ייעוץ חדש בנושא.. צריך עזרה

מצב
השרשור נעול

polpol86

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם..אני חדש בפורום וצריך ייעוץ קטן..
אני בן 25 מתאמן כבר מספר שנים - 1.73 שוקל 73 12-14 אחוז שומן.
לא מצליח לעלות מעבר לזה (בטבעי אני מאוד רזה) ועד היום השימוש היחיד שלי היה בחלבון
וב סופר-פאמפ לפני אימו, לאחר בשל רצוני לעבור שלב ולהתקדם מעט בתוצאות ויש לציין שאני מאלה שעובדים ע"פ הספר ומנסה לשמור על תזונה נכונה ומקפיד ללכת 4-5 פעמים בשבוע (כולל אימון ארובי) אני עדיין תקוע ונראה כי צריך סטרואידים להתקדם,
לעניינו........ לפני שנכנסתי לפה התעניינתי קצת , מכיוון שיש לי בורות שלמה בנושא אשמח להתייעץ איתכם..
הייתי רוצה לנסות את הדבר הכי קל והכי פשוט שיש במינון הכי נמוך שיש שלא יהיו סכנות בתופעות לוואי. יש למישהו עצה במה אני אמור להתחיל ? תודה

אין דבר כזה "קל ובלי תופעות לוואי" ובוא נבהיר דבר אחד זה שאתה לא מצליח להתקדם לא אומר שאתה "צריך" סטרואידים. עד היום מה שעשית עבד עכשיו זה כבר לא עובד אז הגיע הזמן לשנות. לשנות תכנית אימונים להוסיף קלוריות אם אתה בן אדם רזה למה לעזאזל אתה עושה 4-5 אימוני אירובי בשבוע? תצמצם את האירובי למינימום תנסה לעלות משקלי עבודה תכניס יותר קלוריות וסביר מאוד להניח שתראה התקדמות. עזוב אותך מסטרואידים זה בשבילך אתה לא שם עדיין.
בהצלחה

בנובף למה שנאמר קח בחשבון שברגע שאתה מתחיל אין כל כך דרך חזרה.
מה גם תוצאות שהשגת עם חומרים לא נשארים ברובם אחרי הסייקל לאורך זמן, אחרי כמה חודשים בלי חומר תחזור די לאותה נקודה.

בנובף למה שנאמר קח בחשבון שברגע שאתה מתחיל אין כל כך דרך חזרה.
מה גם תוצאות שהשגת עם חומרים לא נשארים ברובם אחרי הסייקל לאורך זמן, אחרי כמה חודשים בלי חומר תחזור די לאותה נקודה. [/QUOTE]

באמת? מי אמר?

אתה חושב אחרת?
דווקא ממה שאני רואה בחדר כושר, זה אכן כך
כמה תמונות להמחשה

חוץ מזה תשאל כל מר יד 50 סמ בחדר כושר שלך מתי הייתה הפעם האחרונה שלו בלי חומר, בטח תשמע לפני שנתיים שהייתי בבית חולים שבוע... בגלל חומרים :-D
אה גם יש מצב שתשמע, אני לא עושה סייקל עכשיו, אני רק על 300 מיל טסט עכשיו, עושה קצת מנוחה

mustafa-mohammad.jpg

קבצים מצורפים

• 62582710.jpg
    62582710.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 195
  • Sasha17.jpg
    Sasha17.jpg
    KB 31.3 · צפיות: 208
נערך לאחרונה:
אתה חושב אחרת?
כמה תמונות להמחשה

חוץ מזה תשאל כל מר יד 50 סמ בחדר כושר שלך מתי הייתה הפעם האחרונה שלו בלי חומר, בטח תשמע לפני שנתיים שהייתי בבית חולים שבוע... בגלל חומרים :-D
אה גם יש מצב שתשמע, אני לא עושה סייקל עכשיו, אני רק על 300 מיל טסט עכשיו, עושה קצת מנוחה

mustafa-mohammad.jpg

מצטער, אבל אתה דיי אדיוט 😣

אתה חושב אחרת?
כמה תמונות להמחשה

mustafa-mohammad.jpg

צודק,השתכנעתי.

ועל זה אמרו חז"ל : "סייג לחוכמה שתיקה".

טוב חברים.
כמו שאומרים, לכם זה לא יקרה:).
תשמרו על אותו המראה אחרי הסייקל, ובטח גם אחרי כמה סייקלים עדיין הגוף ישתחזר לגמרי, כל מה שצריך זה pct טוב, נכון?

נערך לאחרונה:
אם לא תתאמן, סייקל או לא תאבד הכל.
כל עוד יש גירוי לשרירים ותזונה נכונה אין סיבה שתאבד משהו.

נ.ב.
אתה מכיר את הסיפור של הבחור בתמונה?
אם אני לא טועה ראיתי באיזה תוכנית שהוא עבר ניתוח או משהו והוא הפסיק להתאמן, משהו כזה.

נערך לאחרונה:
יש דוגמא לסקייל ראשון בנעוצים. חשוב טוב לפני השימוש - אתה יכול לבצע חיפוש בפורום על אנשים שפתחו נושאים דומים.

אני לא ממליץ לך סייקל , תעלה אוכל ותתאמן יותר חזק , לפי הנתונים אתה לא בשיא הפוטנציאל שלך ,
אבל במידה וכן והגנטיקה שלך כלכך גרועה (אני לא מאמין שזה ככה)

יש חומר בשם אנאבר יש לו תופעות מינימליות במינונים נמוכים , סייקל קצר כמובן 8 שבועות , לא מצריך זריקות.... אחלה דבר 😃 אפשר לעלות איתו טיפה , הוא חומר "נקי ויבש"

אבל שוב לדעתי אתה לא צריך , וגם אם אתה מחליט שכן , תקרא ותלמד , או לפחות תשיג ממישהו שהוא יכול לבנות לך הכל בצורה מקצועית ושלא תעשה יותר מדי שטויות וטעויות

• פותח/ת השרשור
/

תודה, בכל מקרה אחרי שקראתי קצת ולמדתי החלטתי לרדת מזה

תודה, בכל מקרה אחרי שקראתי קצת ולמדתי החלטתי לרדת מזה

אתה לא עולה במשקל בגלל שמשהו דפוק אצלך בתזונה או בתוכנית אימונים. פרסם את מה שאתה עושה בפורום אימונים או תזונה כאן ויעזרו לך.

עדיפות להשתמש לאחר שנתיים אמונים מסיביים לפחות בנוסף לתזונה נכונה ,וכמובן מעל גיל 22 ,שימוש בחומר הוא טוב אין ספק אתה מעלה מסה יפה ואיכותית ,לגנטיקה יש המון משקל בעניין .
בכל מקרה אל תשתמש עדיין מיותר לדעתי ,תתאמן חזק תאכל נכון וזה הכל !

• פותח/ת השרשור
..

להגיד שמשהו דפוק אצלי באימונים ובתזונה זה ממש לא נכון,
לידיעתך השתחררתי מהצבא במשקל 58 קילו וכיום אחרי כבר במשקל 76 (אני כבר שלושה שבועות במאסה) בלי קשר לאימונים אני אוהב פעם בשבוע לרוץ בחוץ כי הייתי רץ מאז ומתמיד וקשה לי לוותר על זה

העלתי תמונה בפורום אחר פה - של העלאת תמונות . בכותרת "אני לפני חודש"

בכל מקרה אם אתה באמת מתאמן כבר מעל שנתיים חזק ואוכל נכון (בהנחה שאתה מבין מספיק בתזונה),אתה יכול להתחיל בסייקל ראשון של טסט בלבד .

להגיד שמשהו דפוק אצלי באימונים ובתזונה זה ממש לא נכון,
לידיעתך השתחררתי מהצבא במשקל 58 קילו וכיום אחרי כבר במשקל 76 (אני כבר שלושה שבועות במאסה) בלי קשר לאימונים אני אוהב פעם בשבוע לרוץ בחוץ כי הייתי רץ מאז ומתמיד וקשה לי לוותר על זה

העלתי תמונה בפורום אחר פה - של העלאת תמונות . בכותרת "אני לפני חודש"
זה נכון ועוד איך. מה שעשית עד עכשיו עבד עכשיו הגיע הזמן לעשות שינוי (וב 99% מהמקרים השינוי הזה זה לא חומרים) אתה צריך לבצע שינוי בתזונה או באימונים או בשניהם

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אם אתה באמת מתאמן כבר מעל שנתיים חזק ואוכל נכון (בהנחה שאתה מבין מספיק בתזונה),אתה יכול להתחיל בסייקל ראשון של טסט בלבד .

אני מתאמן מעל שנתיים חזק ומבין בתזונה. וגם בעל המכון שהוא חבר ותזונאי ומאמן אישי - ייעץ לי להתחיל בסייקל ראשון.. גם נתן לי שמות (אני לא זוכר, בעניין הזה אני סומך עליו ) וגם אמר לי שמספיק שאני אעשה פעם בשנה זה יספיק ויתן לי את הפוש שצריך

יש משהו בדבריו?

אבל שוב .. אני בן אדם שמאוד חרד למצב הבריאותי, האם סייקל פעם בשנה יכול להשפיע על מצב בריאות? תופעות לוואי כמו התקרחות וכו? או אם נגיד אני אקח פעם בשנה במשך 5 שנים אחרי זה אפסיק אז אני ארד אחרי זה ? או שאני פשוט אשמור על הקיים?

כמובן בהמשך לאימונים חזקים וטובים ותזונה נכונה ..

אני מתאמן מעל שנתיים חזק ומבין בתזונה. וגם בעל המכון שהוא חבר ותזונאי ומאמן אישי - ייעץ לי להתחיל בסייקל ראשון.. גם נתן לי שמות (אני לא זוכר, בעניין הזה אני סומך עליו ) וגם אמר לי שמספיק שאני אעשה פעם בשנה זה יספיק ויתן לי את הפוש שצריך

יש משהו בדבריו?

אבל שוב .. אני בן אדם שמאוד חרד למצב הבריאותי, האם סייקל פעם בשנה יכול להשפיע על מצב בריאות? תופעות לוואי כמו התקרחות וכו? או אם נגיד אני אקח פעם בשנה במשך 5 שנים אחרי זה אפסיק אז אני ארד אחרי זה ? או שאני פשוט אשמור על הקיים?

כמובן בהמשך לאימונים חזקים וטובים ותזונה נכונה ..
אתה יודע מה מעצבן? אנשים כמוך שבאים לפה מבקשים עצה ושמייעצים להם מה שהם לא רוצים לשמוע אז תמיד יש להם תזונאי אישי ותותח אימונים שמייעץ להם הוא הוא כזה תותח לך תשאל אותו את השאלות שאתה שואל פה ושהוא ייעץ לך מה לעשות. אמרו לך פה שאתה צריך לשנות את התזונה ואימונים שלך אתה רק מחפש פה אשנים שיאשרו לך לעשות סייקל אתה לא תמצא אותם פה. אתה כבר החלטת לעשות סייקל אז לך תעשה מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
תשמע מר בחור, לא שאלתי אותך אז אל תענה לי.
לפי התשובות שלך אתה ממש לא ממוקצע
ואתה יכול לשחק לי בפי הטבעת יא אפס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית