הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף לאנרגיה

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
אני קונה כמה תוספים עכשיו: מגנזיום, חלבון/גיינר, קריאטין, ורציתי לקנות עוד תוסף שיתן לי ריכוז התאוששות ואנרגיה באימון, אני פשוט מגיע לפעמים אחרי העבודה קצת עייף.

בעבר ניסיתי את הEMPED NOS לא היה משהו, כרגע אני מזמין מחו"ל אז כל תוסף גם שלא נמצא בארץ יתקבל בברכה.

תודה..

ג'קד(לא יודע אם יש אותו בארץ)

או שאתה יכול לקחת 400 מ"ג קפאין+1.5 גרם טירוזין+פחמימה עם GI גבוה , יש לזה אפקט מעורר וממריץ.

או לקחת אפדרין , גם זה יכול להמריץ LOL

• פותח/ת השרשור
פסדר..
אני אנסה את הג'קד...אם לא יהיה אפקטיבי נעבור לקופאין +טירוזין (שדרך אגב הוא לא אחראי להפרשת אנדרנלין? זו הסיבה שלוקחים אותו?)

פסדר..
אני אנסה את הג'קד...אם לא יהיה אפקטיבי נעבור לקופאין +טירוזין (שדרך אגב הוא לא אחראי להפרשת אנדרנלין? זו הסיבה שלוקחים אותו?)

טירוזין זו חומצת אמינו שאחראית על מוליכות עצבית. בטח אלירן יוכל לשפוך אור על הנושא.

טירוזין היא חומר המוצא לייצור אדרנלין, נוראדרנלין ודופאמין (כולם נוצרים באותו המסלול).
מספק?

• פותח/ת השרשור
טירוזין היא חומר המוצא לייצור אדרנלין, נוראדרנלין ודופאמין (כולם נוצרים באותו המסלול).
מספק?

מספק.
מצטער שאני מקפיץ פשוט לא היה לי זמן להיכנס לאתר..בכל אופן תודה אני אקנה קופאין+טירוזין+שלושה תמרים רבע שעה לפני אימון.

עכשיו לעוד דבר ,גיינר..צריך השלמה של קלוריות..אני יודע שאני אמור להתאים לי את הגיינר לפי התפריט אז רק לשמוע על חברות טובות. (ושהטעם יהיה סביר כי קניתי בעבר גיינר שבקושי בלעתי).

ו-EMZ איפה אתה מתאמן ברחובות?

מספק.
מצטער שאני מקפיץ פשוט לא היה לי זמן להיכנס לאתר..בכל אופן תודה אני אקנה קופאין+טירוזין+שלושה תמרים רבע שעה לפני אימון.

עכשיו לעוד דבר ,גיינר..צריך השלמה של קלוריות..אני יודע שאני אמור להתאים לי את הגיינר לפי התפריט אז רק לשמוע על חברות טובות. (ושהטעם יהיה סביר כי קניתי בעבר גיינר שבקושי בלעתי).

חבל על הכסף, תקנה אבקת חלבון שטעימה לך ופשוט תעשה גיינר בייתי עם אבקה+ קוואקר או עוגיות חלבון מקוואקר+ חלבון ועוד כל מיני דברים- יותר זול, יותר טעים.
או שפשוט http://www.google.co.il/imgres?q=%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%A1&hl=iw&sa=G&gbv=2&tbm=isch&tbnid=8UrTNXTK1j6BiM:&imgrefurl=http://supersoshychick.blogspot.com/2011/08/snickers-bad-luck.html&docid=DP-48d1J-BWQUM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-A8T_gXrihVA/Tj3WKjJwhaI/AAAAAAAAATs/9sA8oQxNsJc/s1600/snickers.jpg&w=322&h=273&ei=6fenTrnpMcmBOr-tDA&zoom=1&iact=hc&vpx=350&vpy=464&dur=1860&hovh=207&hovw=244&tx=156&ty=129&sig=103677377857409516217&page=2&tbnh=123&tbnw=146&start=24&ndsp=25&ved=1t:429,r:16,s:24&biw=1280&bih=774 1-2 כאלה והשלמת את הקלוריות שאתה צריך 😍

• פותח/ת השרשור
רציני אחי, אני מבסוט שם דווקא..
איך השם אולי אני מכיר אותך?..

צודק, זה מה שאני יעשה.

יש לך מושג איזה אבקת חלבון לא מכילה פירות ים/שרידים של פירות (כמו צמפיון).

רציני אחי, אני מבסוט שם דווקא..
איך השם אולי אני מכיר אותך?..

צודק, זה מה שאני יעשה.

יש לך מושג איזה אבקת חלבון לא מכילה פירות ים/שרידים של פירות (כמו צמפיון).
יש לך את Extrim Nutrition whey, אבקה טעימה מאוד וכשרה, כך שאין מצב שיהיה בה משהו כזה.
לשוקולד יש ממש טעם של שוקו, וגם הקרם עוגיות טעימה מאוד.

• פותח/ת השרשור
לא חייב כשרה ,רק שלא תכיל פירות ים. כי פשוט אני לא מכיר את הExtrim Nutrition whey ואני לא יודע מה האיכות שלה.

מספק.

קפאין לוקחים 40 דקות בערך מתחילת האימון לא 15 דקות.

ההשפעה שלו מתחילה אחרי 40 דקות.
עם נסיעה + חימום (לדוגמא מי שמתחיל בסקוואט יש לו איזה 20 דקות חימום) הגיוני לקחת רבע שעה לפני האימון.

ובחורה בלונדינית עם ציצי מסיליקון (ללא תפרים בתחתית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית