמחרת אתה יוצא מחיטוב וחוזר לנייטרלי , סביר להניח שתעלה במשקל מנוזלים כתוצאה מכך שתאכל יותר פחמימות בנייטרלי מאשר בחיטוב.

מר דרור, זה שתפתח עוד שני יוזרים לא יגרום לך לצאת מהבאן.
אנחנו יודעים הכל.
Do not fuck with us.
מודה באשמה או לא?

אני אומר לחשוף את הכפולים!!
נסקול אותם בתגובות בכיכר הפורום 🤡

-נא לא לנסות לחולל מהפכות בפורום-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית