ייעוץ חיטוב צריך עזרה בבקשה אנשים טובים

buf123

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
2
30
0
התחלתי לאכול בריא שומן רק ממקורות טובים לחם לא לבן אלה שיפון בלי שתיה מתוקה בקיצר רק אוכל טוב עכשיו לא מובן לי הקטע של האירובי הבנתי צריך להגיע ל200 דקות בשבוע של אירובי בעצימות של עד 75% אחוז מהיכולת ועדיף הליכה ליותר זמן ולא ריצה על כמה דופק טוב להיות בשביל לשרוף שומן גיל 22 אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הקטע של האירובי אני יודה לו

• פותח/ת השרשור
מתאמן ברור מתאמן רוצה להוריד אחוזי שומן כרגע אני על 15% התחלתי לאכול בריא וטוב וגם לשלב אירובי על מנת לעשות חיטוב.. וכל הקטע של הדופק והאירובי קצת מבלבל אותי

תקרא את מה שרן צירף

כדאי לך לשלב אינטרוולים עצימים (דופק גבוה) ולאחר אימון האינטרוולים עוד 15-30 דקות בדופק בינוני(140-150)

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה... דופק גבוהה כמה זה?
והבנתי שעדיף לעשות הליכות ליותר זמן מאשר ריצות זה שורף יותר טוב שומן יש אמת בזה?

אוקיי תודה... דופק גבוהה כמה זה?
והבנתי שעדיף לעשות הליכות ליותר זמן מאשר ריצות זה שורף יותר טוב שומן יש אמת בזה?

אין בזה אמת
מה שמעלה את קצב שריפת הקלוריות לאחר האימון, שזה מה שאמור לעניין אותך באמת , זה אימוני אינטרוולים עצימים(הם קצרים ולא שורפים הרבה אבל האפקט שמגיע לאחר האימון הוא החלק החשוב).

דופק גבוה זה תלוי בבן אדם
אתה יכול לעשות אינטרוולים של 200-400 מטר עם מנוחות של הליכה
או ריצה במהירות גבוהה במשך 30 שניות והליכה במשך 60-120 שניות וחוזר חלילה , 6-10 כאלה
מייד לאחר מכן כשתתאושש תשלב עוד קצת אירובי בדופק בינוני

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה אומר לעשות זה ככה:
לעשות ריצה של 200-400 מטר עם מנוחות של הליכה
או ריצה במהירות גבוהה במשך 30 שניות ומיד אחרי זה הליכה במשך 2 דקות ואז שוב לחזור על זה , ריצה למשך 30 שניות ושוב הליכה מיד לאחר מכן ? ככה 6-10 פעמים ואחריי זה לעבור לאליפטיקל בדופק בינוני

אז מה שאתה אומר לעשות זה ככה:
לעשות ריצה של 200-400 מטר עם מנוחות של הליכה
או ריצה במהירות גבוהה במשך 30 שניות ומיד אחרי זה הליכה במשך 2 דקות ואז שוב לחזור על זה , ריצה למשך 30 שניות ושוב הליכה מיד לאחר מכן ? ככה 6-10 פעמים ואחריי זה לעבור לאליפטיקל בדופק בינוני

כן, האופציה הראשונה נוחה אם אתה מתאמן בחוץ והשניה אם אתה מתאמן על הליכון
כתלות באחוזי השומן שלך אתה יכול לשלב ממריצים שונים לאימון מהסוג הזה

• פותח/ת השרשור
התחלתי גם לרוץ בחוץ לא רק במכון אז אני יקח את האופציה הראשונה שאמרת לי ויעשה אותה שאני רץ בחוץ..
במכון אני יעשה את האופציה השניה שאמרת לי + אליפטיקל בדופק בינוני מקווה לראות שינויים באחוזי שומן תוך כמה חודשים כי בקשר לתזונה אין לי דאגות

אלכס למה אתה ממליץ לעשות את הספרינטים ולאחר מכן אירובי בעצימות בינונית?
הספרינטים גומרים את הכוח לגמרי.

אין בזה אמת
מה שמעלה את קצב שריפת הקלוריות לאחר האימון, שזה מה שאמור לעניין אותך באמת , זה אימוני אינטרוולים עצימים(הם קצרים ולא שורפים הרבה אבל האפקט שמגיע לאחר האימון הוא החלק החשוב).

דופק גבוה זה תלוי בבן אדם
אתה יכול לעשות אינטרוולים של 200-400 מטר עם מנוחות של הליכה
או ריצה במהירות גבוהה במשך 30 שניות והליכה במשך 60-120 שניות וחוזר חלילה , 6-10 כאלה
מייד לאחר מכן כשתתאושש תשלב עוד קצת אירובי בדופק בינוני

שכחת רק לציין שזה לא כזה קל ופשוט לבצע 6 חזרות של ספרינטים עם מנוחות של 120 שניות ביניהם ואחרי זה למשוך עוד 15 דק' ריצה,ועוד לקחתי את הדוגמא הקלה ממה שהצעת.

אתם צודקים , זה לא פשוט. כל אחד צריך ללמוד את עצמו ולהתאים את האימון לעצמו , זה מגיע עם הניסיון. המנוחה לא נורא קריטית , אפשר לנוח גם יותר זמן.
את האירובי של אחרי האינטרוולים אפשר לבצע על קרוס, זה הרבה יותר פשוט מאשר לרוץ.

מה שרציתי לומר גם שכל פעילות בדופק בינוני יכולה להיות טובה לאחר הספרינטים ולא רק ריצה.
ברור שבד"כ ריצה זה אופציונלי מאחר ואתה כבר רץ, אבל אפשר גם אחרי ללכת לאימון משקולות לא עצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית