הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
שלום.. יש לי יהומבין של פרימה פורס.. מחר אני מתחיל לקחת אותו זה מגיע בקפסולות.. זה בסדר עם אני יקח רק את האבקה שבפנים בלי השתי חצאים השקופים.. כי ממש קשה לי ליבלוע כדורים.. השאלה היא עם זה יפגע באפקט...? תודה מראש.

זה יכול לפגוע באפקט. תלוי איפה מקום הספיגה של היהומבין. אם הוא למשל במעי והקפסולות אמורות להגן מבפני פירוק החומר בקיבה זה שתעיף אותן יגרום לכך שהחומר לא יספג כראוי כי הוא יפורק כבר בקיבה.
תראה מה כתוב בהוראות. אם לא כתוב שמותר לעשות את זה, אז אל תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
זהו.... הבעיה שאין הוראות ביגלל זה אני שואל פה... מאנשים שיתנסו בזה..
בכל מיקרה תודה.... עם יש לעוד מישהו הערה בקשר לזה אני ישמח..

---------- התגובה התווספה 27-10-2011 ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-10-2011 ב 15:05 ----------

אני לא מבין כל כך הרבה אנשים בפורום ועם כל כך הרבה ידע... ואף אחד לא יודע לתת לי תשובה חד משמעית פה...
איזה מוזר.. משה. אלכס. סוויטבמבה. לוובגה. מוו. אני ישמח עם תעזרו לי בזה..

נראה לי התבלבלת קצת, ערבבת את השם שלי עם אנשים שבאמת מבינים משהו.

בכל-אופן, אני יכול לומר לך את זה, אם אין לך הוראות פשוט עשה את ברירת המחדל והיא כמובן לבלוע את הכדור בשלמותו.
אתה יודע מה אומרים "כשיש ספק אין ספק", אני מבין שזה קשה לך אך לפעמים צריך "לבלוע גלולה מרה" .
ותנסה למצוא דרך שבה תוכל לבלוע מבלי אפקט ההקאה, פשוט תניח את הכדור בתחילת הלשון ותנסה לבלוע עם משקה שאתה אוהב (עדיף לא מוגז).

בהצלחה.

נ.ב.
ושמישהו כבר יצליח לרשום את השם כמו שצריך זה יו-הי-מבין יש מבין (מן חרוז כזה שיעזור לזכור).

נערך לאחרונה:
אתה באמת חושב שאנשים פה יודעים את הפרמקודינמיקה של יוהימבין ברמה כזאת?
תריץ חיפוש באינטרנט. אני בטוח שתסתדר.

אתה באמת חושב שמישהו מלבד שלושה אנשים פה יודע מה זה לעזעזל פרמקונ-איך שלא קוראים לזה?

תשובה:
:nono:

לא.
אבל אני בטוח שכולם יודעים מה זה ויקיפדיה.
ויקיפדיה או כפית, הבחירה שלך.

• פותח/ת השרשור

להגיד לך את האמת... מימך ציפיתי שכן תידע... כי תמיד אתה יודע הכל... אבל איכזבת אותי.. :(
הבוקר לא יודע איך אבל הצלחתי ליבלוע את הכדורים של היוהימבין.. הייתי מבסוט כמובן הפריע לי קצת הפקטים של הקאה אבל הצליח אני מאמין שאני יתרגל לזה בקרוב.. גם הקפסולה יחסית קטנה אז זה זרם... הקפאין בא בכדור.. אז לעסתי אותו קצת ובלעתי.. אבל הל-טירוזין.. יוו איזה קפסולה ענקית מה זה... בחיים אני לא יצליח ליבלוע את זה.. לדעתכם זה נורא עם אני לא יקח ל טירוזין? או שאותו אני יקח רק את האבקה.. מה אתם אומרים? תודה מראש..ד"א קניתי ל טירוזין של סולגר... השקעתי.. באסה שאני לא יקח אותו... 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית