הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש תחזה....

shai2037

משתמש מתחיל
145
2
נק' מוניטין:
30
145
2
טוב יש לי בעיה שאני כבר תקופה עצבני עליה
אני עובד חזה אבל לא מרגיש אותו עובד כמו שאני מרגיש כתפיים וידיים כאילו החזה לא עובד ביכלל
ויום למחרת אני גם לא מרגיש בו כאבים או שהוא תפוס
יש למישהו פתרון?..

הייתה לי (ועדיין יש במידה מסויימת) בעיה דומה, הצלחתי לשפר אותה קצת באמצעות הבאים:
א. הקפדה בפרס על כיווץ שכמות, ירידה מבוקרת והעלאת משקלי העבודה.
ב. יותר תרגילי חזה עם הקרוס בחזרות גבוהות (8-12).
ג. התרכזות בשריר - גילתי על עצמי שברגע שאני מפוקס על השריר שאמור לעבוד אני מרגיש את העבודה הרבה יותר טוב.

עדיין לא הצלחתי להביא עצמי להרגשה של תפיסות בשריר ביום למחרת אבל בל נשכח שמדובר בשריר גדול יחסית שלא נתפס בקלות.
מה שכן הצלחתי להשיג זה שבסוף אימון אני מרגיש את החזה נפוח והשריר גדל(באופן כללי,לא רק בסוף אימון) כך שזה ככל הנראה עובד(לפחות עלי).

• פותח/ת השרשור
העלאת מישקלי עבודה קצת בעיה כרגע אני בחיטוב
או שאני יעלה מישקל ופחות חזרות
ניראה איך אני ישחק עם זה תודה אחיי

הייתה לי (ועדיין יש במידה מסויימת) בעיה דומה, הצלחתי לשפר אותה קצת באמצעות הבאים:
ג. התרכזות בשריר - גילתי על עצמי שברגע שאני מפוקס על השריר שאמור לעבוד אני מרגיש את העבודה הרבה יותר טוב.

עדיין לא הצלחתי להביא עצמי להרגשה של תפיסות בשריר ביום למחרת אבל בל נשכח שמדובר בשריר גדול יחסית שלא נתפס בקלות.
מה שכן הצלחתי להשיג זה שבסוף אימון אני מרגיש את החזה נפוח והשריר גדל(באופן כללי,לא רק בסוף אימון) כך שזה ככל הנראה עובד(לפחות עלי).

😵

ככה מלמדים היום איך להתבטא בביה"ס?
אם יש לך בעיה עם מה שאני אומר פשוט תגיד במילים.
הכי קל זה להדביק סמיילי, במקום לקטול דעות פשוט תן עצות מועילות או שתשמור את האייקונים לעצמך.

עליי זה עבד, לא מעניין אותי כל הדעות "המקצועיות" למיניהם.

נערך לאחרונה:
עליי זה עבד, לא מעניין אותי כל הדעות "המקצועיות" למיניהם.

אל תשכח שאתה על חומרים, הגוף שלך מגיב אחרת ואתה תתאושש יותר מהר אימונים בעלי נפח גבוה יחסית. למתאמן טבעי ברמה של מתחיל בינוני הפתרון הוא, עליה במישקלים בצורה ליניארית למטרות מסה, בחיטוב אתה יכול לשכוח מזה. חוץ מזה שההרגשה שלך לא קובעת את יעילות באימון שלך.

אל תשכח שאתה על חומרים, הגוף שלך מגיב אחרת ואתה תתאושש יותר מהר אימונים בעלי נפח גבוה יחסית. למתאמן טבעי ברמה של מתחיל בינוני הפתרון הוא, עליה במישקלים בצורה ליניארית למטרות מסה, בחיטוב אתה יכול לשכוח מזה. חוץ מזה שההרגשה שלך לא קובעת את יעילות באימון שלך.

ברור!
בגלל זה שהוא אמר לי שהוא בחיטוב, אמרתי WTF?
אני מודע לכך שבתכל'ס ההרגשה שלך לא קובעת שיט ברוב הפעמים, אך פסיכולוגית אתה רוצה להרגיש שהתאמנת והשריר עבד.

עבד עליי בהתייחס לעובדה שראיתי יותר תוצאות ברגע ששינתי את הסעיפים שדיברתי עליהם.
מה הקשר בין תפו"א לשניצל? לכאורה אין, שניהם הולכים טוב ביחד.

אל תבלבל בין הדברים, הרגשה של פאמפ לא קשורה לרמת היעילות של האימון, מה שקורה בסך הכל זה שהוורידים מתרחבים וזורם יותר דם, זה מה שנותן לך את תחושת הפאמפ.
קח משקולת של 5 קילו תעשה איתו 200 חזרות ותראה שאתה בפאמפ מטורף.
שריר תפוס = שכנראה עשית אימון שהגוף שלך לא רגיל, זה לא אינדיקציה לכלום.

ההרגשה לא רלוונטית, אלא ההתקדמות במשקלי עבודה באופן ליניארי.

מה בדיוק "עבד עלייך"? ומה זה קשור להרגשה של השריר?

אל תבלבל בין הדברים, הרגשה של פאמפ לא קשורה לרמת היעילות של האימון, מה שקורה בסך הכל זה שהוורידים מתרחבים וזורם יותר דם, זה מה שנותן לך את תחושת הפאמפ.
קח משקולת של 5 קילו תעשה איתו 200 חזרות ותראה שאתה בפאמפ מטורף.
שריר תפוס = שכנראה עשית אימון שהגוף שלך לא רגיל, זה לא אינדיקציה לכלום.

ההרגשה לא רלוונטית, אלא ההתקדמות במשקלי עבודה באופן ליניארי.

אז פעם אחת ולתמיד ,הרגשת התפס או ה"פאמפ" ידוע שלא קובעת כלום, ובכל זאת כיף לצאת מהמכון בהרגשה מנופחת.
הבחור שאל, אני עניתי, שימו-לב לחלק המודגש לאחר שמישהו כבר העיר על זה.
מה שאומר שאני מודע לכך!!

ברור!
בגלל זה שהוא אמר לי שהוא בחיטוב, אמרתי WTF?
אני מודע לכך שבתכל'ס ההרגשה שלך לא קובעת שיט ברוב הפעמים, אך פסיכולוגית אתה רוצה להרגיש שהתאמנת והשריר עבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית